Кофти ден ... ??? А?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Кофти ден ... ??? А?

Мнение от Fisherman66 »

Дорогие колеги,

Случвало ли ви се е риболовния излет да ви тръгне накриво от сутринта? :cry: ..... (например да си забравите стръвта в хладилника) и после през целия ден да се чудите откъде ви е дошло толкоз лош късмет накуп???
.... да споделя моя ден каръшки .... :shock:
Ставане: 3:00! Посока: язовир в близост до София (щото по обяд трябваше да се прибирам...) ... Измъквам се тихичко от леглото за да не събудя мойта кака ... Такаааааа ... такъмите са подготвени от вечерта, телескопа е готов за замятане - само да го разтегна, мача и дънната са в бойна готовност too ... Правя един сандвич за из път и тръгвам .... :D
В колата е приятно... хубава музичка, настроението е приповдигнато и с предусещането за приятните емоции от излета си подсвирквам (и даже припявам фалшиво) заедно с "Modern Talking", звучащи по радиото. КЕФ!
да, ама не! ... :evil: на 15 километра от дамой се сещам изведнъж, че червеите си отлежават кротко в хладилника!!! :shock: УЖАС! Айде обратно и газ към хладилника....
И оттам като се почна ..... бедна ви е фантазията! Първата гадория: докато сглобявах такъма ме "УАПА" некъква ГАД! (комар или овод - незнам), вследствие на което се получи инфекшън и в момента на прасеца имам белег (!?!) с размер на 1 стотинка . Няма да споменавам колко пъти късах куки, оставих един ваглер на Тубертини да плува на воля из язовира, друг счупих по невнимание през средата ... засякох едно яко парче, поведе хубаво и а-ха да гу измъкна при батко и .... се заплете в некви корени и откъсна!
Бе ... гаден ден! .... идваше ми да вия с глас! ... и друг път съм имал каръшки дни, ама такова нещо не ми се беше случвало!

Та ... споделете ... изревете се и вие ако сте имали куци излети... (олеква като споделиш, мамка му!!!) :D
Инак ... природата си беше у ред .... :D
Изображение
kuneca
новобранец
новобранец

!!!!!!

Мнение от kuneca »

Хехехехе мноо яка историика колега!!Аз веднъж си биах на село и ре6да стана по рано и да отида на реки4ката до селото!!Зех си такъмитеи хоп на реки4ката!!!с пурвото мятане "ХОП" и се зака4и един кефал кум 1.50кг. и то4но го доведох до мене и се отка4и!!:((((((((((((((((((((((((!!На следва6тото мятане "ХОП" втори по4ти съ6тия и пак го доведох до мене и пак избяга!!:(((((!!И след тва за капак на вси4ко единствената ми котия с 4ервеи я бутнах в реката!!! И "КРАИ"!!!:(((
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

А бе тя цялата година е каръшка . Ей го на , пак наводнения , бедствия , пак реките до ушите пълни , язовирите като морета , а бе нямам думи .
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
lifestyle_987
новобранец
новобранец

Мнение от lifestyle_987 »

Здравей, колега аз не се сещам за такава моя историйка .......... но може ли да попитам кой е този язовир.
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Здравейте всички... сори за пропуска, който неволно съм направил в словослаганието си ..... мястото на снимката е язовир Огняново, след стената.... :wink

Ето още една снимочка от същия ден ... :wink:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”