Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
Тема за въдичари -гости на Черноморието-КЪДЕ И КАК ДА СИ ХВАНЕМ РИБА ПО МОРЕТО ?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Re: Тема за въдичари -гости на Черноморието-КЪДЕ И КАК ДА СИ ХВАНЕМ РИБА ПО МОРЕТО ?
Ае Чакал - не се обаждаш нещо ве ??????
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
Чакала от Варна
- ще става разбирач

Re: Тема за въдичари -гости на Черноморието-КЪДЕ И КАК ДА СИ ХВАНЕМ РИБА ПО МОРЕТО ?
Ръцете ми изцапани,устата ми пълна ... как да обаждам ?!КИРО написа:Ае Чакал - не се обаждаш нещо ве ??????
Много змарид ,много нещо ...няма прибиране.
Морето обича хората,които го обожават !
Днешните,според изчисленията съм
Вързал над 600бр от ноември насам.
По малко всеки ден.
Миналия месец почивка.
Вързал над 600бр от ноември насам.
По малко всеки ден.
Миналия месец почивка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
И сигурно кът се събуди,юргана на земята,кръста схванат,пръчкитеЧакала от Варна написа:Ръцете ми изцапани,устата ми пълна ... как да обаждам ?!КИРО написа:Ае Чакал - не се обаждаш нещо ве ??????![]()
чисти на стената стоят.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Риболовци.
Риболовци.
-
Desert Leo
- новобранец

lusienn, по твое мнение къде си струва и къде не в Приморско да се лови от брега. В морето имам предвид - Дяволската река я забравяме (за сега). Буната на Перла - ясно. После плажовете, пристанището, крайбрежната алея, другаде (към Маслен нос, например)?lusienn написа:Малко инфо от камерите В Приморско.]
-
Чакала от Варна
- ще става разбирач

И граца де ...КИРО написа:И сигурно кът се събуди,юргана на земята,кръста схванат,пръчкитеЧакала от Варна написа:Ръцете ми изцапани,устата ми пълна ... как да обаждам ?!КИРО написа:Ае Чакал - не се обаждаш нещо ве ??????![]()
чисти на стената стоят.
-
Чакала от Варна
- ще става разбирач

Сега сериозно !!!
Четвърта буна в Кранево иска ранно ставане и опипване на пясъчното дъно.Пази от североизтока и дава кефалски рибки.
Трябва да се пробва ,както на плиткача,така и на ръба му. В тетрапода има илария и може да се вземе на перо.
Смело може да се опита и на 3-та щото е пясък ,но е дълбоко и е малко авантюра за сега.
Който е близо до Варна да ходи да опита на Евсиноградската буна и да мята посока Рубин !!!
Ако някой е на север да пробва на Иканталъка!!!
За Балчик няма да говорим ,защото се ходи много пеша.

Четвърта буна в Кранево иска ранно ставане и опипване на пясъчното дъно.Пази от североизтока и дава кефалски рибки.
Трябва да се пробва ,както на плиткача,така и на ръба му. В тетрапода има илария и може да се вземе на перо.
Смело може да се опита и на 3-та щото е пясък ,но е дълбоко и е малко авантюра за сега.
Който е близо до Варна да ходи да опита на Евсиноградската буна и да мята посока Рубин !!!
Ако някой е на север да пробва на Иканталъка!!!
За Балчик няма да говорим ,защото се ходи много пеша.
-
madevil_82
- научил се да хвърля

Чакале , буната на Евксиноград не пускат пустиняците , само охраната на двореца си ходи , проверено миналата година лично от мен .Освен ако имаш предвид другата буна която се намира в близост до тази на двореца.Поздрави и наслука
-
Чакала от Варна
- ще става разбирач

Северната буна,минава се през МВР-то...madevil_82 написа:Чакале , буната на Евксиноград не пускат пустиняците , само охраната на двореца си ходи , проверено миналата година лично от мен .Освен ако имаш предвид другата буна която се намира в близост до тази на двореца.Поздрави и наслука
-
madevil_82
- научил се да хвърля

Чакале не се обаждаш за Смарида , дето е влязъл в Черно море
Как се лови , навици , стръв?
-
Чакала от Варна
- ще става разбирач

Рекетата изкараха количества тази година.Върви със сафрида . Взеимаше се на плувка на червей и мида .madevil_82 написа:Чакале не се обаждаш за Смарида , дето е влязъл в Черно мореКак се лови , навици , стръв?
Не обича камък отдолу !
-
Митко Кирилов
- разбира нещата

На последните 3 риболова на клатене на Морска гара Варна всеки ден се хващаше по един смарид на чепаре за граца! До тогава не бях хващал.Дано да се задържи и се увеличи популацията му!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Миналата година хванах и аз,2,3 броя
По едри на номер 8 кука със манисто,
Като ловях чернокоп и сафрид мешано,
По около 150 гр риби.
Предполагам на това няма да откаже.
По едри на номер 8 кука със манисто,
Като ловях чернокоп и сафрид мешано,
По около 150 гр риби.
Предполагам на това няма да откаже.
Риболовци.