Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

летни дрешки...
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- ще става разбирач
летни дрешки...
взех да заглеждам летни дрешки-ризки,тениски,шапки....по конкретно на Хилман, в сайта пише че са дишащи,не изпотяват и т.н.,моля ако някой ги ползва да сподели дали си заслужава да си ги купи човек..
Re: летни дрешки...
стават, не са лоши правят ги в китай, българин си е изнесъл производството там, ама трябва да знаеш, че имам познати колеги с такива. при по продължителен дъжд почват да издават багажа. но за въдичари стават много са топли и не спарват.
Дайте линк.
Дайте снимки деvalchan написа:стават, не са лоши правят ги в китай, българин си е изнесъл производството там, ама трябва да знаеш, че имам познати колеги с такива. при по продължителен дъжд почват да издават багажа. но за въдичари стават много са топли и не спарват.
Срещу високата им цена стои още по високо качество
.
Обаче имат малък проблем , пробвал съм панталоните /мерките ми са 187см./91кг./, идват ми малко късички , като в клип на Майкъл Джексън съм
. Вероятно са за хора до 180 см.

Обаче имат малък проблем , пробвал съм панталоните /мерките ми са 187см./91кг./, идват ми малко късички , като в клип на Майкъл Джексън съм

На платено не одим !
- krokibg
- учете се от него
В момента съм облякъл такива панталони,и съм много доволен.Дори мисля да си взимам и лятни такива.Наистина са качественни 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Добре де убедихте ме.
Днес купувах подарък на авера, че утре ще празнуваме рожденния му ден и в магазина ги видях летните облекла на Hillman. И в понеделник си поръчвам от София понеже модела на панталона, който си харесах от сайта им в този магазин го нямат в момента.

А този панталон става и на къси гащи

На рибата трябва да й стане приятно като ни види.

А този панталон става и на къси гащи

На рибата трябва да й стане приятно като ни види.

Днес си получих летните дрехи.
Много съм доволен.
Фанелката е много лека и мека.А панталона е много удобен особенно, когато го направя на къси гащи.Просто се кефя.Който вече се колебае да не му мисли много, аз не съжалявам.