щука

Модератори: bobopeli, sapuna

MOONKATA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

щука

Мнение от MOONKATA »

здравеите риболовци цяла нощ не спах от мисалта за риба че ми се ходи на риба станах в 4 сутринта вартях се гледах някакав филм и сан не ме лови само в мислене зя риба кам 6 сутринта си казах ставаи и се обличаи жената се сабуди казами че сам болен което е факт на тема риба но предполагам не сам единственея с тази диагноза та така такамите в колата и след 40 мин бях на гиола веднага хварлин две биачки на тапички и хванах спининга след ниаколко замятаня и удари една красавица кило и дватриста грама порадвах и се целувка снимка и обратно да расте снимки ще кача забите на щуката и бяха още леко прозрачни и нови излезе силничак вятар поседях до 10ч и сабрах такамите с усмивка и се прибрах доволен за сутришното си кафе с жената и голяма закуска с сем касмет на сички
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Re: щука

Мнение от riibok »

Евала,moonkata,за хванатата и пусната щука!Аз напоследък нещо нямам късмет с тази риба.Междувпрочем за пръв път виждам някой да пише без грам препинателни знаци,чак се задъхах докато прочета творението ти :lol:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

MOONKATA написа:... хванах спининга след ниаколко замятаня и удари една красавица кило и дватриста грама порадвах и се целувка снимка и обратно да расте ...
поздрави за добрия улов MOONKATA!
На какво излезе щуката и каде да споделиш :) ?
Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Xa Миналия месец изпитах същия симптом и направих сефтето :mrgreen:
MOONKATA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MOONKATA »

щуката я хванах на блесна мепс 2ка червена водоема е един от гиоловете на богоров
Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cani »

много хубаво :smt041
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

MOONKATA написа:щуката я хванах на блесна мепс 2ка червена водоема е един от гиоловете на богоров
скоро ходих и аз на един от всичките , близо до пътя е- висях от 7 до 2-3 часа без никакво пипане от щука или костур поне и на тръгване ''изненада'' в шавара една скрита лодчица - да събират мрежите предполагам! Тъпа работа!
Изображение
MOONKATA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MOONKATA »

RAMIREZ тези гиолчета от дясно на патя на излизане от софия там екуца работа.пишни на личня да ти кажа каде да пробваш там кадето ходя от три ходеня имам четри щуки
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”