Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бодрово
Бодрово
Колеги шарана на бодрово вече се раздвижи.В неделя излязоха горе долу добри екземпляри на дъно един към кило и двеста и един към 800гр другите бяха мн дребни но кълвяха непрестанно.Имаше случаи когато и на двете куки на дънната излизаха по едно малко шаранче.Каракудите не бяха все още толкова активни.На дъно излизаха на торен червей а на плувка само на бял след обилно захранване.Но на плувка само рано сутрин излизат доста добри екземпляри от 1.5кг нагоре. Снимки в галерията ми. Наслука на всички!!
- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля
Re: Бодрово
Какъв е регламента на този язовир? 

-
- научил се да хвърля
През 2007 имам три излета на Бодрово. Всеки път едно и също,шарана кълве рано сутрин до обяд! Уловената риба
може да се връща обратно във водоема! Последния път търсихме специално каракуди,които са много вкусни но
шарана преобладаваше.
може да се връща обратно във водоема! Последния път търсихме специално каракуди,които са много вкусни но
шарана преобладаваше.
Таксата е 3лв и шарана се палща по 4лв каквото искаш си взимаш и си го плащаш а каквото не искаш си го пускаш.Има шаран каракуда която е безплатна амур и толостолоб
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Такса 3 лева като вход или 3 лева на пръчка , а също ме интересува от София колко км е горе долу и къде точно се намира , че мисля Неделя да ходя някаде за шаран

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
значи яз.БОДРОВО пак си деиства както преди
миналата година каракудата излизаше на стената.много здрави каракуди на перо хванах там 1,200г-1,300г.пак шарковците са супер вкусни.

Браво!Самоче някой ще обесни ли къде точно се намира? Разбрахме за условията иначе 

TICA FAN
това малко след първомай вдясно се свива ама повече не помня 

Значи язовира се намира от пловдив към хасково има едно село върбица почти накрая на селото в посока хасково в дясно има табела бодрово.Селото е на 5-6 км а язовира е накрая на селото. Наслука на всички колеги и само големи