Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

къде какво да хванем
Модератор: bobopeli
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: къде какво да хванем
Колега то това е пьтепис направо,

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- кандидат преподавател
Супер и благодарско за усилията да бъдем информирани,но.......Кво ще хванеш,в крайна сметка зависи от божията воля - плюс съчетанието на още един куп знайни и незнайни обективни и субективни човешки фактори.Теоретично,всичко е правилно,но на практика.....в много случаи капото е най-сигурно.За това,не е ли по добре заглавието да е : "Къде какво ни се иска,дето трябва да го има,да хванем".
-
- научил се да хвърля
popo имам въпрос към теб. В раздела за сом за Пет могили-Старозагорко ли става въпрос?
здравеите колеги от всякъде инаи много около ТРявна ,от 1май ще бъда на почивка в Трявна кажете ми какви такъми да приготвя,не сам бил там просто една ориентировка каква стръв варви по вашите реки,ще ви бъда много благодарен 

кажете нещо за яз дреновец
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.
може ли някой да ми даде инфо за яз.елешница.Спешно ми трябва,че отивам след 2 дена.