Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С ЛОДКА В МОРЕТО ЧЕРНОКОП 2018
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Re: С лодка в морето 2018- Ченокоп
За пръв път,виждам,подобно нещо... 
Чернокоп с паламудска шарка... На фона на другите... мутантска му работа ... 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес пред Галата 15 хубави чернокопа +100 гр. и 20 стина сафрида. 11 от чернокопите ги хванах в рамките на 20 минути и после голяма мъка.
Днес, между Аладжа банк и Рубин , двама човека общо 21 хубави чернокопа на клатене и един лефер около 650-700 гр. На тролинг нямахме късмет....Прекалено много лодки на тролинг, всеки на където свари и според мен постоянния шум пръска рибата, но е нормално.....всеки иска да хване.
0885022272 / 0885897615
[quote="lozzy.68"]За пръв път,виждам,подобно нещо...
Може би Смарид?
Може би Смарид?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето 2018- Ченокоп
Днес пред Златни Пясъци едри нямаше предимно чернокоп 100 гр от 8.30 до 14 .00 ч
за двама в лодката

за двама в лодката

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Нищо,ама нищо общо....Trias написа:lozzy.68 написа:За пръв път,виждам,подобно нещо...
Може би Смарид?

Само предположих иначе и аз се чудя?!lozzy.68 написа:Нищо,ама нищо общо....Trias написа:lozzy.68 написа:За пръв път,виждам,подобно нещо...
Може би Смарид?
-
- научил се да хвърля
Ако прокараш ръка/нож напред назад по тялото на рибата не се ли уеднаквява. На мен ми се е случвало такъв сафрид да вадя и като го пусна в кофата при другите риби, като разклатя малко после си изглежда същия - може би люспите създават такъв ефект.lozzy.68 написа:За пръв път,виждам,подобно нещо...
НЕ ,колега!Това не е попче ! Както и да е .Много слука и късмет Всекиму и повече ,,зъбати ,, риби !stefannankov написа:Ако прокараш ръка/нож напред назад по тялото на рибата не се ли уеднаквява. На мен ми се е случвало такъв сафрид да вадя и като го пусна в кофата при другите риби, като разклатя малко после си изглежда същия - може би люспите създават такъв ефект.lozzy.68 написа:За пръв път,виждам,подобно нещо...

Това е чернокоп беглец;) Избягал от скарата като гледам следите!lozzy.68 написа:За пръв път,виждам,подобно нещо...Чернокоп с паламудска шарка... На фона на другите... мутантска му работа ...
Днес от 15.00 до 17.30 малко преди Фичоза 3 риби около 300 гр. и една изтървана секунда преди да влезе в лодката. Проби и на вертикално нищо един сафрид. Имаше и лодки и към Родни Балкани.
Вчера, на Аладжа банка, двама човека от сутринта до 17 ч. - 20 чернокопа, като единия около 300 гр. Всичко хванато предимно сутринта, повечето на клатене и по-малко на тролене. Между другото , на около 1,5 км от "банката" на вътре имаше и пасажи сафрид. Като цяло - тегав риболов....
0885022272 / 0885897615
Аладжа банка 20 едри чернокопа и един лефер 350 гр.Рехава риба.Радва само размерът на чернокопа.
-
- новобранец
Re: С лодка в морето 2018- Ченокоп
Вчера на Аладжа банка, от 6,30-18,30 сам 5 лефера и 4 чернокопа.
Днес ог 15 до 17.30 от Галата до Рейда и Фичоза две риби около 250 гр. и много вятър.