Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
G.Petkov написа: Кире,
Покай се !![]()
Сега спиш, ама дано сънуваш кашкавал !![]()
Цъ.
Сънувах круизен кораб в бурно море...........бахти гоуемите вълни имаше, подфъргаше го яко.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Къде е Той , къде сме ниеАчо ♣ написа:...Той ..
Тука нема место за сравнение !
Той е СЛЪНЦЕ и огрява всички нас минзухари и лайкучки , пардон маргаритки имах предвид , от според пола , с лъчите си !
Него дребнавости като затлачване с шлака , ако и у в последно време бая да се е позатлачил , не Го бригат !
Най-ногУ да ги изпърди грЪмовно което от своя страна да доведе карайдъто до нощни напикавания , което пък би дало карт бланш на курнишона да поиска оставките на министъра на храните , министър на културата и за всеки случай и на транспортния министър .
Та не ни сравнявай нас проЗдите орица с Него , щото Той е боК почти , само още две папи и шефа на алкайда да го цукнат по тонзурата и ще е завършен такъв !
Та те така !!!
пп - Георге , нощеска вална , неска на два пъти си било валело , ся чакам тая нощ и утре през деня и нощта да вални и при тия температури тия два , три дни , съчетани с два дни слънце у в петък сигура ще е гъбно по Кърлежово
пп2 - ку решиш да идваш на гъбо проба у петък , земи донеси мостра от предъвквания видински овчи та да дам компетентно мнение е ли убавиня или по-скоро тц ! Кога го пущиа за сефте си бех зимал ама от тогава що бърбън изтече ..... Сметам кило и половина до преко сили две и двеста ще е достатъчен колку да си създам мнение некво безпристрастно
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него

Ебахти и шкакавала.....
дето вика Мартин
та сигурно няма да го погледне скоро
Другари
да питам нещо...,та въпроса е че в кухнята съм сложил едно радио,както си му е реда в повечето кухни в Бг.
та някой път си свири без забележки,но повечето пъти губи сигнал и ала бала квото си пуснал,не е от него,че и други е имало а проблема е че малкинко сме запушени от към згради с метални конструкций,и сигнала е слаб мисля,та някаква идея като кво може да се сложи на антената да прави добра свирка
пробвах медна тел всякви чупки,пробвах капачка от буркан надяната по дължина на антената,не става, та проблема направо си е глобален
идей някакви
Другари
идей някакви
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Дончо, ти си съвременен човек... вземи си една Bluetooth колонка, и си включвай ква си щеш музика от телефона - дори да нямаш Wi-Fi на вилата, от 4G то консумацията на мегабайти за музика е пренебрежителна. Аз така си слушам от Spotify на Доспат, и ми дреме на фаро, както казват пернишките убафци...
Мляко ,сирене ,кашкавал-да ви имам проблемите.Тука вали не из ведро ,ами като из варел.От 16 до 16,30 -порой.После още половин час малко по-кротко.Това ако не всеки ден ,то е през ден.
Ако имаше гъби ,може би нямаше да вали толкова.
Ако имаше гъби ,може би нямаше да вали толкова.
Късмет.Всичко е до късмет. 
- G.Petkov

Д-р Флекс написа: ...... Хубуу, да се разберем, и да се обединим около становището, че оставаме на различни мнения относно "рандемана", с което да сметнем кашкаваления спор за приключен!
Докторе,
Всичко е бъзик, бре !
Малко интрига винаги е полезна - ставаме по-агресивни и бъбриви !
Няма да се връзваш !
Та вие с Павел като ме бъзикате за деменцията, сенилността, разфокусираното виждане - аз да не се коркам, бре !
За кашкавал вече няма да споменавам,
Ама за да не съм голословен - ще дам малко документация.
Имам и друга, ама е фирмени документи и те нямат място в НЕТ-а,
Затова ето - това е някаква инструкция публикувана в Държавен вестник бр. 28 през далечната 1980 година.
Черно на бяло, тогава всеки документ бе железен и нямаше място за дискусии !
Тогава, като не ти харесва кашкавала - минаваш на хляб и вода, може и без хляб,
Докато не размислиш !
Никой не смееше да не харесва продуктите на победилия социализъм !
Та затова става дума :
Павел Иванов написа: .......... земи донеси мостра от предъвквания видински овчи та да дам компетентно мнение е ли убавиня ..... Сметам кило и половина до преко сили две и двеста ще е достатъчен
Павле,
Наддаването свърши,
Докторо затвори темата с кашкавало !
Ако и когато я отвори, ще разгледам и твоята оферта за дегустаторски умения !
Сертификат имаш ли или разчиташ на ентусиазма на любител !
Аз Балкан не ям !
Но жълтите европейски сирена - много ми харесват !
- G.Petkov

