Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?
Модератор: dantho.mihov
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?
Дълго време напираха да бъдат изречени словата, но сега след едно оживено обсъждане и единодушния извод, че "НЯКОИ ДЪРЖАВИ СИ ИМАТ МАФИЯ, А НАШАТА МАФИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА", спонтанно тоз` въпрос си дойде като заглавие на настоящата тема. Люта караница за кинти, безнравственни държавни служители/които трябва и живота наш и тоз на семействата ни да пазят......пази боже!......./, за които единственна насъщна цел е получаването на финикийски знаци, когато и за бебетата стана ясно кой всъщност управлява страната, крамолите за влияние между самоизбиращи /и самоизбиващи се като във филм на Копола/ потомственни "лидери", когато всички ни сочат с пръст отвън /и ни се карат или смеят ЗАРАДИ ТЯХ ТОЧНО/,когато ни посещават/Ердоган примерно - 27.03.08/и с готовност някой
, а за мен звучи http://vbox7.com/play:d65feed7 , когато се появявя като "знаещ" един "благотворител"/за справка - СТАНИ БОГАТ от дата 27.03.08 вероятно ще можете да го гледате ако сте пропуснали в http://www.neterra.tv/bg/ /, когато избиват деца по домовете, когато се гаврят с тези деца извратени "помощници" на властвуващи, когато загиват хора по пътищата, когато се прикриват престъпления на синчета на "първенци", когато всички бягааааат..........какво правим ние?, какво би трябвало да правим......... Един народ, една страна загива......., имаше една "страшна" теория по тоз` въпрос......
Не искам да звучи нихилистично, има риторика във този въпрос, но.....исках да споделя мисли с най-сплотената общност......
а това не се нуждае от коментар http://www.dnes.bg/article.php?id=49517

Не искам да звучи нихилистично, има риторика във този въпрос, но.....исках да споделя мисли с най-сплотената общност......
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?
Да ти кажа честно, с тези простотии дето толкова много се натрупаха напоследък,това правителство може да си отиде преждевременно,преди да му е изтекъл мандатът.
Аз имам вяра че нещата ще се наредят.Има много паразити,който ни пречат да вървим напред,но един ден и те ще си получат заслуженото.
Ако тъпите копелета мислят поне малко от малко за народа,и ако рязаните бургии бъдат затрити от политическия живот на страната,нещата ми се струва,че ще влязат в релси.
То корупция и извращения има и в най-добрите примери за държавност,но тука си е е..ло мамата.Не можем обаче всички да станем лапландци,датчани и тем подобни и да оставим страната на чалмите и циганите.Всички заедно можем да постигнем много,стига да не се затваряме в кутийките в които живеем,а да взимаме отношение по въпроси от които зависи бъдещето на нас и децата ни.
Бах са в идеалиста...

Бах са в идеалиста...

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
един умен човек беше казал:
Anyway, no drug, not even alcohol, causes the fundamental ills of society. If we're looking for the source of our troubles, we shouldn't test people for drugs, we should test them for stupidity, ignorance, greed and love of power.
------------
The Middle Eastern states aren't nations; they're quarrels with borders.
------------
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
-----------
When buying and selling are controlled by legislation, the first things to be bought and sold are legislators.
-----------
мда , зле сме
Абе то бива, бива ама осиранието е големо, пръска и мирише та се не трае. Кой не дойде, той не ни
, хамериканци, Путин, Ердоган, Кадафи, абе кой от къде мине, замине
Лошото е в случая е, че едните си мислят че знаят `що го правят, пък другите, сиреч ние си го отнасяме яката. Верно бачкаме изкарваме некой лев, кой по-лесно, кой по-трудно, и според това са оборудването и риболовните излети, ама децата ни в таз` бълвоч ли трябва да израстнат. Big^Fish, не е въпроса в идеализма, по мъничко не е зле да има, ама и граници трябва НЯКОЙ да очертае все пак. Да не говорим, че до 5 години, ще може да се сбъдне мечтата на един познат/да живеел кат` в хамериката/- ще има мнооооого цветни
...........................
Anyway, no drug, not even alcohol, causes the fundamental ills of society. If we're looking for the source of our troubles, we shouldn't test people for drugs, we should test them for stupidity, ignorance, greed and love of power.
------------
------------
-----------
When buying and selling are controlled by legislation, the first things to be bought and sold are legislators.
-----------
мда , зле сме
Абе то бива, бива ама осиранието е големо, пръска и мирише та се не трае. Кой не дойде, той не ни

