Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Георге, днес се разходих по плажа, дето смяташ да го налазваш през септември - не е добра работата... Потопът от миналия месец го е бил отнесъл изцяло, сега са възстановили напълно участъка пред хотелската част, и работят по останалото, до средата на август сигурно ще са напълно готови. Обаче ми споделиха, че водата напълно унищожила приземната инфраструктура на курорта, та, вземи да провериш за всеки случай, какво-що, да не те изненадат с походни палатки и суха храна три пъти на ден през почивката
Хора има, ама май изцяло кгб-сти - само руска реч се чуваше. Те, кгб-стите, знаеш, от спартански условия и лишения не се боят, само новичок да има... Не се бойfот тях де, те до месец сигурно ще си тръгнат 
- Martin Mihailov
- учете се от него

Дончо него слушаи Павел с неговите закони и правила
Купи си Ланат и кремвиши и ми се обади да ти кажем що да правиш

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Мартинчо , да те заеба у перничанино !
Нал ся той ще гътне на човека животинката , после човека ще се озлоби и ще гътне на половин село животинките та да се успокои и тъй .
То има и вариант кметот да провери дали кучето е регистрирано и ако не е да му постави условие или регистрация и данък , или в приюта , ама невервам у целото село да има и едно регнато псе а от там ако му се образуват нерви на образа мое напраи целото село примерно и плащащо данък за псета , котки и секъв добитък подлежащ на облагане .
Нал ся той ще гътне на човека животинката , после човека ще се озлоби и ще гътне на половин село животинките та да се успокои и тъй .
То има и вариант кметот да провери дали кучето е регистрирано и ако не е да му постави условие или регистрация и данък , или в приюта , ама невервам у целото село да има и едно регнато псе а от там ако му се образуват нерви на образа мое напраи целото село примерно и плащащо данък за псета , котки и секъв добитък подлежащ на облагане .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него

Точно това имах предвид
Защо покраи сухото ща отиде и суровото барабар и на Дончо каракачанката
А тека тихо без много шум аиде кои що отнел
Може и от гьбите да му предложите щоги берете.Така че е по хуманно .Може да мине и за самоубииство

- Павел Иванов

Ку има глисти или други вътрешни паразити мое го нарани с пачи крак , все пак това е нещото което съдържа най-антипаразитната съставка и като го изчисти ем кучето ще се кротне , ем ще станат преатели
Друг е въпроса , че тая съставка хиноманоза + голямото количество витамин А у тая гъба , много повече витамин отколкото в морковите , лекува черният дроб и е една от основните съставки при лечение на цироза .
Та мое се спреателят и по друга пътека
Само ми е многу интересно защо като се прави в домашни условия "екстракта" се препоръчва да е разтворен във водка
Друг е въпроса , че тая съставка хиноманоза + голямото количество витамин А у тая гъба , много повече витамин отколкото в морковите , лекува черният дроб и е една от основните съставки при лечение на цироза .
Та мое се спреателят и по друга пътека
Само ми е многу интересно защо като се прави в домашни условия "екстракта" се препоръчва да е разтворен във водка
Павел Иванов
Павел Иванов
Венци Стефанов след резила на Левски, както винаги е култов....
Евроидиоти! Отпаднаха от четирима сервитьори и двама автомонтьори , а другите полуаматьори!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Да ,ама не .Брои се за победа ,трупат се точки .Отпаднал -много важно.Те и Бразилия и Германия и Испания ,Португалия ,Аржентина отпаднаха ,но кво от това ? Продължаваме напред .
срамът остава за нас
срамът остава за нас
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Don4o_62
- учете се от него

забравих да спомена че гадния пес е в града,на село кучета бол и никой не му прави впечатление,иначе както спомена Мартин за Ланата...,абе има и други начини...но сърце не ми дава,какво е виновна кучето,стопанина е виновен,иначе като го пусне вечерта и като почне да лае аз пък почвам да фъргам едни псувни на висок глас
и го прибират,ама не може да се надпреварваме,оня пес да лае ,аз да псувам
абе луда работа,ама неприятна,ще го търпим още малко и ще видим и ще има интересен разбор накрая,аз много не ги отчитам такива тъпаци дето не мислят, че и други хора живеят наоколо и искат спокойствие,а накрая ще стане,че ме боли фара за песа,знам си и урока 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- Павел Иванов

