Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа: На мен не ми се иска да спирам тутуна щото си ме кефи :idea:
Е, па оно я да не би да мразим яденьето? :smt102 :smt017 :smt044

Сичко убус зася - имам л-карнитин шотове :mrgreen: , имам протеин, ама само тоа кофеин ме чуди :roll: - да не ми бъгне машинката от него? :roll:
Да не стана куту моторетка и да не мога да се зАпра? Или па да не моа да зАспя от него?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Хех,викаха ма да рипам от моста на Вита,ама прецених ,че съм изгубил положителна плавучест :lol:
Жироскопа се върти наляво -надясно :D
Пък и не ми се ще да изоставя тенджерата с киселото зеле :mrgreen:

Честит имен ден на всички именници! :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:.... тоа кофеин ме чуди ....
Ако се движиш максимално възможно само суперлативи , без движение всички възможни негативи ще ти се натресат душманската :twisted:
Като "професор" предполагам си напълно наясно , че още в момента в който започнеш да изпитваш глад започват да действат тъй наречените "катаболни процеси" . За да пренасочиш изгарянето на мускули към изгарянето на мазнини , трябва да създадеш работа на мускулите . Няма ефектен фетбънер или действащ буустер без кофеин в него :idea: От теб зависи дали ще се възползваш от плюсовете на кофеина или от минусите му . Формулата е движение , движение , движение ..... Като минеш във варианта НВД , след двуседмичното "свиване" е хубаво на пет дни да спираш за два кофеина за да не привиква организма с него и да има ефект без предозиране . При твоите килограми и обездвиженост е безсмислено да работиш само върху конкретна група мускули но пък е задължително да работиш върху максимален брой такива . Примерно си взимаш една гума за стискане и в час си менкаш ръцете с нея . В голямото междучасие вместо да се окесиш в учителската гледаш да накатериш максимален брой стълби по школото под формата на разходка . Като се прибереш гледаш да отдадеш максимално време на различни упражнения с гирички , колкото по-разнообразни , толкова по-добре . Ще се изненадаш кофеина каква пауър за кардио ти дава , но ако не се възползваш от нея ще станеш тлъст нервак който не може да спи . Ако се възползваш , само след седмица ще се изненадаш от комплексните резултати като цялостна енергия навъпреки глада , спокойно сърце , добър сън , по-добри резултати в леглото и пр. Но пак повтарям , без движение по-добре си карай на обикновените диети и си страдай , че няма ефект :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...задължително да работиш върху максимален брой такива...
Се кардио раути демек - плуване, одене, тичане... :roll: ...почвам от ютре, защото утре - започва от днес! :D :smt023

1 апче съдържа толкова кофеин, колкото 2 чаши кафе - пе не мое ли да жмуля кайве, а? :roll:
Ханглийска закуска с едно домача кафа?

ЧИД на сичкото именици! :D :drinkers:

И аз куту Руслан мислих дъл да не туря неопрена и да ида да рипна у Дунава за едни 100 кинта куту зема кръста, ама после отсвирих таа идея и отидох да си напраа диетичен шопинг, щото диетата чука на вратата! :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...колкото 2 чаши кафе...
Или колкото едно кенче "енергийна" напитка 8)
GODzillata написа:... пе не мое ли да жмуля кайве, а? ....
Тц !
В случаят търсим бързо обръщане на катоболният процес от горене на мускули в горене на мазнини , респективно кайвето като кайве можеш да го включиш чак след НВДто , когато влезеш в режим на хранене . А относно ханглийската ... предполагам , че се ебаваш :roll: Самото кайве като кайве съдържа доста елементи които ще преебат , забавят , процеса на "обръщане" . Единственият елемент който е в плюс , в самото кайве е никотиновата киселина , у едно кайве колко у три , четири цигари , ама можеш да си купиш "Табекс" с цел набавянето и без връщане към тутуна :wink:
Плуването е много добро решение , таблетка кофеин дваесе / четирийсе минути преди плуване наистина ще ти "дадат крила" :wink:

Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:... предполагам , че се ебаваш :roll:
Така е, шегувкам се. :mrgreen:

