морски риболов?

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Иди на първа буна,питай за Сенсей Дурумов...питай,слушай и се учи от него...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Иди на първа буна,питай за Сенсей Дурумов...питай,слушай и се учи от него...
...не засилвай човека напразно...там да не ми е квартирата :lol:
тая брегова кефалова риба - иларията(+платерина;пеленгас и т.н.) може да се лови по всяко време - опитвай сам - рано сутрин...по обяд...следобед...над вечер - рецепти няма. Много фактори и влияят, а да не говорим, че на море условията се променят бързо и ден с ден еднакви почти няма - имам в предвид посока на вятъра, теченията и др. Рибата къща няма, обаче има път - това трябва да те води. Всички навици от речния риболов са ти добре дошли...но с наблюдения и питане ще се отвориш постепенно. Не е възможно от ряз да навлезеш - това си го избродирай на фланелка - ако можеш... :lol: наблюдавай по-старите рибари/по стаж - не по-възраст/ какво правят - къде хвърлят; дистанцията колко е; как поставят червея на куката; цветът на тапичките какъв е - важно е при слънчево и облачно време - във вълни и при спокойна вода. Накрая каменистите места не са лоши като места, само имат претенция за закачки и късане както и наличието на други морски обитатели, които ще ти тормозят червея до такава степен, че като дойде иларията да не ти го хареса :wink: и да те подмине. Този риболов е толкова тъп, че имам прители родени на Морето, които не го признават изобщо. :lol: :lol: :lol: Аз към 5 год. го бях спрял, обаче "интуицията ми" - опит ли к'во ли - както искаш тъй го наречи, ме накара да го почна пак, за да ми замести липсващия риболов на заргани, понеже тази година закъсняха и са много редки. което си е гадост от 7-ма степен по скалата на Рихтер... за мен.
айде..... наслука :idea:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На юг се показали и първите циганки...по принцип след 9ти септември започва да се показва парамуда...А имоло и малко ТУРУК... 8)
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

То след 9ти Септември и други неща са се показвали ...от шумата...нали знай'ш :wink:
Тука пък се показаха първите чехкини и полякини... :lol: :lol: :lol:
без майтап, бе, - проше , пани за едно .....бат'Милен знай той... :wink:
Последно промяна от durumov на Пон Авг 08, 2005 2:48 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Сега караме направо....Бери в рот... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

не, беееее, свистачка се казва :!:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

А бе правилно ги упътвам аз мераклийте кам ПЪРВА БУНА... Ако не друго то жаргона по морето ще научат... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

тя е пенсионерската-1ва...щото им е най-близко...нали си чак.
Те завалиите с тез пенсии, кой с колело ...кой без.
Абе някой път ми става много криво като видя някой от запалените рибари пенсионери - не лови ами се ракарва само с колелото
- пари няма за червеи, завалията - 1,50лв.
- пък не го държат ни краката ни ръцете да ходи да ги копа от езерото.
...ехххх...ш'и ги обединят с европейските пенсии и ш'а са оправят, а :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Като влезем в Европата,ще им дават помощи...силиконови червей за многократна употреба...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

да ама от тях ши' захапем и ний... :lol:
абе , аре да го ду...... :evil: умрял съм им за еврото. Аз не виждам как ш'и на отърват да не влезем - тяхната далавера е по високата тарифа...тъй, че о м и р а н е - и м а ; о т ъ р в а н е - н е м а
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ДУРУМЕ кво чета във форума,че и при вас РИБА НЯМА...нещо сухи тренировки сте правили???? :o
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ДУРУМЕ кво чета във форума,че и при вас РИБА НЯМА...нещо сухи тренировки сте правили???? :o
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ами не съм ходил от Неделя...случките с чернокопа - нали 'ши ги чакаме да пораснат я ...още са прокурорски... :lol:
gabriel
новобранец
новобранец

Мнение от gabriel »

Някой ще ме :idea: ли какво е "буна" ???
Аватар
CellNet
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от CellNet »

gabriel написа:Някой ще ме :idea: ли какво е "буна" ???
Ми тва буната прилича на кей навлизащ във водата изграден и заобиколен от камъни /вълноломни/ поне аз така мисля :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”