Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???

Мнение от diletant »

Не знам , но си помислих че и да си звънял на Кънчо/предполагам че става въпрос за един запален по тежкия спининг човек/той постоянно е нагазил под баража и от грохота едва ли си чува телефона :D :D :D .Обаче се сетих за един случай с подобно Сузуки на Абраша -някакъв баровец се смъкна с колата долу до реката /над бента/ и няма излизане !
Човека вади телефона , звъни и продължава да лови.След половин час отнякъде идва една фадрома и почва да прави път до джипката /нашия човек продължава да лови/ и след още два часа вече си тръгва по утъпканото и подравнено трасе.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Най-често съм закъсвал към подстъпите до язовир Жребчево . Не за друго , просто където достъпа на хора е по-труден , винаги риболова е по-лесен ! Това " Малката нива" на времето ми взе здравенцето с една Лада ! :evil: Добре , че не тръгнахме към " Голямата нива " :shock: Иначе от нощния риболов на бяла риба ...пу..пу ...нямам оплаквания ! Само дето е забранен малко :evil: , ама кво да правя ...то злодеянието вече е факт :oops:
Толкова много ме яд за Трабантчето ми .... някой колега преди беше написал, че там додето муле и трабант стигат , там е рибата :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дилетант,тези се бяха надънили точно по средата на Стряма,под моста дето минава влака и бяха до прозорците във вода....Явно са искали да преминат през водата от другата страна.Колко по простичко щеше да бъде ,ако бяха заобиколили през нормалния път,но са се излъгали от плиткото,и са затънали :lol: :lol: :lol: Къната го нямаше на бента/минах от там преди да си тръгна/ иначе си има трактори и щеше да им помогне,като линейка е.Една вечер ме вади и мене от калта.Бях се нанизал във коловозите при тополите от към пречиствателната станция :oops: :oops: :oops: Сега се сещам един случай на моя язовир.Виждам едни да се разполагат от другата страна на язовира и понеже там съм забранил да се лови,отивам да ги предупредя да се преместят или да си отиват.Да,но решавам да мина по-напряко през вадата дето пълни язовира,но понеже от поливането водата е паднала аз също като тези пичове със джипа във Стряма,помислих че ще мога да мина но уви :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Карах един чисто нов Шевролет Пикаптрак Силверадо и се засилих със 70-80км като си мислех да прескоча вадата но не,направо се нанизах като пирон във калта и няма да ви казвам какво се случи,забучих се така че два Т-100 едвам,едвам ме измъкнаха :oops: :oops: :oops: Три дни,едвам почистих и измих пикапа чак във задника имах кал :lol: :lol: :lol:

Пак на втичалото на язовира,решавам да мина от там като се качвах нагоре/със Мерцедес 190Е -2.3 / и понеже беше изсъхнало и доста ниско нивото,там се получава като солената пустиня в Америка дето тестват бързите мотори и коли за рекордите на Гинес.Да обаче като не съм се качвал няколко дни,там е валяло и водата си вдигнала и аз се бях засилил като във формула едно.Газ,газ и докато се усетя,понеже на фарове трудно се ориентира човек,водата взе да пръска около мен и ударих спирачки....... :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: познайте какво стана,спрях чак на средата на язовира и плувах във вода в колата до брадата.Отидоха седалки,СиДиТо,двигателя направи воден удар защото така се унесох във пързалянето че него изключих,стана страшна работа :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: Това е моята най-голяма простотия която съм правил. :lol: :lol: :lol: Дано съм ви разсмял,но това него пожелавам на никой,защото после няма да ви казвам каква разправия е докато те извадят и колата почти месец я оправях за да я пусна във движение и остана за служебна.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

Krokibg написа:....тези се бяха надънили точно по средата на Стряма,под моста дето минава влака и бяха до прозорците във вода....
Eййй.. имало по-гламави и от нас....Сега си мисля че всъшност съм виждал повече закъсали коли с висока проходимост/разбирай -джипки/ отколкото обикновени - това показва че задкормилното устройство си е най важно!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ето един случай с мотор. Имах тогава едно MZ-150 с него обикалях по язовирите.
Раницата с цялото шаранско оборудване и улова тежеше вече към 30 кг. Дъжда ме изкъпа на тръгване. В началото в рядката кал добре, но като стигнах между нивите, калта стана гъста и лепкава и примесена със слама (беше точно по жътва) се набиваше между гумата и калника ставаше здрава като армиран бетон. На всеки 5м трябваше да се чисти и пак не вървеше, въпреки че бях слязъл и така го карах до мен на първа. По едно време ми писна и дадох повече газ. Следва превъртане на гумата, късане на вентила и още часове, докато се кача на пътя. 12км от язовира до дома – 5 часа.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt012 :smt012 :smt012 :smt012

Започнах да пиша, но се отказах! Не ми се пише в тази тема, по-добре да не си развалям настроението понеделнишки с гадни спомени! Не, че няма за какво, случки бол: кал, сняг, лед, тиня, пясък, ..., колата на таван в реката!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Не че и аз нямам премеждия ама етоя ми скри шапката,снимката я правих с ЖСМ та малко е размазна но мисля,че и Георгиев59 я има по добра :shock:

Изображение
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

Изображение
сега ми е смешно но тогава ми се ревеше
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Май и един спукан резервоар имаше?!?!?!? :wink: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
BwMaster
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BwMaster »

Наистина темата предизвиква доста смях,макар че тия от нас които са затъвали не им е било до смях!
Както и да е и аз имам едно затъване - на Ковачево.
Закривах сезона миналата година и в средата на декември вкарах мойта Нексия в чернозема на нивата от западната страна на гьола.Беше супер нелепо.Вдигай с крика,подлагай камъни,спускай и газ назад и така 4 пъти.Това беше сутринта.Изкарахме колата - трима човека.
Ловихме кво ловихме - пълно капо!На тръгване много бързо се стъмни и затънах пак :)
Обаче си викам - ебал съм му ма'ката ше изляза! Газ Газ Газ, братлетата бутат и успях.
Оттогава насам - спирам,слизам,оглеждам и тогава минавам.
Дано тая година нема такива инциденти и пожелавам и на вас да не затъвате.
Ако затънете евентуално - молете се да има съфорумци наблизо, които сами ще дойдат да ви помогнат :wink:
Наслука
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

няма с някоя кола да не сьм закьсвал...такива мьки сьм брал...ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ,не е истина-идело ми е да се удавя или да седна и да умра :D ето една от снимкте,сьжалявам,че не мога да я намеря оная с опела,кьде го завлече реката :D :D

Изображение
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”