малиии, кеф, риба
- Моряка
- кандидат преподавател
Не знам английскиedimi написа:един умен човек беше казал:
------------
------------
-----------
.........

А сега де? 

-
- и господ не е толокова добър
То и аз не знам,но не ми и трябва.Щом го е писал умен човек,как аз ще го разбера
Само немога да разбера,как живеят хората с 300лв.заплата и какво още чакат

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Нищо не ги правете, те са алчни,прости,злобни и завистливи и сами ще идат в небитието, най вероятно с държавата България.Спасете децата и внуците си, изкарайте ги от този цирк на ужасите наречен България.Те трябва да оцелеят за да я има и Българщината още много дълго време и по целия свят.edimi написа:Дълго време напираха да бъдат изречени словата, но сега след едно оживено обсъждане и единодушния извод, че "НЯКОИ ДЪРЖАВИ СИ ИМАТ МАФИЯ, А НАШАТА МАФИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА", спонтанно тоз` въпрос си дойде като заглавие на настоящата тема. Люта караница за кинти, безнравственни държавни служители/които трябва и живота наш и тоз на семействата ни да пазят......пази боже!......./, за които единственна насъщна цел е получаването на финикийски знаци, когато и за бебетата стана ясно кой всъщност управлява страната, крамолите за влияние между самоизбиращи /и самоизбиващи се като във филм на Копола/ потомственни "лидери", когато всички ни сочат с пръст отвън /и ни се карат или смеят ЗАРАДИ ТЯХ ТОЧНО/,когато ни посещават/Ердоган примерно - 27.03.08/и с готовност някой, а за мен звучи http://vbox7.com/play:d65feed7 , когато се появявя като "знаещ" един "благотворител"/за справка - СТАНИ БОГАТ от дата 27.03.08 вероятно ще можете да го гледате ако сте пропуснали в http://www.neterra.tv/bg/ /, когато избиват деца по домовете, когато се гаврят с тези деца извратени "помощници" на властвуващи, когато загиват хора по пътищата, когато се прикриват престъпления на синчета на "първенци", когато всички бягааааат..........какво правим ние?, какво би трябвало да правим......... Един народ, една страна загива......., имаше една "страшна" теория по тоз` въпрос......
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
laplandeca написа:
Нищо не ги правете, те са алчни,прости,злобни и завистливи и сами ще идат в небитието, най вероятно с държавата България.Спасете децата и внуците си, изкарайте ги от този цирк на ужасите наречен България.Те трябва да оцелеят за да я има и Българщината още много дълго време и по целия свят.

малиии, кеф, риба
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
[quote="laplandeca"Нищо не ги правете, те са алчни,прости,злобни и завистливи и сами ще идат в небитието, най вероятно с държавата България.Спасете децата и внуците си, изкарайте ги от този цирк на ужасите наречен България.Те трябва да оцелеят за да я има и Българщината още много дълго време и по целия свят.[/quote]
Викаш всички да се махаме,да бягаме?!Дядо Коледа ще ни вземе и нас на работа.?!И ще заживеем весело и безгрижно, а за България ще си спомняме само с отвръщение,а на малкото останали,ще им се смеем колко са прости и непроницателни
ЛАПландецо,драйфа ми се от разсъжденията ти
Драйфа ми се от това ,че от както си влезнал във форума все успяваш да прокарваш такива антибългарски и емигрантски лозунги.Имам много познати,които дълги години работят в чужбина и въпреки,че "родината ни е гадна",милеят за нея.Срам ме е,че има такива като теб,които се наричат българи
О,забравих,ти беше лапландец...или може би датчанин...
Айде със здраве..........................
Викаш всички да се махаме,да бягаме?!Дядо Коледа ще ни вземе и нас на работа.?!И ще заживеем весело и безгрижно, а за България ще си спомняме само с отвръщение,а на малкото останали,ще им се смеем колко са прости и непроницателни