Ето - да видиш, че съм Serious Sam отвсякъде! :D

Те ми единия протеин, бъкан с кво ли не - се за отслабване:
20190106_151420.jpg
Те го и другия:
20190106_151513.jpg
Те кво си направих за моментите, га освирепея за нешто слатко:
20190106_150556.jpg
Фурми, протеин и смлени ядки - тургам да се стегнат бомбомчетата :lol: и га ми се апва - мушкам 1, но НЕ повече от 1-2 на ден!
И те така - време е да бориме кила, щото не е леко да се носи тешко! :mrgreen: :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:.... протеин, бъкан с кво ли не - се за отслабване...
Предполагам , че като "професор" по отслабването си пределно наясно , че подобни протеини съдържат такива минимални количества от нещата за "отслабване" , че освен да ловят наивници , друг ефект ....
Така и така ги имаш тия протеини , задръж си ги поне докато навлезеш в НВДто , сега се бръкни за един максимално изчистен суроватъчен изолат , разбърквай си го до ниво кашичка а не шейк , та да лъжеш стомаха и действай :wink:
Примерно - https://shop.bb-team.org/now-foods-whey ... te?sku=553 е едно много добро решение , неовкусен та да ти е леко гадно докато изобщо ядеш , съдържа доволно минерали и аминокиселини в добро количество спрямо дозата и като го разделиш на приеми по 100гр. на четири приема х 25гр. дневно ще ти стигне до етап навлезъл в НВДто па тогава вече почвай от тия де ги имаш :wink: Комплекс спортни витамини няма да ти е излишен щото ще гъбясаш иначе .

Павел Иванов
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Ако искаш и аз мога да ти дам идея за отслабване.Напълно безплатно. Сега е зима-хващаш най -голямото гребло ,което намериш и чистиш сняг из града. На лято -намираш мотика 8-ми номер и копаш градинките пак из града.
Гаранция отслабваш ,а и някой лев допълнително си докарваш.Пробвай,свиква се ,може и да ти хареса. :D
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Кире ако ядеш само от оная рибена чорба паи може да отслабнеш :lol: :drinkers:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

И да добавя-забрави темата "вкусотии в чинии " ,забрави сръбските ресторанти,мини на мамалига. :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

В случаят с Кире търсим реЗък ефект на свиване , на самият стомах без това да повлияе силно негативно на жизненият му тонус . Реално прехода , свиване / НВД е един месец и ако успее да го устиска ще има едни около 20кг. по-малко в края на месеца а така другият преход към режим на хранене ще е много по-лесен . Друг е въпроса , че ако наистина наблегне на обръщане катаболният процес , то ще бъде много приятно изненадан . От личен опит съм забелязал , че когато започне интензивното горене на мазнини "пръчката" няма чупене :D От друга страна НВДто е невероятно скапващо и за това увеличената доза чист кофеин + протеин с минерали и соли е силно препоръчителна за да може да наблегне качествено на движението без да изтормози стави и пр. при неговите килограми и възраст .

Павел Иванов
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Айде тогава-Ч.И.Д. на всички именници. Весел празник. :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:..."пръчката" няма чупене ...
Ееее....да не мислиш, че ся се чупи у средата куту Икарус у завой? :lol: :lol:
Верно, не е куту га бех на 18 и сочеше постоянно 12 часа, ама още не съм стигнал до там да пия малко виагра, че да не си мокря папуците, когато пикая. :mrgreen:

Разковничето е "неовкусен та да ти е леко гадно" - да се гледа на рънътъ куту на средство за движение, се едно бенз за колата, нема сми да туриш 20 литра, ако щи трябват за деня само 5 да речем.
А и най-вече, че 1 време у концлагерите не са намерили ни един с наднормено тегло :mrgreen: , та си трябва свиване. :roll:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Това с концлагерите ми ареса :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:Ееее....
И идея си немаш за какво иде реч :mrgreen:
Ако устискаш да обърнеш катаболният процес в интензивно горене на мазнини , увнаместо безсмислено изпаряване на вода и мускул как при обикновената диета , то за известно време си връщаш осемнеесе годишния , че и мало више :wink:

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”