Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ся кво стана ?
"Чукча писател......."

"Чукча писател......."
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Услугвам бре Адаш .
Ти предстааш ли си ако Кире земе да почерпи
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Павел Иванов написа: ......
Уеуеее , заболеа ме пръстетата![]()
Други питания ?
Алоуууууу,
Горнобанският !
Що се хабиш, като много добре знаеш, че Киро няма да отиде там, където го пращаш ?
Само те пробва !
- GODzillata

Онова за черпянта не съм го прочел, шъ знайшПавел Иванов написа:Други питания ?
Ако рекъ пътьом да мина през Скопйе с преспиванье, после у Охрид с преспиванье и топване на мЪде у йезерото, прва дилема - през Србско ли да маам, или през БГ?
След Охрид па дилема - издека да фана за Ксамил - през Елбасан (Ал) или Игуменица (Гр)?
Фери за Корфу - от Саранде или от Игуменица? Май от Игуменица е по-ефтино, ама па е по-далеч?
Йаденье и пийенье у Ксамил?
Иначе Синьото Око го скивах, било къд е10 грауса, ама аз си имам изолацеа
Нещо за Скопйе, Охрид и Корфу дет тряа да знам да фнимавам, както и кво да не изпущим?
Мани го тоа интригантин Жорката кво ти говори, моа ти скрийншотна букинга - че се Оди!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

Люси,
Павел донесе ли от сланината, бре ?
Не съм на зор, ама жената пита, гладна е !
Яде и се натурална, спомен от детството.
Иначе в Кауфланд продават сланина.
Може пък да е от Гърция, а ?
От истинско прасе.
Автентичен pork !
Павел донесе ли от сланината, бре ?
Не съм на зор, ама жената пита, гладна е !
Яде и се натурална, спомен от детството.
Иначе в Кауфланд продават сланина.
Може пък да е от Гърция, а ?
От истинско прасе.
Автентичен pork !
" Де се е чуло и видело ? "Павел Иванов написа:Услугвам бре Адаш .
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов

Кога некой сам дава зор да се набуа у киречо , никой не мое му помогнеGODzillata написа:... Ако рекъ пътьом да мина през Скопйе с преспиванье, после у Охрид с преспиванье и топване на мЪде у йезерото, прва дилема - през Србско ли да маам, или през БГ?...
Чий ще го дървиш у Скопие , па и даже да спиш там си решил
Папане и пиене в Ксамил , като асортимент не богат , в Саранде има много по-голям избор , но пък много качествени и Фкусни манджи за беС пари .
За чий ти е фери до Корфу ? Острова е сравнително голям и ако мислиш с фрОдо да го разглеждаш .... по-добре заеби , само ще си съсипеш почивката ! Фани си от Саранде екскурзионно корабче , ще те заведе от според избрания маршрут на едно или неколко читави места по острова и си готов , от фери по-добре не освен ако не смяташ основната ти почивка да е на острова .
Тъй , кво да внимаваш по ред :
Скопие , много требва да внимаваш да не преседиш повече от час там , щото после ш одиш като малоумен многу време !
Охрид , ако не си на зор да те возат у лодка около крепостта , си слагаш тапи у ушите докъ одиш по крайбрежната и си свиркаш . Ако нунаш близо до центъро паркираш у платенио паркинг , плащаш за два часа и ти дреме колко ще ти отвиси колата там . Ако платиш за един щъ провереват ама за два явно таксаджията прибира паретата за втория час и си трае
Корфу , както казах не оди да го обикаляш , не си струва !
Иначе наистина си струва всеки ден да си на различен плаж . Гмурането около островчетата на Ксамил щи донесе ногу октоподи ако си носиш харпун и пр.
Друго ?
Георге , как казах , ако имам време тая седмица , нямам , ще мина покрай Люсе , инак другата . Не бери грижа , за Коледа ще имаш сланинка на софрата
Адаш , "Надеждата умира последна"
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Павел Иванов написа: За чий ти е фери до Корфу ?
Гмурането около островчетата на Ксамил щи донесе ногу октоподи ако си носиш харпун и пр.
Друго ?
На Корфу искам да отида н аоня плаж, дет е на сяка картичка от Корфу - оня с двете скали....ще седи дубре у фейса!
Октоподи НЕ стрелям, мисля, че има разум в тях и куту ме погледнат с ония ококорени очи - срце ми не дава.
Друго...ся ми дава, че през хАлбания пътят е в ремонт.....може да го правят пък до тогава...
Скопйе го бех планувал, че да разделя пътя и да не се изгрбя от каране, па и да не стОпя лагерите на Фродо