ЛАПландецо,драйфа ми се от разсъжденията ти

-
- ще става разбирач
[/quote]Big^Fish написа:[quote="laplandeca"Нищо не ги правете, те са алчни,прости,злобни и завистливи и сами ще идат в небитието, най вероятно с държавата България.Спасете децата и внуците си, изкарайте ги от този цирк на ужасите наречен България.Те трябва да оцелеят за да я има и Българщината още много дълго време и по целия свят.[/quote]
Викаш всички да се махаме,да бягаме?!Дядо Коледа ще ни вземе и нас на работа.?!И ще заживеем весело и безгрижно, а за България ще си спомняме само с отвръщение,а на малкото останали,ще им се смеем колко са прости и непроницателни![]()
![]()
![]()
![]()
ЛАПландецо,драйфа ми се от разсъжденията тиДрайфа ми се от това ,че от както си влезнал във форума все успяваш да прокарваш такива антибългарски и емигрантски лозунги.Имам много познати,които дълги години работят в чужбина и въпреки,че "родината ни е гадна",милеят за нея.Срам ме е,че има такива като теб,които се наричат българи
О,забравих,ти беше лапландец...или може би датчанин...
![]()
Big Fish..Едно е Родина друго е Държава трето е Национално самосъзнание.Държавите се сменят,езика също , но някои идеи и мисли остават за много дълго време.Ние сме си поели по нашия път и нямаме нищо общо с държавата България.Има хора които работят за Българските ценности извън държавата от много дълго време защото отдавна знаят че Държавата БГ е една смешна имитация на държава.За да се избегне насилието единствения начин за реакция е да се оставят хората представляващи Държавата без качествен народ и по този начин те са обречени на гибел, за съжеление с територията наречена България.Това е отридила съдбата за нас и за вас.

laplandeca написа:[
Big Fish..Едно е Родина друго е Държава трето е Национално самосъзнание.Държавите се сменят,езика също , но някои идеи и мисли остават за много дълго време.Ние сме си поели по нашия път и нямаме нищо общо с държавата България.Има хора които работят за Българските ценности извън държавата от много дълго време защото отдавна знаят че Държавата БГ е една смешна имитация на държава.За да се избегне насилието единствения начин за реакция е да се оставят хората представляващи Държавата без качествен народ и по този начин те са обречени на гибел, за съжеление с територията наречена България.Това е отридила съдбата за нас и за вас..
Ти чуваш ли се какво говориш

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мислех да драсна някой гневен ред ,ама се отказах....ще стане голяма дискусия!
Лек ден на всички и не се гневете заради чужди грешки !
Не се сещам точно как беше мисълта.
"Да се ядосваш,това значи да наказваш себе си заради чужди грешки"
...или нещо подобно от сорта ...
Лек ден на всички и не се гневете заради чужди грешки !
Не се сещам точно как беше мисълта.
"Да се ядосваш,това значи да наказваш себе си заради чужди грешки"
...или нещо подобно от сорта ...

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Моряка
- кандидат преподавател
Човеко колко потомвствени африканци във Щатите си спомнят откъде са дошли,колко от тях знаят песните и танците на своето бивше племе,колко от тях говорят родния език?Всичко е размито.Всички са ХАМЕРИКАНЦИ ВЕЧЕ това ще стане и с твоите деца,внуци и правнуци. ЖАЛКО,МНОООГО ЖАЛКОlaplandeca написа:[
Big Fish..Едно е Родина друго е Държава трето е Национално самосъзнание.Държавите се сменят,езика също , но някои идеи и мисли остават за много дълго време.Ние сме си поели по нашия път и нямаме нищо общо с държавата България.Има хора които работят за Българските ценности извън държавата от много дълго време защото отдавна знаят че Държавата БГ е една смешна имитация на държава.За да се избегне насилието единствения начин за реакция е да се оставят хората представляващи Държавата без качествен народ и по този начин те са обречени на гибел, за съжеление с територията наречена България.Това е отридила съдбата за нас и за вас..
А сега де? 

