Помагайте за компютъра

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Помагайте за компютъра

Мнение от krokibg »

Сакси,за да нямаш повече такива проблеми,ще ти кажа аз как процедирам.Първо се иска да си имаш достатъчно голям ХардДиск.Мойте са два и са общо 400ГБ.Разделил съм ги на три дяла и когато качвам във компютъра нещо важно,го вкарвам във дял "Д" или дял "Е".Наложи ли ми се да работя със опраделена папка /снимки, документи или програма/ копирам я цялата на декстопа и работя.Когато свърша всичко,копираната папка я изтривам защото знам че я имам във Д или Е.Винаги поддържам ред във дяловете и много рядко съм си губел информация и то по вина на някой некадърник който се е бъзикал с компютъра ми в мое отсъствие.Много е важно да се грижите добре за компа и да знаете всеки един момент,кое къде ви е.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Грамдоман!Аз с моите 40 ГБ какво да кажа?Десет пъти си над мен! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

sapuna написа:Грамдоман!Аз с моите 40 ГБ какво да кажа?Десет пъти си над мен! :lol:
Айде бе - не вярвам. Колега с твоите знания да не може да се "разпростре".Аз съм с 160 и не ми стигат вече - ам че то само на дяцата геймовете са над 50!!! :D (да са живи и здрави).
П.П. Кажи кога ти е ЧРД-то да ти подарим от форума по-"дебел" хард! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

gogolisec написа:
sapuna написа:Грамдоман!Аз с моите 40 ГБ какво да кажа?Десет пъти си над мен! :lol:
Айде бе - не вярвам. Колега с твоите знания да не може да се "разпростре".Аз съм с 160 и не ми стигат вече - ам че то само на дяцата геймовете са над 50!!! :D (да са живи и здрави).
П.П. Кажи кога ти е ЧРД-то да ти подарим от форума по-"дебел" хард! :wink:
Сапунче,защо да съм грандоман :oops: :oops: :oops: взех да се изнервям,когато се ровичкам напред -назад из нета,зарежда бавно,забиваше и постоянно пускаше съобщения че нямам свободно дисково пространство,когато свалях нещо от нета.Със малко Хард,винаги имаш проблем със свалянето на филми например.Сега като си сложих 400ГБ,свалям си без да ми пуска съобщения че нямам свободно дисково пространство и пак се налага да трие човек.Игрите на двете ми деца,който всеки ден ме тормозят да им свалям и качвам нови игри.Мойте игри,които също не са малко/карам си моторници,ловя риба,,играя 3Д билярд,стрелям по разни бандити и трафиканти и т.н.Неможеш да свалиш света във един компютър.Филмите за риболов сега са ми на Харда и не ги трия а са ми винаги под ръка за гледане.Сомове,воблери,щуки,спининги и т.н.Все са неща които не ми се рискува да ги правя на дискове и да се търкат и драскат след няколко пускания.Взех си оригинален Уйндоус,сложих си двуядрен процесор и 2гб РАМ памет и във момента компютъра ми е самолет.Нямам една програма която да не е регистрирана.Свалил съм си всичките упдейти,заедно със няколко Майкрософтски програми и тяхната анти вирусна програма/http://onecare.live.com/site/en-us/cent ... .htm/която се запълва перфектно със Саймантек/корпоративната версия,която се поддържа нон-стоп и се ъпдейтва/Пиша ги тези неща,за да може повече хора да знаят как да си поддържат компютъра и да нямат проблеми.Имайте си на предвид обаче че трябва Уйндоуса да ви е на ваше име,защото веднага ви вкарват разни простотий и ви згомнясват компа.Ако някой го интересува нещо повече,само да пита.Ще кажа каквото мога и знам.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Krokibg написа:Сега като си сложих 400ГБ............................................сложих си двуядрен процесор и 2гб РАМ памет и във момента компютъра ми е самолет.
Батка и кви пари ти излезе самолета???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”