Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

какво племе сме рибарите
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
какво племе сме рибарите
kolegi kogato pose6tavam foruma a i niakoi vodoem ostavam s vpe4etlenieto 4e nie ribarite sme zadrujno pleme,a dali e taka.pri poslednia mi riboloven izlet grupa ot okolo 4 starci be razpolojila vadici na vodoema,no za lo6 kasmet na ediniat 4ove4ec mu prilo6a.drugite koito biaxa s nego tragnaxa po brega da tarsiat pomo6t no uvi vseki samo caka6e s ezik i obra6ta6e glava.ot tozi vodoem do sliven e okolo 15 kilometra.nikoi ne stana da zakara 4oveka do bolnicata.ne 4e se iztakvam no kogato razbrax kakavo stana vednaga zapalix kolata i zakarax 4oveka do spe6noto.a predi tova biaxa pomolili pone 10 4oveka.4e dumata mi e zadrujni li sme,pomagama li si kogato imame nujda.MAI NE I NIE SE OVAL4VAME KATO CIALATA NI STRANA.silni dumi no e fakt.
- Local
- учете се от него
Ами аз съм останал с впечатление от всичките ми излети , че рибарите сме задружни . Винаги съм помагал и са ми помагали , като закъсам с колата или колеги като закъсат . Незнам колега може би си попаднал на единичен такъв случай , а пък толкова много колеги да не помогнат това не мога да го повярвам. Задружни сме според мен.
Клавиатура риба не лови!!!