Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Футбол
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Футбол
Кво става сомо 4ма кандидати за отбора уплашихте ли се,нема страшно ще им скрием топката. 

-
- и господ не е толокова добър
Ами аз бях вратар на детския отбор на Черноморец,ама то мястото заето. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Аз искам нападател,макар че 6 години съм вратар.
Ще изненадам вратарката им с плътния си удар
и нашия отбор ще ликува с победата!
Ще изненадам вратарката им с плътния си удар

- dimitar_
- сериозен играч
То май като гледам , отбора ни е ще е само от вратари !
Ама нищо де , ще се въртим всичките докато им вземем акъла и ги накараме да си хвърлят фланелките от яд ..., пак накрая ще видим кой с кого ще си "трампи" екипа ... !!!
Аз от сега планувам лагер сбор две седмици и "лют" режим за да не "берем срам" на Езерово , че много има да им връщаме на тия "шведки" !!!
Понеже мен са ме "целили" близо 700 мача между "диреците" , съм съгласен да ви бъда резерва на всичките , но при условие че ме пуснете накрая при "трампата на фанелките ... пък като си знам късмета , ще вземе да ми се падне треньорката , ама нищо , все пак си "запазена" марка , знай как да "отдуй" топките ... !!!
Аиде стига толкова , че съдийте може да ми "вдигнат "картона от сега !
Ама нищо де , ще се въртим всичките докато им вземем акъла и ги накараме да си хвърлят фланелките от яд ..., пак накрая ще видим кой с кого ще си "трампи" екипа ... !!!
Аз от сега планувам лагер сбор две седмици и "лют" режим за да не "берем срам" на Езерово , че много има да им връщаме на тия "шведки" !!!
Понеже мен са ме "целили" близо 700 мача между "диреците" , съм съгласен да ви бъда резерва на всичките , но при условие че ме пуснете накрая при "трампата на фанелките ... пък като си знам късмета , ще вземе да ми се падне треньорката , ама нищо , все пак си "запазена" марка , знай как да "отдуй" топките ... !!!
Аиде стига толкова , че съдийте може да ми "вдигнат "картона от сега !
По-добре им пускайте щото те тогава си вдигат фанелките от кефdimitar_ написа:Ама нищо де , ще се въртим всичките докато им вземем акъла и ги накараме да си хвърлят фланелките от яд

Пък щом има недостиг за другите постове и аз ще се пиша нападател. Ако може да съм и на статичните, че да им бия дузпички

Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
България - Финландия - 2:1. Победихме скандинавския колос. Честито! 

-
Със тази игра тежко им горко....само,че на зрителите 

- КИРО
- Обратна връзка:
Къв колос бе "брат",та първото полувреме нашите се чудеха как да ритат.Добре че пуснаха новобранци през второто,та заприлича на нещо като футбол.rumci написа:България - Финландия - 2:1. Победихме скандинавския колос. Честито!
Пропуснах да сложа кавички на колос
. Играта на нашите беше пълен смях.

-
- ще става разбирач
Абе, казвах им аз на Лапландците, за наште лъвове, те не са свикнали с таквис зверове
, дай им да пасат елени

Колеги,не знам за вас ,но аз не видях националите
с нещо да ме очароват
може би малко светлинка през
второто полувреме

с нещо да ме очароват

второто полувреме

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз направо по едно време си викам "абе аз мач ли гледам" особено първото полувреме.Та ние с аверите по хубаво си подаваме топката на кварталното игрище.Пълна скръп по шестобалната за 1-то полувреме 2 за 2-то полувреме 3!Не знам как така стана че да победиме!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
Господ е българин.Paublo_Eskobar написа:Аз направо по едно време си викам "абе аз мач ли гледам" особено първото полувреме.Та ние с аверите по хубаво си подаваме топката на кварталното игрище.Пълна скръп по шестобалната за 1-то полувреме 2 за 2-то полувреме 3!Не знам как така стана че да победиме!

-
- кандидат преподавател
Абе ,че не е българин не е ама като гледа наште как играят и се смилява над тях .Просто ЗАКРИЛЯ СЛАБИТЕsnegk написа:Господ е българин.Paublo_Eskobar написа:Аз направо по едно време си викам "абе аз мач ли гледам" особено първото полувреме.Та ние с аверите по хубаво си подаваме топката на кварталното игрище.Пълна скръп по шестобалната за 1-то полувреме 2 за 2-то полувреме 3!Не знам как така стана че да победиме!

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