Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Павел Три »

Ся кво стана ?
"Чукча писател......."
:D :D
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Услугвам бре Адаш .
Ти предстааш ли си ако Кире земе да почерпи :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа: ......

Уеуеее , заболеа ме пръстетата :?

Други питания ?

Алоуууууу,
Горнобанският !

Що се хабиш, като много добре знаеш, че Киро няма да отиде там, където го пращаш ? :D

Само те пробва ! :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:Други питания ?
Онова за черпянта не съм го прочел, шъ знайш :mrgreen: , та давам по същество: :lol:

Ако рекъ пътьом да мина през Скопйе с преспиванье, после у Охрид с преспиванье и топване на мЪде у йезерото, прва дилема - през Србско ли да маам, или през БГ?
След Охрид па дилема - издека да фана за Ксамил - през Елбасан (Ал) или Игуменица (Гр)?
Фери за Корфу - от Саранде или от Игуменица? Май от Игуменица е по-ефтино, ама па е по-далеч? :roll:
Йаденье и пийенье у Ксамил?

Иначе Синьото Око го скивах, било къд е10 грауса, ама аз си имам изолацеа :lol: и тва ме не плаши, че се тОпнем у него! :mrgreen: :drinkers:

Нещо за Скопйе, Охрид и Корфу дет тряа да знам да фнимавам, както и кво да не изпущим? :roll:

Мани го тоа интригантин Жорката кво ти говори, моа ти скрийншотна букинга - че се Оди! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,

Павел донесе ли от сланината, бре ?

Не съм на зор, ама жената пита, гладна е ! :D
Яде и се натурална, спомен от детството.

Иначе в Кауфланд продават сланина.
Може пък да е от Гърция, а ? :D
От истинско прасе.
Автентичен pork ! :wink:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Павел Иванов написа:Услугвам бре Адаш .
Ти предстааш ли си ако Кире земе да почерпи :roll:
" Де се е чуло и видело ? " :D
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:... Ако рекъ пътьом да мина през Скопйе с преспиванье, после у Охрид с преспиванье и топване на мЪде у йезерото, прва дилема - през Србско ли да маам, или през БГ?...
Кога некой сам дава зор да се набуа у киречо , никой не мое му помогне :lol: :lol: :lol:
Чий ще го дървиш у Скопие , па и даже да спиш там си решил :shock: Ако верно минаваш от там , отделяш преко сили час да се потопиш в свръх кича на центъро и бегаш колко ти държат опинците :lol: Пътуването през Македония е ужастен ужаст отсекъде , ама ужастен , особено през деня . Иначе маршрута е следния , Видин , Велбъджки проход , Скопие , Охрид , Елбасан , Саранде , Ксамил . Ще се утепаш от пътуване на зиг заг но за сметка на това ще даваш мило и драго после да караш по нашТе пътища :lol: Иначе вариант с преспиване в Охрид важи , мое да разгледаш Самуиловата крепост и да се отядеш на истинска плескавица , не като у срЪбско . Инак плескавицата там по ристорантите не я препоръчвам но от скарите на площадо де ги разпъват вечерно време рекомендат отсекъде !

Папане и пиене в Ксамил , като асортимент не богат , в Саранде има много по-голям избор , но пък много качествени и Фкусни манджи за беС пари .

За чий ти е фери до Корфу ? Острова е сравнително голям и ако мислиш с фрОдо да го разглеждаш .... по-добре заеби , само ще си съсипеш почивката ! Фани си от Саранде екскурзионно корабче , ще те заведе от според избрания маршрут на едно или неколко читави места по острова и си готов , от фери по-добре не освен ако не смяташ основната ти почивка да е на острова .

Тъй , кво да внимаваш по ред :

Скопие , много требва да внимаваш да не преседиш повече от час там , щото после ш одиш като малоумен многу време !

Охрид , ако не си на зор да те возат у лодка около крепостта , си слагаш тапи у ушите докъ одиш по крайбрежната и си свиркаш . Ако нунаш близо до центъро паркираш у платенио паркинг , плащаш за два часа и ти дреме колко ще ти отвиси колата там . Ако платиш за един щъ провереват ама за два явно таксаджията прибира паретата за втория час и си трае :mrgreen:

Корфу , както казах не оди да го обикаляш , не си струва !

Иначе наистина си струва всеки ден да си на различен плаж . Гмурането около островчетата на Ксамил щи донесе ногу октоподи ако си носиш харпун и пр.

Друго ?

Георге , как казах , ако имам време тая седмица , нямам , ще мина покрай Люсе , инак другата . Не бери грижа , за Коледа ще имаш сланинка на софрата :D

Адаш , "Надеждата умира последна" :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа: За чий ти е фери до Корфу ?
Гмурането около островчетата на Ксамил щи донесе ногу октоподи ако си носиш харпун и пр.

Друго ?