О б я в а :G.Petkov написа:................
Яде и се натурална, спомен от детството..............
Заменям парче автентична родопска сланина/подправките са тайна/ за парче автентичен ОВЧИ кашкавал,.... Щот и аз съм гладен - просто спомен от недалечното ми "детство".........!?
Послеслов :
Тайните подправки са автентични, като приемам всякакви рекламации, но държа на реципрочност и от отсрещната страна...!?!?
Тъй като сланинката е повече от супер екологична, като бонус към кашкавалеца може да се добави и пакетче сушена софийско-страропланинска манатарка.., за фасул "софиянка" за сега съм резервиран.!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов

Ако говорим баш за "оня" плаж , то нема как да стигнеш до него с фрОдо и освен сичкото шофиране ще ти трябва и друго екскурзионно корабче което да те закара там . Реално щи требват барем два дни по начина който ти го виждаш , еднашка ферибот , шофиране до полуда , после корабче , после па същата процедура наобратно и като цакане щи излезе макясиибащасиGODzillata написа:....На Корфу искам да отида н аоня плаж, .... ВН - Охрид през БГ и после Охрид - Ксамил през Грция.
Иначе относно пътуването не може да ти се отрече , че си ентусиаст отсекъде
Варианта Охрид , Албания , Гърция , Албания ще ти отнеме като време съвсем малко повече от маршрута София , Игуменица , Ксамил като цяло , при това ако няма много навалица на общо трите кппта които требва да пресечеш . Ще се утепаш от въртене по завоите като в Гърция през повечето време ще трябва да караш с 40 с цел да не ти отстои некъде фрОдо без номера за седмица
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Убус, ще погледна летоска и па ще говорим.
Инак и аз загледах дневните воаяжи с корбчета напред-назад из Корфу....до синята лагуна, пещери и т.н., но така или иначе не сметах да рипам с ферибота с Фродо, а да фана ракетата тип Видин-Русе от 80-те и пешеходно да ида у Карду, а там я с корабль, я с грацкия рейс, я с тахи - се с нещо д асе помандахерцам до некви екзотични пляжчета.
Ся ново 20 - одеве ме соряа и ми връчиа един ел. фиш от ОДМВР-Търговище, щото видиш ли, на 03.08.2015г.!!!
, баш те тогава преди повече от 3 гОдини, съм бил превишил скоростта с онаа багачка Ланчаата!
Е, за теа ора нема ли давнос, а?
Да зема си го преместя и най-мноо да им пусна едно писъмце с обратна расписка да одят немедлено да му напраат ануле на фиша и да фанат да си избршат задника с него, м?
Инак и аз загледах дневните воаяжи с корбчета напред-назад из Корфу....до синята лагуна, пещери и т.н., но така или иначе не сметах да рипам с ферибота с Фродо, а да фана ракетата тип Видин-Русе от 80-те и пешеходно да ида у Карду, а там я с корабль, я с грацкия рейс, я с тахи - се с нещо д асе помандахерцам до некви екзотични пляжчета.
Ся ново 20 - одеве ме соряа и ми връчиа един ел. фиш от ОДМВР-Търговище, щото видиш ли, на 03.08.2015г.!!!
Е, за теа ора нема ли давнос, а?
Да зема си го преместя и най-мноо да им пусна едно писъмце с обратна расписка да одят немедлено да му напраат ануле на фиша и да фанат да си избршат задника с него, м?

- Martin Mihailov
- учете се от него

Са Кире твоите фишове неса актуални
Нема даго плащаш и кои що отнел
Обачи скивашли по нагоре Ачо какви бартери предлага
Още малко кьм кашкавало и чепаре може да засака

Мартине, първо на първо нЕма сми да даваш акъл на даскал Кире- он има предостатъчно- даже и през "крачолите" му изтича....Martin Mihailov написа:Са Кире ..............
И второ на второ не бъркай Жорката, кашкавалеца с Люс и чепаретата.....
Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Дек 13, 2018 6:14 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов

Е това си го представих за момент , Кире фаща тахи на Корфу .......... щех да паднем от столаGODzillata написа:... я с тахи ...
Да платиш едни педесе еврака за дваесетина км .... тия змиите у джоба щъ изрупат напрао
пп - оди си обяви давността у местното КАТ , не разчитай на писмото , щото иначе щи виси во век и веков у техните ПСта , съответно ще ти се отразява в гражданската отговорност като ги вържат застрахователете с кат тия дни
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Павел Иванов написа:
пп - оди си обяви давността у местното КАТ
"В 7-дневен срок от получаването на електронния фиш може да се направи писмено възражение пред директора на съответната структура на Министерството на вътрешните работи" - тва се разбира месното КАТ или онуй у курец, дет са издали фиша?
Щот при назе май се пускат чрез месното до онуй...