Мещица 29. 03 .08.

Модератори: bobopeli, sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Мещица 29. 03 .08.

Мнение от saksi »

Днес ходих до Перник да закарам тъщата на някаква среща и нали съм добър зет :D ,трябваше да я изчакам.Къде ,къде ,та на Мещица.Среден уклей и малки костурчета.След уклейско захранване ,хвърлиш- вадиш.
На фидер -нищо.Бях в левия ръкав ,с надеждата за някоя каракуда ,ама още е рано .
Miro vrazhev
новобранец
новобранец

Re: Мещица 29. 03 .08.

Мнение от Miro vrazhev »

колега този язовир все още ли е арендован,или е свободен?
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Свободен е.Не бих отишъл на платен водоем за уклеи :wink: .
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Изображение
BwMaster
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BwMaster »

накефил си се браво
мястото изглежда много красиво и чисто.Ако съм прав дано се запази така по-дълго
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Мястото е много мръсно и отвратително :evil: Евала за улова все пак :wink: Там винаги си е имало много риба и невероятни кленове , ама има зараза във водата . Перничани , Брезничани и местните го използват за плаж и като се изкъпеш там 99 % хващаш някакви лишеи , преди няколко години имаше по някои видове риба червенка а по други пак някаква рибешка болест :evil: Не пропоръчвам рибата от там да се яде , но и в Лобош плува цялата Менделеева таблица , па рибата си е от вкусна по-вкусна - въпрос на предпочитания :lol: Та така Мещица си е язовир за Спортен риболов - хващаш и пускаш :wink: Риба има , който иска нека ходи 8)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

А какви шарани имаше преди 15год. там и небеше и арендован,разкатаха го от всякъде. :cry:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

nikejo написа:, но и в Лобош плува цялата Менделеева таблица , па рибата си е от вкусна по-вкусна - въпрос на предпочитания
Е ,Ники тя таблицата е затисната с голям слой тиня :wink: :D ,но щом се завъди толкова рак ,водата се пооправи.Преди години беше друго и риба имаше е хе,там какъв шаран съм виждал /и като килограми и бройка,а ако не се лъжа там е хванат и най-голямия като кг./Сутрин в залива на Радибош не минаваше ако не изиграят 5-6шарана около сухия орех.Ех ,спомени.Малко се отклоних от темата ,но това за водата на Мещица не го знаех, беше добър едно време язовир.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

И аз не го знаех докато един познат преди 3 години не влезна да се къпе и излезна на петна :evil: След това знам за още няколко подобни случея , като последния е от лятото на 2007-ма :axe: а за колко ли не знам ... :x
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

nikejo написа:Мястото е много мръсно и отвратително :evil: Евала за улова все пак :wink: Там винаги си е имало много риба и невероятни кленове , ама има зараза във водата . Перничани , Брезничани и местните го използват за плаж и като се изкъпеш там 99 % хващаш някакви лишеи , преди няколко години имаше по някои видове риба червенка а по други пак някаква рибешка болест :evil: Не пропоръчвам рибата от там да се яде , но и в Лобош плува цялата Менделеева таблица , па рибата си е от вкусна по-вкусна - въпрос на предпочитания :lol: Та така Мещица си е язовир за Спортен риболов - хващаш и пускаш :wink: Риба има , който иска нека ходи 8)

Не мога да споделя това мнение за Мещица,но въпрос на вкус казало кучето и си облизало Г*зо :wink: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

На мен язовира ми се видя изключително чист ,включително и бреговата ивица.
Два -три уклея имаха ,нещо ,като брадавица на долната устна.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”