Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

знаеме ли
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: знаеме ли
При нас от 15 април до 15 маи,а ако е топла годината като тази може забраната да започне и порано.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
маи бесхе в краиа на апрул
- Николай Неделков
- учете се от него
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ванка,що пък Чурулика?moriak1 написа:Чурулик май си ти![]()
![]()
Кат си са фанал на хорото играй го
![]()
![]()
Винаги е било начало 15.04 - 30.05 за каята и май до15 06 за калкана ,но не съм сигурен.
На въдица няма забрана за рибата,само за мрежи.Ще поровя пак,за да е сигурна информацията.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
За вътрешните водоеми-не знаеме.Он че каже /ментистърът -шеф на МОСВ/.Ама те веднага всички вестници ще иззлорадстват :Риболовц...и..и,забрана от еди кога си до еди тогава си!Чакаме още малко да узнаем.
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
За резерватите-забрана от 1 04 до 31.06. 2008 .А за морето за въдици забрана няма. За другите водоеми нямам инфо. Ще чакаме медиите.
-
- и господ не е толокова добър
За морето няма,но преди 2 години на кея в Несебър събраха по 20лв глоба.Encho-master написа:За резерватите-забрана от 1 04 до 31.06. 2008 .А за морето за въдици забрана няма. За другите водоеми нямам инфо. Ще чакаме медиите.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
За морето няма,но преди 2 години на кея в Несебър събраха по 20лв глоба.[/quote]
Баси измекярщината! На въдица нали няма забрана, едва ли са хвърляли мрежи на кея
И как се аргументираха!? Ако знаеш - сподели, да няма някой скрит капан в ситуацията. Щото като се знам, ако ми дойде някой да се направи на такъв, пък аз си мисля че съм прав, ей тъй както съм с въдицата в ръката ще му завия такъма с куките и всичко там на врата. Пък ако се окаже после, че има там нещо да съм в крачка - голям конфуз
нали се сещаш.
Баси измекярщината! На въдица нали няма забрана, едва ли са хвърляли мрежи на кея

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- krasii
- научил се да хвърля
За морето няма,но преди 2 години на кея в Несебър събраха по 20лв глоба.[/quotesnegk написа:Encho-master написа:За резерватите-забрана от 1 04 до 31.06. 2008 .А за морето за въдици забрана няма. За другите водоеми нямам инфо. Ще чакаме медиите.
Не съм чувал подобно нещо,а съм там почти всеки ден
- Николай Неделков
- учете се от него
Забраната май ще си е като всяка година ( с малки изключения като 2005-та и 2007-ма ) от 15 април до 31 май. Инфото не е на 100 % , но все пак го имам от човек който работи в Ловното , абе до края на месеца ще се знае със сигорност 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
май.....си повечко пийналsapuna написа:маи бесхе в краиа на апрул

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".