Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на фидер
 Риболов на фидер

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на фидер
 Риболов на фидер

Макара за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
Re: Макара за фидер
Пробвай тая 4-ка да извади кошница от 100гр без помощта на въдицата,ако схващаш какво имам предвид.Ловя с 4000 и 6000 едновременно и разликата е огромна,въпреки,че има имам 4000 с як драг.И тая глупопст,че въдицата издава багажа с риби над 3 кг не я пиши другаде,освен ако не се опитваш да ловиш с лайт фидер на реката.d.stoyanov написа:може да прилича на Формакс.. идеята беше друга....С 4000 макара няма проблеми на дунава и то при риболов на мрени в диапазона от 1.5 до 3 кг... по нагоре вече пръчката издава багажа, не макарата
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

- 
				d.stoyanov
- новобранец 
Аз не съм казал никъде, че 6000 няма да е по - добре от 4000. Казах, че също върши работа. Кошници от 120 гр се вадят съвсем спокойно без помоща на въдицата. А сигурно не се изразих правилно относно въдицата, факта е че с фидер с 150 гр акция, не може да се окаже кой знае какъв контрол върху мрени над 3кг.butnik написа:Пробвай тая 4-ка да извади кошница от 100гр без помощта на въдицата,ако схващаш какво имам предвид.Ловя с 4000 и 6000 едновременно и разликата е огромна,въпреки,че има имам 4000 с як драг.И тая глупопст,че въдицата издава багажа с риби над 3 кг не я пиши другаде,освен ако не се опитваш да ловиш с лайт фидер на реката.d.stoyanov написа:може да прилича на Формакс.. идеята беше друга....С 4000 макара няма проблеми на дунава и то при риболов на мрени в диапазона от 1.5 до 3 кг... по нагоре вече пръчката издава багажа, не макарата
- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
Меки идват 150 гр,хмммм наскоро вадих шаран на една река приток на Майн с болото/Страдивари/,клипа,който засне моя приятел е 10м25с,както и да е няма да спорим.

- freako
- научил се да хвърля 
Сега е на прЕмоция за 40 евро. Колко е доставката от тоя сайт?butnik написа: https://www.angel-domaene.de/jvs-feeder ... 15363.html
Мераклия да се научи на мач-риболов  

Здравейте, някой да има впечатления от Ryobi Cynos II 6500 Feeder?

- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
Аз,даже поръчах втора.Ако това ти напомня нещо.В момента е на 40 евро.Balakchia написа:Здравейте, някой да има впечатления от Ryobi Cynos II 6500 Feeder?

- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
На мен ми е около 5 евроfreako написа:Сега е на прЕмоция за 40 евро. Колко е доставката от тоя сайт?butnik написа: https://www.angel-domaene.de/jvs-feeder ... 15363.html
 до Бг нямам идея.Може би около 20-25 лв
 до Бг нямам идея.Може би около 20-25 лвВинаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

А бихте ли посочили сайта?butnik написа:Аз,даже поръчах втора.Ако това ти напомня нещо.В момента е на 40 евро.Balakchia написа:Здравейте, някой да има впечатления от Ryobi Cynos II 6500 Feeder?
Благодаря
- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:

- freako
- научил се да хвърля 
Поръчах я до Германия, оказа се че 1 приятел се прибира др.седмица и ще ми я донесе. Иначе до тук е 15 евра.butnik написа:На мен ми е около 5 евроfreako написа:Сега е на прЕмоция за 40 евро. Колко е доставката от тоя сайт?butnik написа: https://www.angel-domaene.de/jvs-feeder ... 15363.htmlдо Бг нямам идея.Може би около 20-25 лв
Иначе как е като марка и модел това? Двоумях се м/у Дренан 9-50 и Карп Зуум 6000ф ама тая ми изглежда по-здрава за Дунава.
Мераклия да се научи на мач-риболов  

Мерси колега , но тия май нямат за съжаление доставка до България.Упоменават няколко държави но ние не сме между тях.butnik написа:https://www.angelsport.de/
- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
Нито за миг няма да съжаляваш,80гр хранилка си я вади без да се задъха,без никакво усилие.Имам един целодневен излет с нея,определено ми хареса,а и вече я дублирах.

- 
				dantho.mihov
- Модератор 
Има куриерски фирми.Balakchia написа: Мерси колега , но тия май нямат за съжаление доставка до България...
Ето една коректна такава: download/file.php?id=62419
Регистрираш се при тях и поръчваш. Те получават от магазина и ти доставят.
Здравейте, искам да попитам да ли на ryobi zauber cr 3000 ще ми стигнат 300m. - 0.20мм. монофил?

- Port_Royal
- разбира нещата 
По тт данни на производитела дават 0.28мм.шпулата да побира 170м.така че 0.20мм.предполагам ще побере между 200 и 250м.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!