КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?

Мнение от laplandeca »

Не знам какво точно тече в вените ми , но най вероятно ще да е кръв :D , пък дали е турска,българска,индианска е все едно,важно е нищо да не се втечни в главата ми :D :D .Не познавам Б. Димитров но е много вероятно да има милиционерско минало и настояще..Като заговори за т.н. глобално село то вещае края на държавите и народите като основни понятия.Точно поради това нашият път който сме си избрали ще бъде изключително полезен за народа нарекал се Български.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Четеш и не виждаш,слушаш и не чуваш.Темата е оспамена-аз спирам да пиша,като искаш отваряй нова.
А сега де? :roll:
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

d_bozhkov написа:Мислех да драсна някой гневен ред ,ама се отказах....ще стане голяма дискусия!
Лек ден на всички и не се гневете заради чужди грешки !
Не се сещам точно как беше мисълта.
"Да се ядосваш,това значи да наказваш себе си заради чужди грешки"
...или нещо подобно от сорта ...
Жалко......, въпроса и пояснението към него предизвикваха към други мисли според мен, но......
ГРЕШКИТЕ СА СИ ИЗЦЯЛО НАШИ! ОЧЕВИДНО! ЯВНО НЯМА НЕЩО КОЕТО ДА ОБЕДИНИ ХОРАТА ЗА НЕЩО ДОБРО!!! ДОТУК ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ТОВА!!! Тази тема няма бъдеще.......Отчаянието е пълно!!!По-добре - ключ!!!....иииии който както намери за добре!
Това няма дя ме накара да спра да се надявам..........Вероятно......
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”