Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помагайте за компютъра
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Помагайте за компютъра
Сакси,за да нямаш повече такива проблеми,ще ти кажа аз как процедирам.Първо се иска да си имаш достатъчно голям ХардДиск.Мойте са два и са общо 400ГБ.Разделил съм ги на три дяла и когато качвам във компютъра нещо важно,го вкарвам във дял "Д" или дял "Е".Наложи ли ми се да работя със опраделена папка /снимки, документи или програма/ копирам я цялата на декстопа и работя.Когато свърша всичко,копираната папка я изтривам защото знам че я имам във Д или Е.Винаги поддържам ред във дяловете и много рядко съм си губел информация и то по вина на някой некадърник който се е бъзикал с компютъра ми в мое отсъствие.Много е важно да се грижите добре за компа и да знаете всеки един момент,кое къде ви е.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Грамдоман!Аз с моите 40 ГБ какво да кажа?Десет пъти си над мен! 

Айде бе - не вярвам. Колега с твоите знания да не може да се "разпростре".Аз съм с 160 и не ми стигат вече - ам че то само на дяцата геймовете са над 50!!!sapuna написа:Грамдоман!Аз с моите 40 ГБ какво да кажа?Десет пъти си над мен!

П.П. Кажи кога ти е ЧРД-то да ти подарим от форума по-"дебел" хард!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- krokibg
- учете се от него
Сапунче,защо да съм грандоманgogolisec написа:Айде бе - не вярвам. Колега с твоите знания да не може да се "разпростре".Аз съм с 160 и не ми стигат вече - ам че то само на дяцата геймовете са над 50!!!sapuna написа:Грамдоман!Аз с моите 40 ГБ какво да кажа?Десет пъти си над мен!(да са живи и здрави).
П.П. Кажи кога ти е ЧРД-то да ти подарим от форума по-"дебел" хард!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- barutchiata ©
- Администратор
Батка и кви пари ти излезе самолета???Krokibg написа:Сега като си сложих 400ГБ............................................сложих си двуядрен процесор и 2гб РАМ памет и във момента компютъра ми е самолет.