Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Червен бряг
Модератор: sapuna
Червен бряг
Здравейте колеги, би ли могъл някой да даде актуална информация за посоченото место - кълве ли нещо, на какво и т.н. Благодаря предварително!
-
- научил се да хвърля
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
slatanik, мисля че бих могъл да дам някаква информация за Искъра в региона на Червен Бряг, макар и не много прясна ....
Преди няколко години един приятел ме води за риба на Искъра на моста преди село Чомаковци. Места за риболов - дал господ там! .... и преди, и след (особено след!) моста... кълвеше всякаква риба - най-вече клен (270 бр.!!! за един ден) + каракуда, шаран, костур, бяла мряна и дори едно сомче от около 2 килца, което отиде да вика дядо си...
Оттогава все се каня да ида нататък, но пусто не ми остава време!
Не съм сигурен какво е положението с рибата в момента, но дано да те ориентирам към мястото ... Ако ти се лови едър клен запаси се с щурци! (продават се в зоомагазините като храна за тарантули) .... най-яките кленюги се навъртаха след колоните на моста (в образуваните там водовъртежи)...
Дано съм ти бил полезен .... Наслука и ако ходиш там да снасяш инфо!
Преди няколко години един приятел ме води за риба на Искъра на моста преди село Чомаковци. Места за риболов - дал господ там! .... и преди, и след (особено след!) моста... кълвеше всякаква риба - най-вече клен (270 бр.!!! за един ден) + каракуда, шаран, костур, бяла мряна и дори едно сомче от около 2 килца, което отиде да вика дядо си...

Оттогава все се каня да ида нататък, но пусто не ми остава време!

Не съм сигурен какво е положението с рибата в момента, но дано да те ориентирам към мястото ... Ако ти се лови едър клен запаси се с щурци! (продават се в зоомагазините като храна за тарантули) .... най-яките кленюги се навъртаха след колоните на моста (в образуваните там водовъртежи)...
Дано съм ти бил полезен .... Наслука и ако ходиш там да снасяш инфо!

Здравей Fisherman66, точно за тази зона ми беше въпроса, миналата година минах от там, но без да ловя риба (за съжаление!) и ми се видя много приятно място. Там е работата, че все още не сме решили къде точно ще ходим, имаше предложения за Пясъчник, но май ще отпадне
(виж темата). Та ми се щеше да посетим Ч. бряг, но исках да събера някаква прясна информация по възможност. Дано някой колега коментира до утре! Ако в крайна сметка отидем, ще докладвам, разбира се 

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
slatanik, ако рибата не е изтровена в този участък (както пише Тачо) аз ти предлагам да идете все пак... Реката в региона е доста пълноводна, има много места за риболовене ... вирове, водовъртежи (около моста), заливчета и ръкави. Когато ходихме там реката буквално БЪКАШЕ от ВСЯКАКВА риба!!!
Ако пък е истина това за отровите (господ да ги избие, м...ка им!
) бихте могли да ловите на корекциите (от Червен бряг към Чомаковци отляво) ... Не съм ловил там, но един колега от региона ми каза, че имало доста риба: каракуди, червеноперка, шарковци че и щука.
Пожелавам ти късмет и пълен живарник където и да идете!

Ако пък е истина това за отровите (господ да ги избие, м...ка им!

Пожелавам ти късмет и пълен живарник където и да идете!

-
- научил се да хвърля
Това с тровенето определено е много тъпо. Дано Тачо е изяснил нещата и поства тук...Утре сутринта ще решим къде ще ходим, аз лично смятам да лобирам за Ч. бряг
. След излета ще споделя какво се е случило, където и да е бил той
. Още веднъж - мерси за инфото! И ако ти също смяташ да риболовстваш този уикенд - успех!

-
- научил се да хвърля