Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Колеги,къде е каята?
Колеги, каята вече си върви съвсем нормално. Днес на буната на Ной (Писател), около 2 кг, стръв бяла мида. Интересното е че почва около 11-12 часа като сутринта бяхме пълно капо и аха да отплаваме и тръгна стабилно. Като за първи риболов за годината съм доста доволен, дай Боже цялата година да е успешна. Успех на всички!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Нямах време вчера да седна,та бяхме пак на 3-та Кранево,направихме сефтето.Стръв скарида,земен червей,на друго не пипна.Трима-2кг общо.
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Днес на пъва на дупки 6 бр.за 10мин.ама като духна южния и дъжд заваля два часа нищо и аиде друм.
22.03.08 18-20ч. Морска гара, кая - 3кг 12-23см, стръв - прясна трицона. Гюмюш, мида, скарида, пилешки кожички, далак, бял червей - не, ама НЕ!!! Аре - пълни кофички за всички!
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Ами глей сега, нали казах къде има и дава добре. Мълчат и не постват, защото са на кея и, ... нали. Ако някой каже, че няма риба, значи го е домързяло да отиде сам и да пробва. В събота си тръгнах в 20ч, защото направо ми доскуча. Пуснеш - бооойй! Колкото и да беше постна зимата, както и да треперех, че не знам от кога не БЯХ пипвал риба..... Трябва поне малко предизвикателство....... разбийш!pluv4o написа:А някои правят и по половин кофа и не виждам нещо да споделят с колегите
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Къде беше по точно на морска гара колега,че нещо се надъхах като чета тука.
- pigov
- новобранец
Вчера на морска гара от 16-18ч, десетина попчета от 10 до 22-3см на прясна трицона, после много задуха вятъра и си тръгнахме.Колегите около нас не бяха на много по-различно положение.Според мен водата е още студена,да се вдигне с 7-8 градуса и ще тръгне да кълве мъжката.
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
- КИРО
- Обратна връзка:
Пигов,време и е вече.Радвам се че все повече колеги споделят,а не само четат.Ако даде време,утре и аз ще правя проби по буните.
- КИРО
- Обратна връзка:
Направихме пробата със шурито.На пристана на Златните,0т 1530 до 1730 часа, към кило и половина,но попчета,дребосък общо взето.То и там едро,рядко се обажда де.Ама който е много мераклия,може да си начеше крастата.
В неделя и аз ще я начеша крастата,само че аз смятам на Дружба на яхтеното да пробвам.Ще метна две и за калклан че да видим какво ще стане.Сега ще ходя до морска гара да видя дали няма някой останал рибар там по това време.
- КИРО
- Обратна връзка:
За калкан и аз мислех да пусна,но видях много мрежи,и разбрах,че няма шанс.
Отивам на морска гара.Вечерта са вадело хубава кая.Ще метна и две за калкан,въпреки че не знам дали там имам някакви шансове
.После ще пиша за резултата.Дано има с какво да се похваля. 

10-ина хубави каички и един лихнус,който се хвана навътре на едната ми калканска пръчка.Мисля че е е успех,защото който е ходил на морето днеска знае за какво става въпрос-огромни вълни и доста студено време.Хванах и една малка змиорка(поне на такава я упреличих)
,поразгледах я и я пуснах да си ходи по живо по здраво.Това е от мен.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
- КИРО
- Обратна връзка:
В петък ходих до единия от яхтените на морска гара,вълната минаваше през вълнолома,голяма салантия беше.