www.vidrax-fishing.com/

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

www.vidrax-fishing.com/

Мнение от batrumba »

здравейте,пускам тази тема понеже ми се случи нещо неприятно.аз съм на принципа "око да види ръка да пипне" но реших да си поръчам от този on-line shop.доставката дойде но като я отворих ??????!!!!! един артикул липсва проверих фактурата по мои сметки сам си го платил.
пратих един майл до видракс казаха ми да отида в ямбол(аз сам от варна) нещо което няма да стане.
след по подробна проверка още веднъж разбрах че даже и отстъпикте които са обявили неса спазени.....
аз повече няма да опитам пих една вода :drinkers:
но и вие имайте 1 на ум.....
все пак друго е като хванеш въдицата да я усетш и видиш че под акциятя пише твойто име :lol:
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: www.vidrax-fishing.com/

Мнение от SONY »

И аз смятам да поръчам разни работи от тях .. но сега ще се замисля чесно казано.Благодаря колега
TICA FAN
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

И аз съм поръчвал от там и не съм имал никакви проблеми. Изображение Ползвал съм отстъпки и всичко е било коректно. Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Доколкото знам, колетите се отварят в присъствието на куриера, и ако има нещо особено,пак се плаща, но преди това се прави протокол, отразяваш разни факти.... :shock:
p4elata
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata »

с мен бяха точни като паюарувах от тях.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

За съжаление това са рисковете на интернет търговията ,има и такива моменти.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

колега и аз скоро поръчак едни неща от видракс и не останах мн доволен имаше малко изменения за който незнаех и един косъм неми беше доставен и , им пратих мейл след което на другия ден ми звъннаха и ми казаха че самият косъм е бил изваден от цялата сметка , а едните сигнализатори ми ги бяха сменили с други по евтини на скъпата цена , но за тях неми се разпрявяше
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

От Видракса съм МНООООООООООГО доволен , просто нямат равни 8) Ама от on-line магазина на фишинг манията - :evil: :x :axe: е , не е и там чак толко зле :lol: там добрите и лошите неща бяха 50:50 , но при Видракса всичко беше на ниво . Ти просто си бил "куция кон" в този ден :( Но от сега на татък - "око да види , ръка да пипне" ... и аз съм вече на този принцип и мисля , че е по-добрия :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

абе този форум се чете и от "Тях" , и сега злорадстват ! и аз съм , от София ,демек ,далеко от Ямбол и Стара Загора ,но ми дават "БОНУС" ,5% ,ако? пазарувам от тези градове ! е !тва ме ,уби............!ПИКАЯ ВИ НА %%%%%%%%%%% ,или си правете ,НЕТ!на търговия , или АД!ресна, и като толкова сте добри ,стъпете и на нашия пазар ,за да ви ползваме ЕКСТРИТЕ!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Аз също съм доволен от тях даже ми се обадиха да ми кажат, че единя артикул в момента го няма и дали искам нещо друго. Отстъпка доставка всичко на ниво.Но единственото, което няма да си купя вече онлаина е въдица и макара.За това вече съм на принципа око да види ръка да пипне.То,че всичко е китайско - китайско е ама и тия китайци вече станаха тарикати.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Eстествено , че всичко идва от чайна.В крайна сметка не е важно къде се прави , а за кой :wink:
TICA FAN
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

От Видракс не съм пазарувал, но иначе имам много покупки от интернет.
Да чукна на дърво никога не съм имал проблеми.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колеги , не искам да се оправдавам , но винаги сме се старали да сме точни и коректни с клиентите си . Разбира се ,че и ние можем да сгрешим понякога , за което искрено се извиняваме . Спомням си случия на колегата отворил темата - наистина бяхме пропуснали една фидер хранилка и ас лично му отговорих , че при следваща поръчка ще му я изпратя , а не да идва в Ямбол . Явно не ме е разбрал .Съжалявам ,че се е почувствал измамен .Другия колега със сигнализаторите - ако има такова нещо сме готови да го обещетим , но трябва да ни се обади .
Благодаря на всички колеги които са доволни от нашето обслужване . За мен е върховно удоволствие да констатирам ,че доволните са доста повече от недоволните . Разбира се интернет търговията крие разни рискове , които са за сметка на копувача . Аз мога искрено да заява ,че има много случай в които сме сменяли повредена при транспорта въдица и съм сигурен ,че колеги ,че потвърдяд . Има и други такива жестове .
Надявам се , че колегите които са решили да пазаруват от нас , няма да се повлияят от няколкото негативни мнения за нас .
Колегите които имат билети извадени при нас могат да ползват 5 % отстъпка и при покупка от интернет магазина ни ,но за съжаление пропуснажме да го отбележим в картата .
Ганди
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Какво виждам.... Направо съм удивен от г-н Ганди, хубаво е че сте си направили труда да отговорите на колегите :roll: Това говори, че се стараете да сте лоялни към клиентите и Ви пожелавам успешен бизнес :roll:
Доста от нас нямат физическата възможност да посещават магазините... поради липса на време, и си планираме излетите и покупките по интернет :roll: Хубаво е че този вид търговия набира скорост..... Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Мда...случват се грешки...и аз съм от доволните клиенти! :smt023
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”