Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
На какво лови колега? Малко преди забраната бях с два фидера там и за цял ден не докосна нищо стръвта. Бях решил да ходя другата седмица пак там, но ти ме разколеба.Pyce написа:Здравейте, колеги, днес открих сезона на яз. Текето. Гражданска защита са изпуснали вода и нивото е с около 50см по вертикала надолу. Ужасно е. Само дребни платички, костур, облез и милиони попчета. Неприятен риболов. Тази година не е зарибявано, не е почиствано от трева, но таксата си е същата - 3 лв на пръчка. Кофти работа!!!
И малко инфо от мен, събота бях на Янтра в село Беляново риболов съчетан с бербекю, и като цяло останах доволен. Излизаше много уклей, примесен с някое и друго попче. Накрая и един едър кефал(който си плува отново в реката).
Костурът, попчета и облез ловя на дребен торен на плувка с директен телескоп 7м. Платиката се хвана на царевичка с кошничка с фидер захранка - максимално на вътре ( близо до първите шамандури ).
Здравейте колеги и наслука! Някой да е ходил скоро на буните под Ряхово? Интересува ме как е пътя и може ли да се стигне нормално до там. За последно ходих есента и пътят беше добре, но не знам как е положението в момента. Благодаря предварително.
Интересувам са за р.Дунав около с. Бабово. Ако има колега да ми даде инфо къде мога да отида тази събота и неделя. Благодаря предварително. Инфо може тук, на ЛС или на 0889379005. Имам Октавия2 и мога да взема друг колега с неговите риболовни принадлежности за риболовен излет 1-2 дни.
Ами колега можеш да отидеш на буните под Ряхово, намират се срещу Бабово, но се влиза от към Ряхово. Но както писах преди теб не знам в момента как е пътя и дали не са поставили пак бариери на кладенците и затова и аз търся информация.Pyce написа:Интересувам са за р.Дунав около с. Бабово.
Здравейте,някой да има отзиви от платения рибарник между с.Юпер и с.Божурово? Последно ходих преди 4-5години..
Най-големият кошмар за мъж-рибар. След смъртта му, жена му да продаде такъмите на цената, на която той ѝ е казал, че ги е купил..

Колеги, къде в Русе мога да закупя сурова царевица?
-
- новобранец
На кооперативния пазар. Миналата година беше 0.20 - 0.30 стотинки / кг. Има поне 2 места, на които продават.
Здравейте колеги. Края на август съм планирал един четири дневен риболов с преспиване в бунгалата на Стълпище с. Мечка. От Пловдив съм и никога не съм ловил на Дунава. Изчетох много информация, но стара и смятам да се подготвя добре. Ще се радвам ако споделите нещо актуално и дадете някой съвет за този район. Какво се лови, особености, тактика...
Благодаря предварително и поздрави за хубавата тема. Може да споделяте и на лични, ако не искате да се разгласяват нещата и да се пълни темата.
Благодаря предварително и поздрави за хубавата тема. Може да споделяте и на лични, ако не искате да се разгласяват нещата и да се пълни темата.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Но тази година е 0.70 ст. бройката.d.stoyanov написа:На кооперативния пазар. Миналата година беше 0.20 - 0.30 стотинки / кг. Има поне 2 места, на които продават.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- новобранец
Като боза, 2 поредни седмициkutinchev написа:Здравейте колеги,
Мътен ли е над Русе Дунава? Някой има ли информация?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Събота на Бръшлян, кален много.
Упорствахме 2-ма човека на 2 места за 3-4 часа на фидер и боло от разсъмване. Една кротушка. Захранка VDE, какво ли не
Уклей може да се лови що годе.
Следобяд на Янтра около Ценово, кална и въпреки упорстването нтц. Само капризен дребен уклей.
Упорствахме 2-ма човека на 2 места за 3-4 часа на фидер и боло от разсъмване. Една кротушка. Захранка VDE, какво ли не

Уклей може да се лови що годе.
Следобяд на Янтра около Ценово, кална и въпреки упорстването нтц. Само капризен дребен уклей.
Нещо интересно по реката? 4-5 август мисля да проверя при Стълпище. Докъде може да се стигне с кола успоредно на реката нагоре по течението - миналата година беше само 100-200м и после беше джунгла....
-
- научил се да хвърля
Колеги моля дайте малко повече информация за Помен тъй като не съм бил. Стръв риби захранка методи на ловене и т.н. благодаря предварително