Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

щука
-
- научил се да хвърля
щука
здравеите риболовци цяла нощ не спах от мисалта за риба че ми се ходи на риба станах в 4 сутринта вартях се гледах някакав филм и сан не ме лови само в мислене зя риба кам 6 сутринта си казах ставаи и се обличаи жената се сабуди казами че сам болен което е факт на тема риба но предполагам не сам единственея с тази диагноза та така такамите в колата и след 40 мин бях на гиола веднага хварлин две биачки на тапички и хванах спининга след ниаколко замятаня и удари една красавица кило и дватриста грама порадвах и се целувка снимка и обратно да расте снимки ще кача забите на щуката и бяха още леко прозрачни и нови излезе силничак вятар поседях до 10ч и сабрах такамите с усмивка и се прибрах доволен за сутришното си кафе с жената и голяма закуска с сем касмет на сички
-
- разбира нещата
Re: щука
Евала,moonkata,за хванатата и пусната щука!Аз напоследък нещо нямам късмет с тази риба.Междувпрочем за пръв път виждам някой да пише без грам препинателни знаци,чак се задъхах докато прочета творението ти 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
поздрави за добрия улов MOONKATA!MOONKATA написа:... хванах спининга след ниаколко замятаня и удари една красавица кило и дватриста грама порадвах и се целувка снимка и обратно да расте ...
На какво излезе щуката и каде да споделиш

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Xa Миналия месец изпитах същия симптом и направих сефтето 

скоро ходих и аз на един от всичките , близо до пътя е- висях от 7 до 2-3 часа без никакво пипане от щука или костур поне и на тръгване ''изненада'' в шавара една скрита лодчица - да събират мрежите предполагам! Тъпа работа!MOONKATA написа:щуката я хванах на блесна мепс 2ка червена водоема е един от гиоловете на богоров