Дали на някой му прави впечатление кога трябваше да пристигне самолета от Барселона и кога ще дойде? Баси! Тия францета от ЕРФранс май още празнуват
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Д-р Флекс написа:Георге, днес се разходих по плажа, дето смяташ да го налазваш през септември - не е добра работата...
Това е доста неприятна вест.
Няма да казвам на жената, да не се ядосва и тя.
Ще проверя, но все пак се надявам до септември да пуснат поне ресторанта !
А руснаци имаше и миналата година, те са си навсякъде.
Свикнал съм им.
Нещо за риболова ?
Ходи ли до кейовете на онова, рибарското село ?
- G.Petkov

Докторът сега ме подсети,
Пак на Ситония, ама в друг курорт попаднах на хотел с 80 % гости от Израел.
Ама не просто гости, ами военни от армията изпратени на почивка за кратко.
Та хората си бяха на подразделения, със старши, движеха заедно в ресторанта, на плажа, на басейна.
Мъже и жени, но не семейни.
Високи, снажни, мускулести и с изправени стойки.
Тия разговаряха само с крясъци и на висок тон. Сякаш се карат, ама съвсем не беше така.
Направо ми надуха главата .
В същият хотел бяха настанени и група рускоговорящи военни, но вече с жените и децата.
Като разбраха, че добре говоря на руски се стараеха да заемат маса максимално отдалечена от моята !
При тях мъжете говореха тихо, ама жените .......... сийбаломайката !
Павле,
Ми те половината полети закъсняват, бре !
Има много чартъри и графиците малко се променят.
Сега им е "жътвата" на авиопревозвачите !
Ден година храни.
Пак на Ситония, ама в друг курорт попаднах на хотел с 80 % гости от Израел.
Ама не просто гости, ами военни от армията изпратени на почивка за кратко.
Та хората си бяха на подразделения, със старши, движеха заедно в ресторанта, на плажа, на басейна.
Мъже и жени, но не семейни.
Високи, снажни, мускулести и с изправени стойки.
Тия разговаряха само с крясъци и на висок тон. Сякаш се карат, ама съвсем не беше така.
Направо ми надуха главата .
В същият хотел бяха настанени и група рускоговорящи военни, но вече с жените и децата.
Като разбраха, че добре говоря на руски се стараеха да заемат маса максимално отдалечена от моята !
При тях мъжете говореха тихо, ама жените .......... сийбаломайката !
Павле,
Ми те половината полети закъсняват, бре !
Има много чартъри и графиците малко се променят.
Сега им е "жътвата" на авиопревозвачите !
Ден година храни.
- Павел Иванов

То, че много полети закъсняват, закъсняват, ама що баш тоя къде аз чекам най-много?
Павел Иванов
Павел Иванов
G.Petkov написа:Д-р Флекс написа:Георге, днес се разходих по плажа, дето смяташ да го налазваш през септември - не е добра работата...
Това е доста неприятна вест.
Няма да казвам на жената, да не се ядосва и тя.
Ще проверя, но все пак се надявам до септември да пуснат поне ресторанта !![]()
А руснаци имаше и миналата година, те са си навсякъде.
Свикнал съм им.
Нещо за риболова ?
Ходи ли до кейовете на онова, рибарското село ?
Аз съм в самото село. Нямаше риби днес, в момента е отлив, местата са драстично променени. По време на разходката за която писах, обаче, видях посред бял ден две брутални подгонвания на "твоя" плаж пред устието на рекичката (която сега е с размера на Лесновска...) до северната граница на курорта, утре по изгрев съм там
- Martin Mihailov
- учете се от него

Оти си карькПавел Иванов написа:То, че много полети закъсняват, закъсняват, ама що баш тоя къде аз чекам най-много?
-
dantho.mihov
- Модератор

Просто е. Добрата водка се прави с 90 градусов спирт, дестилирана вода и глицерин да омекоти вкуса на спирта.Павел Иванов написа: .............
Ментетата са с доста по-слаб спирт. Затова и не долюбвам водката. Но не заради спирта, а заради глицерина.
А иначе извлек в промишлени условия се прави с 95 градусов спирт. Правил съм го и затова го зная.
Та по тези причини твоя извлек е успешен.