Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

малко инфо за Пловдив
Модератор: sapuna
-
- новобранец
малко инфо за Пловдив
някой ходил ли е на топлия канал преди Пловдив.Какво дава.Ако някой знае моля да сподели,защото ми писна да обикалям вътре в града за няколко дребни алайчета 

Re: малко инфо за Пловдив
И аз преди време пуснах тема за топлия , обаче никой нищо! А всеки път като съм бил там - народ много.Мисля , че на алая му е малко късно вече , но там преди време сме вадили по много карабалъци и кефали.
TICA FAN
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
eeeeee стига с топлия канал вече де
)
догодина пак при минусовите температури !

догодина пак при минусовите температури !
-
- новобранец
да ама вече се чудя къде да ида.нали ти казвам в града само дребен алай и някоя перка.пък и като нямам превозно средство все гледам да е някъде наблизо.от панаира си взех мач,ама не мога да ги набарам да си направя кефа с него.само един дядо алай ама тои си отиде
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
закъснял си за чесането с големите алаи !petar_sabev написа:да ама вече се чудя къде да ида.нали ти казвам в града само дребен алай и някоя перка.пък и като нямам превозно средство все гледам да е някъде наблизо.от панаира си взех мач,ама не мога да ги набарам да си направя кефа с него.само един дядо алай ама тои си отиде
а по това време направо си за успешни с дребните алаи и червеноперки които хващаш по марица

Колега да не ги скубеш тея перки там до моста на вхвп? Че и ние там фанахме по някоя друга перка и алай 

TICA FAN
-
- новобранец
колега скубане е силно казано,но да там.ама слаба работа 10-15 рибки за няколко часа ,да не кажа и цял ден
Аз може утре да ида там да половя за няколко часа.Ами да ти кажа надали на топлия ще хванеш повече и между другото точно на тоя мост се борих с един рибок 5-6 минути и ми скъса накрая.Яд ме е , че не разбрах дали беше кефал или алай.Там е само да напипаш точното място и подхранка.Един дядка ги насра алаите там , изкара поне 3-4 кила без преовеличение 

TICA FAN
Колеги здравейте,стига с тези канали.Идете на БЕЛОВИЦА на платения язовир и си направете КЕФА.Аз го направих и затова ви го препоръчвам.Равносметката е - 2 щуки( 5кг и 3.5кг) и два амура по 3.5кг.Ако някой може да ми каже как се качват снимки във форума нека да ми пише за да ви ги покажа.
Ако ме питате къде е язовира ще ви кажа само,че е собственост на някакъв доктор от Пловдив.Аз и без това само това знам.Таксата е 5лв-каракудата(от 600 до 1.200 грама) е без пари,шаран и амур 4лв килото а щуката е 6.лв килото.Бях там на 23.03.2008 година.
Ако ме питате къде е язовира ще ви кажа само,че е собственост на някакъв доктор от Пловдив.Аз и без това само това знам.Таксата е 5лв-каракудата(от 600 до 1.200 грама) е без пари,шаран и амур 4лв килото а щуката е 6.лв килото.Бях там на 23.03.2008 година.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В Беловица платен гьол НЯМА.Там е пясъка!raikonen написа:....Идете на БЕЛОВИЦА на платения язовир ..........
Да не става въпрос за Любен

Верния път е най-къс!