Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Чакам първи клиент
Правя го хората Красиви и щастливи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

GODzillata написа:Въй, въй, Аллах - мноо...
Ако Може,репортажа да е малко обрязан
Не остава време да драсна нещо и аз. Много работа, командировки и т.н. То сега ми е активния работен сезон де. Но ви чета когато мога. Та да кажа и аз. Последния уикенд си направихме с жИната един удължен заход (петък-неделя) по Халкидики. Непланирано. Страхотно време. Плажове, таверни, и малко тренировки със спининга. Проба на нова пръчка и примамки. Мнооого лежерно и отпускащо прекарване. Иначе сезона там е в разгара си и тарапана бол.
А пък да кажа какво изумление си докарах. По предната събота бях канен на сватбата на сина на един от големите зърнопроизводители в разградско. Бяха ми казали да очаквам голяма сватба, ама това ми взе акъла. 1200 човека си беше бая впечатляващо мероприятие. Шатри на селския стадион. Ама като казвам шатри да не си визуализирате някакви цигански неща, то са си сериозни съоръжения - 7-8 метра високи и със сериозни метални конструкции. Сигурно в друго време ги ползват за предизборни срещи из региона и в страната
. Та едни маркови вина, ракии, отлежали уискита и т.н. Струнни квартети, фолклорни състави и певци, турски певици и накрая малко в повече ми беше Тони Стораро, ама вече си бях затръгвал, та ... да са живи и здрави младите!
Та те така и аз. Демек жив съм още
А пък да кажа какво изумление си докарах. По предната събота бях канен на сватбата на сина на един от големите зърнопроизводители в разградско. Бяха ми казали да очаквам голяма сватба, ама това ми взе акъла. 1200 човека си беше бая впечатляващо мероприятие. Шатри на селския стадион. Ама като казвам шатри да не си визуализирате някакви цигански неща, то са си сериозни съоръжения - 7-8 метра високи и със сериозни метални конструкции. Сигурно в друго време ги ползват за предизборни срещи из региона и в страната
Та те така и аз. Демек жив съм още
Бейб каза : Аз не съм кебапче! Аз съм прасе с мисия!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Сега ще си нарежа един босански суджук,купил съм си две бири 0.0 и засядам да гледам мача.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Мерси Адаш .
Някак си тайно се надявам да си остане тук ама не се знае знае ли се за съжаление
Тия бразилчетата най-накрая показаха , че са дошли на световно първенство а не на тренировка .
Май ще е трудно на бъдещите им съперници .
Някак си тайно се надявам да си остане тук ама не се знае знае ли се за съжаление
Тия бразилчетата най-накрая показаха , че са дошли на световно първенство а не на тренировка .
Май ще е трудно на бъдещите им съперници .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него

Мартине ,на първата риПка как ѝ казвате ? 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- G.Petkov

Стръв !
Виж в кофата на третата снимка !
Виж в кофата на третата снимка !
- Martin Mihailov
- учете се от него

Жорката ти е отговорилПавел Три написа:Мартине ,на първата риПка как ѝ казвате ?
То па мноо си личи кво има в кофата. 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Martin Mihailov
- учете се от него

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Хайде наш'те 
- Красимир Атанасов
- учете се от него

- Павел Иванов

Люсе , относно днешкашното ти запитване има ли гъби по моя виалет , на прибиране отскочих набързо та да ти дам пресно инфо . Та те това съвсем набързо :
То верно , че ако беха в хартиени кесийки за семки тип ЕлБи щеха да са две торбета ама у тоя голем плик си изглеждат малко
Ама тва щото на бръже
Начи набръже :
- смесена гора - "милиони" брезовки , не съм им особенен фен ама набрах неколко за микса , също така "хиляди" манатарки . Кофтито при двата вида беше , че дъжда им е ебал бабата на повечето . Ногу брак дебъ начи
Ако си аресваш брезовките от тех имаше повече избор докато при манатарките беше ужастен ужаст ! Гледаш от шумата се подава първокласна манатарка , средна големина , първо качество . Отрезваш я от долу целата у неква гадна плесен
Иначе чиста , нанай си червеи ама плесенясала . Едрите пък или подгизнали от вода , или яко червясали . Верно има си и доста убави ама требе се пооди и да се препцуа сума ти брак .
Пачите краци нещо са се поразредили но се понамирват .
Страшно ного гъби които не познавам и съответно пропускам .
- у борова гора - фул масловки и редки рижики .
И двата асортимента ги пропущих . Масловки тая година не мисуа извъобще да бера а рижиките ще ги оставя за есенеска , за туршията .
- у полето - многу , ама многу челядинки ! Тех ги пропущих щото даже и у двора ми има предоволно такива . Също така и редки печурки , ако пооди човек мое се окаже обаче че не са толкова редки .
Има едно бабе къде ги пощи ама яката и двата вида . Срещам я веднъж напълнила една кофа печурки и една челядинки и продължава да вършее
Викам и :
- Здрасти Георги !
Тя ме изгледа под вежди и изсъска :
- Къф Георги , не виждаш ли , че съм жена ?!?
Споменах и за асоциация неква къде е предизвикала с нещо , тя се поокроти и ми разправи , че берела по толко ногу щото захранвала сергийка на пазара Красно село и тъй .
Та има и гъби , има и гъбоберачи .
Странното къде ми е , че по нашио виалет попропущат да берат манатарките и брезовките и те остават да престареват дейба .
Ае , че секи момент детко ще се прибере , цел ден води една група дечурля по боулинг , пицарии и пр. щото е рожденик , та ще седнем тримцата с него и буля да съ почерпим и ние по повода
У петъка ще черпи бабите , дедото , лелята и зето и тъй .
То верно , че ако беха в хартиени кесийки за семки тип ЕлБи щеха да са две торбета ама у тоя голем плик си изглеждат малко
Начи набръже :
- смесена гора - "милиони" брезовки , не съм им особенен фен ама набрах неколко за микса , също така "хиляди" манатарки . Кофтито при двата вида беше , че дъжда им е ебал бабата на повечето . Ногу брак дебъ начи
Пачите краци нещо са се поразредили но се понамирват .
Страшно ного гъби които не познавам и съответно пропускам .
- у борова гора - фул масловки и редки рижики .
И двата асортимента ги пропущих . Масловки тая година не мисуа извъобще да бера а рижиките ще ги оставя за есенеска , за туршията .
- у полето - многу , ама многу челядинки ! Тех ги пропущих щото даже и у двора ми има предоволно такива . Също така и редки печурки , ако пооди човек мое се окаже обаче че не са толкова редки .
Има едно бабе къде ги пощи ама яката и двата вида . Срещам я веднъж напълнила една кофа печурки и една челядинки и продължава да вършее
Викам и :
- Здрасти Георги !
Тя ме изгледа под вежди и изсъска :
- Къф Георги , не виждаш ли , че съм жена ?!?
Споменах и за асоциация неква къде е предизвикала с нещо , тя се поокроти и ми разправи , че берела по толко ногу щото захранвала сергийка на пазара Красно село и тъй .
Та има и гъби , има и гъбоберачи .
Странното къде ми е , че по нашио виалет попропущат да берат манатарките и брезовките и те остават да престареват дейба .
Ае , че секи момент детко ще се прибере , цел ден води една група дечурля по боулинг , пицарии и пр. щото е рожденик , та ще седнем тримцата с него и буля да съ почерпим и ние по повода
У петъка ще черпи бабите , дедото , лелята и зето и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Люска, пробва ли костурските чепарета?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!