Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Въпрос !!!-влакно за морски риболов
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еееее.....гати рекламата , дето ми прасна за т'ва влакно. Ами те от фирмата-производител трябва да те позлатят
.
А търговеца да не ти е нещо роднина....а ?
Поздрави от мен на главния герой в сюжета - трабанта ти - голяма работа е. Имам един приятел - твой градски от Бургас - Пламен Русев се казва - работи в Нефтохима - и той за нищо не си го даваше трабанта...малееее, къде по планините Пирин и Рила сме ходили с него през Благоевградския ни период на TV. дипломирането - и с паркетол вървеше като "му кажеше" тоя трабант, аве велика марка...к'о разбират някои

А търговеца да не ти е нещо роднина....а ?

Поздрави от мен на главния герой в сюжета - трабанта ти - голяма работа е. Имам един приятел - твой градски от Бургас - Пламен Русев се казва - работи в Нефтохима - и той за нищо не си го даваше трабанта...малееее, къде по планините Пирин и Рила сме ходили с него през Благоевградския ни период на TV. дипломирането - и с паркетол вървеше като "му кажеше" тоя трабант, аве велика марка...к'о разбират някои

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Преди години по време на модата за"Самозадоволяването" имахме една градинка...та Баща ми/Бог да го прости/ оставил Трабантутлека си на баира...кога поглежда един кон като го "ръба" като тиква...тъкмо дъвчел едната от гумените лайсни...Грабнал един кол и с племенника прогонили коня...Като свърши 1ви клас "малкия" написал разказчи за лятото и описал случката и спечелил първата си "пчеличка"....така и продадохме трабанта със следите от зъби на предния капак...Хайде спирам,че пак ще ме обвинят за размиване на темата...А ДУРУМЕ тук чернокопчетата са като бръснарски ножчета...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
КОЙ ще те обвини, бе, ...КОЙ...я го дай насам...да го...batmilen написа:...Хайде спирам,че пак ще ме обвинят за размиване на темата......

...същите са и тука ... а казваш , че растат още по-бързо отколкото съм мислел. Бре , какаваните му с какавани.batmilen написа:... А ДУРУМЕ тук чернокопчетата са като бръснарски ножчета...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това Grauvell не е ли Испанско, бе....такава е новата марка, която в маг. ЕМА собственика пласира. Яко се хванал с нея, аз специално нямам впечатления от нея - неизвестна ми беше досега