Ако манчовците паднат и тази вечер,
Че уволним Мориньо веднага !
И че го фърлим у Струма да храни пич-кифалите !
Че уволним Мориньо веднага !
И че го фърлим у Струма да храни пич-кифалите !
- Павел Иванов

Ебати скръндзатаG.Petkov написа:...Наддаването свърши,...
Павел Иванов
Павел Иванов
Не е скръндза бе, просто го е страх... щото знае.
- G.Petkov

Мренката обаче много държи да разбере кулинарните тайни на Джагър !
То, аслъ само Мартин, Павел и ................ ядат клен, дейба !
Ама то е щото Струма им е близо, нали ?
Обаче,
Темата за живарника редовно излиза в разделите "Спининг" и "Муха"!
Даже и аз дадох компетентно мнение при Кръстю !
Явно всичко се променя!
"Движението е всичко, крайната цел - нищо " !
То, аслъ само Мартин, Павел и ................ ядат клен, дейба !
Ама то е щото Струма им е близо, нали ?
Обаче,
Темата за живарника редовно излиза в разделите "Спининг" и "Муха"!
Даже и аз дадох компетентно мнение при Кръстю !
Явно всичко се променя!
"Движението е всичко, крайната цел - нищо " !
- Don4o_62
- учете се от него

Докторе,става въпрос за града,там антени,кабелни,аларми и куп ефирно кво ли не,просто искам да си слушам радио в кухнята като си режа мезе или квото там се прави
,но не става
но ще измислим нещо да има качествена свирка
днес преработих поводите на въдиците за влачене,че едни чудесий съм гледал по Батак,едни приказки съм слушал...за щука говорим,та сложих на едната дебел повод флуро,на другата тънка стоманена нишка облечена с пвц - по Марица ги ползвах преди като имаше сом и щука и работеха - на третата...не казвам,щото не може с 3 да се влачи и ще е резерва
та ще е неприятно някоя дърта щука да ми отнесе някоя примамка,затова от сега точа.....кой квото се сети 
днес преработих поводите на въдиците за влачене,че едни чудесий съм гледал по Батак,едни приказки съм слушал...за щука говорим,та сложих на едната дебел повод флуро,на другата тънка стоманена нишка облечена с пвц - по Марица ги ползвах преди като имаше сом и щука и работеха - на третата...не казвам,щото не може с 3 да се влачи и ще е резерва
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Да бе , да ! А относно пич-кефалите от вида Petroleuciscus borysthenicus пак се гъбаркаш ...ма това е вид рибка, която обикновено се лови у нас и според doctor-5 се нарича пич кефал ! За справка по въпроса прегледайте фундаменталната тема ,,Познавате ли тази рибка ,, от Петър Милков във форум fishing-mania ! Ако тр ябва да бъда искрен курортистите по Велека навремето ловиха само ,,Белица,,,а сега тепат на царевица и по някой и друг Лупавец...дейба !!!ⁿG.Petkov написа:Д-р Флекс написа: ...... Хубуу, да се разберем, и да се обединим около становището, че оставаме на различни мнения относно "рандемана", с което да сметнем кашкаваления спор за приключен!
Докторе,
Всичко е бъзик, бре !![]()
Малко интрига винаги е полезна - ставаме по-агресивни и бъбриви !![]()
Няма да се връзваш !
Та вие с Павел като ме бъзикате за деменцията, сенилността, разфокусираното виждане - аз да не се коркам, бре !
Trias, лично аз никога за нищо не съм те бъзикал, по никакъв повод ... освен, ако си писал и под псевдонима G. Petkov 
- Павел Иванов

Здрасти Пепи , къде се затри толкоз време ?
Като за начало ти оправих поста като разграничих цитата , едно щот си позабравил как се цитира част от мнение явно , друго щото гуе как объркваш Андре кога още не си е ококорил къ требе дзъркелете и избистрил мозъкот у ранното сабаале
Само да те открехнем , имаме нов образ де май не сте се засичали с него , Мартинчо . С него много ще си паснете
Ти ще го научиш да кара колело , той ще те научи да боравиш със светлинен винкел та Силата винаги да е с теб и тъй
Като за начало ти оправих поста като разграничих цитата , едно щот си позабравил как се цитира част от мнение явно , друго щото гуе как объркваш Андре кога още не си е ококорил къ требе дзъркелете и избистрил мозъкот у ранното сабаале
Само да те открехнем , имаме нов образ де май не сте се засичали с него , Мартинчо . С него много ще си паснете
Ти ще го научиш да кара колело , той ще те научи да боравиш със светлинен винкел та Силата винаги да е с теб и тъй
Павел Иванов
Павел Иванов
Е те затова си требе Модератур, дейба...