-
- ще става разбирач
Моряк, нима можеш да срявняваш африканци с хора от Тракийски произход каквито сме ние.Няма място за сравнение.Нас ни е имало стотици години и знаем кои сме и от къде идваме,макар че сме сменили доста държави.Имаме и посока на къде да вървим и с нас вървят някои идеи зародили се в Родината.Ние няма как да се изгубим и дори ако останеме без БГ държава ние ще запазим Българщината в нашия си начин на развитие.Така че Български дух винаги ще има въпреки волевите опити на някои хора в държавата българия.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За какъв Български дух ми говориш ти?!За какви идеи,за какви чудесии?!Колко време си живял в България и колко време там където си сега?
Според мен отдавна не мислиш като българин,а и изобщо се съмнявам ,че някога си мислил така.Стига си раздавал акъл наляво и на дясно,какво да правят хората в България с живота си.Като ти е много хубаво там,стой си там...може да си много кадърен в нещата,с които се занимаваш,но ми се струва,че България няма нужда от хора като теб.А и се съмнявам,че на повечето колеги тук им се слушат глупостите ти!Искаш ли да ти извадя всики мнения от двата форума,в които апелираш към емиграция и в които се изразяваш неласкаво за България?!!
Ти турчин ли си бе да му еба майката
Айде спирам да пиша,че се оспами темата на edimi.А и какво ли тук значи някаква си "личност".
Според мен отдавна не мислиш като българин,а и изобщо се съмнявам ,че някога си мислил така.Стига си раздавал акъл наляво и на дясно,какво да правят хората в България с живота си.Като ти е много хубаво там,стой си там...може да си много кадърен в нещата,с които се занимаваш,но ми се струва,че България няма нужда от хора като теб.А и се съмнявам,че на повечето колеги тук им се слушат глупостите ти!Искаш ли да ти извадя всики мнения от двата форума,в които апелираш към емиграция и в които се изразяваш неласкаво за България?!!

Ти турчин ли си бе да му еба майката

Айде спирам да пиша,че се оспами темата на edimi.А и какво ли тук значи някаква си "личност".
- Моряка
- кандидат преподавател
Във вените ти тече по-скоро турска отколкото тракийска кръв.И това не е обида ,а по-скоро истината е такава.Аз уважавам мнението на Божидар Димитров и му вярвам.Има една издадена книжчица за митовете около българската история,вземи прочети и тогава се назовавай тракиецlaplandeca написа:Моряк, нима можеш да срявняваш африканци с хора от Тракийски произход каквито сме ние.Няма място за сравнение.Нас ни е имало стотици години и знаем кои сме и от къде идваме,макар че сме сменили доста държави.Имаме и посока на къде да вървим и с нас вървят някои идеи зародили се в Родината.Ние няма как да се изгубим и дори ако останеме без БГ държава ние ще запазим Българщината в нашия си начин на развитие.Така че Български дух винаги ще има въпреки волевите опити на някои хора в държавата българия.

Можеш да го кажеш ако сте си направили племе или катун и се движите като прабългарите.И като ми кажеш,че е било едно време това аз ще се съглася и ще ти кажа ,че твоето мислене СЕГАдецата ти няма да го имат щото говорим за ГЛОБАЛНО СЕЛОАбе не ми се спориlaplandeca написа:Няма място за сравнение.Нас ни е имало стотици години и знаем кои сме и от къде идваме,макар че сме сменили доста държави.Имаме и посока на къде да вървим и с нас вървят някои идеи зародили се в Родината.Ние няма как да се изгубим и дори ако останеме без БГ държава ние ще запазим Българщината в нашия си начин на развитие..

А сега де?