На Корфу искам да отида н аоня плаж, дет е на сяка картичка от Корфу - оня с двете скали....ще седи дубре у фейса! :lol: :lol:

Октоподи НЕ стрелям, мисля, че има разум в тях и куту ме погледнат с ония ококорени очи - срце ми не дава. :idea:

Друго...ся ми дава, че през хАлбания пътят е в ремонт.....може да го правят пък до тогава... :roll:
Скопйе го бех планувал, че да разделя пътя и да не се изгрбя от каране, па и да не стОпя лагерите на Фродо :lol: , ама....май ще отсвиря Скопйе куту балтон у жега и ще бъде ВН - Охрид през БГ и после Охрид - Ксамил през Грция. :roll:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:................
Яде и се натурална, спомен от детството..............
О б я в а :

Заменям парче автентична родопска сланина/подправките са тайна/ за парче автентичен ОВЧИ кашкавал,.... Щот и аз съм гладен - просто спомен от недалечното ми "детство".........!? :mrgreen: :D : :lol:

Послеслов :
Тайните подправки са автентични, като приемам всякакви рекламации, но държа на реципрочност и от отсрещната страна...!?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D

Тъй като сланинката е повече от супер екологична, като бонус към кашкавалеца може да се добави и пакетче сушена софийско-страропланинска манатарка.., за фасул "софиянка" за сега съм резервиран.!? :mrgreen: :mrgreen: :D :D :lol:

:drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:....На Корфу искам да отида н аоня плаж, .... ВН - Охрид през БГ и после Охрид - Ксамил през Грция. :roll:
Ако говорим баш за "оня" плаж , то нема как да стигнеш до него с фрОдо и освен сичкото шофиране ще ти трябва и друго екскурзионно корабче което да те закара там . Реално щи требват барем два дни по начина който ти го виждаш , еднашка ферибот , шофиране до полуда , после корабче , после па същата процедура наобратно и като цакане щи излезе макясиибащаси :lol: Фащаш си от Саранде екскурзионно корабче директно за "оня" плаж къде те откарва сутринта и те прибира привечер и не се занимаваш с излишни глупости и затормозяване :wink: Само да си знаеш , на "оня" плаж самото плажуване си е малко екстремно предвид сенкята която се връти целодневно . Ку успееш да се намърдаш усреди него на първа линия , инпосибъл у сезона , ще рахатясаш , инак имаш час плажуване и после псуане :mrgreen:
Иначе относно пътуването не може да ти се отрече , че си ентусиаст отсекъде :)
Варианта Охрид , Албания , Гърция , Албания ще ти отнеме като време съвсем малко повече от маршрута София , Игуменица , Ксамил като цяло , при това ако няма много навалица на общо трите кппта които требва да пресечеш . Ще се утепаш от въртене по завоите като в Гърция през повечето време ще трябва да караш с 40 с цел да не ти отстои некъде фрОдо без номера за седмица :mrgreen: Нищо де , нали ще имаш цел ден за целта :lol: През Елбасан нормално да ти го дават ремонт у в момента . У Албания по курортите и "главните" пътища е разрешено да се работи от първи октомври , до първи май , през другото време не трябва да се досажда на евентуалните туристи и да им се образуват затормозявания . Та преди да тръгнеш погледни дали още е у ремонт пато :wink:

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Убус, ще погледна летоска и па ще говорим. :smt023 :drinkers:

Инак и аз загледах дневните воаяжи с корбчета напред-назад из Корфу....до синята лагуна, пещери и т.н., но така или иначе не сметах да рипам с ферибота с Фродо, а да фана ракетата тип Видин-Русе от 80-те и пешеходно да ида у Карду, а там я с корабль, я с грацкия рейс, я с тахи - се с нещо д асе помандахерцам до некви екзотични пляжчета. :D

Ся ново 20 - одеве ме соряа и ми връчиа един ел. фиш от ОДМВР-Търговище, щото видиш ли, на 03.08.2015г.!!! :shock: , баш те тогава преди повече от 3 гОдини, съм бил превишил скоростта с онаа багачка Ланчаата! :shock: :shock: :shock:
Е, за теа ора нема ли давнос, а? :smt017
Да зема си го преместя и най-мноо да им пусна едно писъмце с обратна расписка да одят немедлено да му напраат ануле на фиша и да фанат да си избршат задника с него, м? :roll:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Са Кире твоите фишове неса актуални :lol: Нема даго плащаш и кои що отнел :mrgreen: Обачи скивашли по нагоре Ачо какви бартери предлага :shock: Още малко кьм кашкавало и чепаре може да засака :mrgreen: :drinkers: :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Martin Mihailov написа:Са Кире ..............
Мартине, първо на първо нЕма сми да даваш акъл на даскал Кире- он има предостатъчно- даже и през "крачолите" му изтича.... :mrgreen: ...- въпреки това и след 2035 година па ша получава фишове, та дори и марсианските катаджии да дойдат..... :mrgreen: :D :lol:

И второ на второ не бъркай Жорката, кашкавалеца с Люс и чепаретата..... :mrgreen: :D ....освен, ако не са кооперират в един общ коледен армаган да ми пратят..ама не чепарета а готова"продукция"- я чернокопче/лефер/, я бурканче маринован сафрид..., абе к`вото душа им сака..... :D :D :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Дек 13, 2018 6:14 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:... я с тахи ...
Е това си го представих за момент , Кире фаща тахи на Корфу .......... щех да паднем от стола :lol: :lol: :lol:
Да платиш едни педесе еврака за дваесетина км .... тия змиите у джоба щъ изрупат напрао :lol: А за другите педесе еврака навръщане ...... :shock: :? 8) :lol: :mrgreen:

пп - оди си обяви давността у местното КАТ , не разчитай на писмото , щото иначе щи виси во век и веков у техните ПСта , съответно ще ти се отразява в гражданската отговорност като ги вържат застрахователете с кат тия дни :wink:

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
пп - оди си обяви давността у местното КАТ

"В 7-дневен срок от получаването на електронния фиш може да се направи писмено възражение пред директора на съответната структура на Министерството на вътрешните работи" - тва се разбира месното КАТ или онуй у курец, дет са издали фиша?
Щот при назе май се пускат чрез месното до онуй... :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”