Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Какъв е воблера? Помощ за намиране.
Модератор: sestrata
Какъв е воблера? Помощ за намиране.
Здравейте, колеги!
Имам нужда от помощ. Накратко - имам един много уловист воблер, който съм забравил от къде съм купувал и как се казва. Няма никакви надписи по него. Ах, когато на нищо не ще, само той ме спасява и то не как да е, а яки дебели кленове. Има тежка и силно осезаема игра предвид малките си размери. Ето го и него.
Не е на Salmo или Ugly ducking, както си мислех. Salmo имат такава пъстървова украса, но халката за закачане е долу на лигавника, а тук е на носа на воблера и играта няма нищо общо, както и резултатите в уловени риби.
Ще съм благодарен на помощта , а от моя страна мога да кажа - за кефал е безпощаден!
Имам нужда от помощ. Накратко - имам един много уловист воблер, който съм забравил от къде съм купувал и как се казва. Няма никакви надписи по него. Ах, когато на нищо не ще, само той ме спасява и то не как да е, а яки дебели кленове. Има тежка и силно осезаема игра предвид малките си размери. Ето го и него.
Не е на Salmo или Ugly ducking, както си мислех. Salmo имат такава пъстървова украса, но халката за закачане е долу на лигавника, а тук е на носа на воблера и играта няма нищо общо, както и резултатите в уловени риби.
Ще съм благодарен на помощта , а от моя страна мога да кажа - за кефал е безпощаден!
Re: Какъв е воблера? Помощ за намиране.
,, ПРОФИ'' стари полски воблери.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Благодаря! Пуснах едно търсене, но уви, не ги намирам никъде. Явно вече не се произвеждат.
От 20-тина години,че и повече не се произвеждат,тук там се намират 2 ръкаmarto 85 написа:Благодаря! Пуснах едно търсене, но уви, не ги намирам никъде. Явно вече не се произвеждат.

Тия съм ги събрал от обяви по форумите.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Ехх че ме раздразни
Ще се ослушвам. Всъщност, от твоите продаваш ли?

Засега неmarto 85 написа:Ехх че ме раздразни![]()

Благодаря за помощта! Ще се оглеждам из обявите. Мисля, че темата е изчерпана с помощта на колегата.