Мавер или шимано?Утре го взимам.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Мавер или шимано?Утре го взимам.
Кажете си мнението ,между Мавер 4.50 168лв 15 вода4а акция 15-35 265гр или Шимано Катана 4.50 218лв 16 вода4а 20гр акция 256гр, моля даите съвет утре го взимам?
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: Мавер или шимано?Утре го взимам.
Аз съм с същия Мавер 15-35 , 4.50 много сам доволен.Каквото по ти пасва това земи
- krokibg
- учете се от него
Аз,втора година ползувам една "катана" и съм си много доволен.Много добре се справя със шарковците.Няма да правя реклама,защото ще се появи чичо ти Павел и ще осерем пак нещата
Разпъни ги и двете,подръж ги и сам ще си прецениш коя е по строина и по-лека.Успех

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Взех си "Мавера" заедно с тубус и съм много доволен.Предпочетох го пред Шиманото заради акцията ,външният вид ,и цената.Понеже ми е първи мач ако се случи най-лошото по лесно ще го прежаля от Шиманото.Не ,че в магазина немаше Мавери за по 350лв но не мисля да ставам роб на хобито си!Ако сметна ,че ще ми е нужен и друг мач с по малка акция или дължина тогава може би ще си взема и едно Шимано.Куриера днеска ми донесе мачовата макара Абу Гарсия,още и един ефтин фидер от стъклопласт,още не съм ги разопаковал защото ,но това ще направе довечера.Сега избирам в онлайн-магазина фидер от карбон и мисля ,че съм готов откъм пръчките.Благодаря на всички за съветите който ми дадохте!!!
Честито колега и много риби ти пожелавам с новия мач ....
както и на всички колеги във форума
както и на всички колеги във форума
Малко късно , но искам да ти кажа моето мнение. Аз съм с Мавер Диаманд 14 водача 5-20 акция и за сега не мога да кажа нищо лошо за пръчката. Единствения недостатък който имам в такъма е макарата и търся варианти да я сменя. ТА точно по този повод и аз съм харесал една Абу-Гарсия и ще ти бъда много благодарен ако споделиш мнение за твоята. Наслука с новия такъм и благодаря.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ми Той не е толкова страшенKrokibg написа:Аз,втора година ползувам една "катана" и съм си много доволен.Много добре се справя със шарковците.Няма да правя реклама,защото ще се появи чичо ти Павел и ще осерем пак нещата![]()
![]()
Разпъни ги и двете,подръж ги и сам ще си прецениш коя е по строина и по-лека.Успех
![]()
![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Макарата ми е Абу Гарсия Кардинал 104 с 5 лагера.Не ми се даваха пари за по скъпия модел с повечето лагери,и за това взех тази защото е по ефтина и мисля,че ще ми върши същата работа.Много ми хареса чантичката с който се продават тези макари.Май вече само Абу Гарсия ще си взимам заради чантичките
.Още не съм ловил с нея но като я въртя ми доставя страхотно удоволствие.Мисля,че си заслужава покупката на тези макари!

Става въпрос за мач макара нали? Ако може да споделиш и каква цена е . Моля . Благодаря.
Точно така,макарата е мачова с основна алуминиева шпула и резервната е графитна.Шпулата събира 100м 0.16. предавателното число е 5.1.1 купих я по интернет за 69 камъка.
Благодаря.
Ще я проверя . Цената е изключително добра и ......... Искам Първо да я барна. Още един път благодаря.
Ще я проверя . Цената е изключително добра и ......... Искам Първо да я барна. Още един път благодаря.