Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

???яз.Искър???
Модератор: Paublo_Eskobar
???яз.Искър???
Колеги всеки очаква с нетърпение да тръгне рибата/платиката/и не само тя на яз.Искър.Нека в тази тема обменяме информация.Аз лично от 02.04 до 10.04 ще съм в Самоков и ще давам актуално инфо,а според мен тази година рибата ще тръгне по рано на Шипочанския/там водата ще се затопли по бързо/.Предварително благодаря на всички,които споделят информация с останалите колеги!Наслука!!!
-
- фен клуб-скобар
Re: ???яз.Искър???
Не знам ,времето се задържа и другата седмица ,сравнително студено.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз с нетърпение очеквам да тръгне платиката на Шипоченския...Дано тръгне по-рано тази година , за да успеем преди забраната, да направим някой излет достоен за успешни
Щом ще си в Самоков ще чакаме инфо.

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бях на Шипочанския миналия петък. Времето беше слънчево водата беше се дръпнала на около 30 метра от тревата,кал,нито едно пипване от брега за 2 часа.Вкарахме лодката ... нищо. Явно е рано . Миналата година по това време даваше доста платика ,но тези студове ...
Явно както най-често става рибката ще тръгне както трябва заедно със забраната!!!
Колеги споделете някакво актуално инфо за язовира,утре заминавам за цяла седмица в Самоков и планирам поне 2-3 излета