Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

отивам на овчарица
Модератор: Кърцата
-
- вече хвърля и на тежко
отивам на овчарица
във събота сутринта заминавам все още се двоумя къде да застана помагаите ще търсим амур и шаран а вечерта ше мъчим бялата всички съвети са ми от полза а и ако някой може да ми каже как е водата последния път беше много студена
Не се променят само най-глупавите
-
- разбира нещата
Re: отивам на овчарица
За съжаление още не съм ходил тази година, но от колегите във форума или по скоро по снимките май са имали успех на моста. За шаран и амур залагам на монтажа "на косъм" а за бяла риба на стръв слънчак на дъно със стиропор на кордата предполагам че не казах нищо ново но все пак е нещо. Пожелавам ти успех и като се върнеш да пуснеш тема във успешни.
Много ги накъсвам... кордите!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сигурно си прочел че вчера се върнах от там.Само кракуди,бях на 50 метра от пожарната.Ако се уредиш срещу нея е по добре.
Колега,ако можеш да влезеш на скендерите или срещу пожарната,ще имаш успех.Ако нямаш връзки,заставай до пожарната.Всички монтажи да са с откачащо се олово,иначе губиш рибока.Залагай на аромати,писани от майсторите съфорумци-ванилия,плодови...В предишните теми за Овчарица са описани успешните монтажи на косъма. За бялата много не се надявай.Дано имаш късмет.Наслука.
и аз ште трагвам в неделя и мисля да се спра колкото се може по близо до пожарната но не и под нея 4е куфара последния пат ми олекна с 5кг.мисля с лодката да разпавам около садките или 4ак до другия бряг.за захранка 6те хварлям топ4ета и пелети, и сам си приготвил 20кг. вкисната царевица. за страв основно царевица на монтажа и една вадица на топ4е с аромат на риба.
- велчев62
- ще става разбирач
Приятелю,като отидеш там,охраната ще ти каже,къде има свободни места.jos83 написа:във събота сутринта заминавам все още се двоумя къде да застана помагаите ще търсим амур и шаран а вечерта ше мъчим бялата всички съвети са ми от полза а и ако някой може да ми каже как е водата последния път беше много студена
Може да са заети хубавите места,най-вероятно ще е така
-
- и господ не е толокова добър
Внимавай с разпъването,че точно срещу пожарната на линията на садките има опънати мрежи.Тези мрежи пречат за хубав риболов до пожарната.yasen81 написа:и аз ште трагвам в неделя и мисля да се спра колкото се може по близо до пожарната но не и под нея 4е куфара последния пат ми олекна с 5кг.мисля с лодката да разпавам около садките или 4ак до другия бряг.за захранка 6те хварлям топ4ета и пелети, и сам си приготвил 20кг. вкисната царевица. за страв основно царевица на монтажа и една вадица на топ4е с аромат на риба.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
интересува ме след садките посока скендерите,там кадето топлото се влижа в студеното,има ли мрежи за6тото мисля и на там да разпавам. и ако имам места близо садките да пускам до тях .приготвил сам си олова по 250гр. за да не ми ги вла4и те4ението.