Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Ако трябва да съм честен,наистина не ме интересува.И специално за сафрида... всичко е ясно!rashkoto1 написа:mishel написа:Труда....има случай връзваш 10,но ако развиваш готов материал...20 за ден.Лично аз не купувам чипарета.Става въпрос ,че
чипарето за сафрид е елементарно и материалите... не са от съществено значение.
Toгава не би трябвало да те интересува темата колега(всичко ти е ясно, не се интересуваш от други мнения)?!Жив и здрав и ти !
Е като не те интересува,
Що я четеш тая тема
Що я четеш тая тема
Риболовци.
Може би е навик,зимен!lusienn написа:Е като не те интересува,
Що я четеш тая тема
Зимен навик викаш,
Еми кажи нещо зимно
Кво върза!
Еми кажи нещо зимно
Кво върза!
Риболовци.
Винаги се радвам , като има хора, които са научили всичко за някой вид риба.Аз понеже не съм и ще се придържам към "ненужните" материали за моментаmishel написа:rashkoto1 написа:mishel написа:
Ако трябва да съм честен,наистина не ме интересува.И специално за сафрида... всичко е ясно!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Понеже си катил явно,кажи къде видя думата ''ненужни''?А думата 'всичко'?Знам че няма нужда от извънземни материали,а особено отrashkoto1 написа:Винаги се радвам , като има хора, които са научили всичко за някой вид риба.Аз понеже не съм и ще се придържам към "ненужните" материали за моментаmishel написа:rashkoto1 написа:.
lusienn,нищо интересно или ново.Нормални чипарета с които съм имал успех;)
Понеже си катил явно,кажи къде видя думата ''ненужни''?А думата 'всичко'?Знам че няма нужда от извънземни материали,а особено отmishel написа:rashkoto1 написа:Винаги се радвам , като има хора, които са научили всичко за някой вид риба.Аз понеже не съм и ще се придържам към "ненужните" материали за моментаmishel написа:.
"И специално за сафрида... всичко е ясно! "
Май тука ...,
.... айде няма нужда от излишни спамове.Ако искаш да покажеш нещо с радост ще видим, ако не здраве да е...
Не приемай всичко буквално" още нещо" За мен това е хоби и обичам да се забавлявам с него
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аз тези дни навързах нещо, което не бях правил досега. По молба на приятел му спретнах чепарета, които той искаше само с пресукани ламета. Без нищо друго. Разбира се не се стърпях и добавих 2 нишки UV TAIL и буквално 4-5 косъма коса...ей така за пълнеж. Мисля, че се получиха много добре и ще чакаме резултати скоро.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stareca
- ще става разбирач

Еми -congratulations доста добре изглежда веднага взаимствам идеята като моделс изключение на жълтозелените кратунки. 
stareca написа:Еми -congratulations доста добре изглежда веднага взаимствам идеята като моделс изключение на жълтозелените кратунки.
Аз вече приключих с експериемнтите относно главите на куките и вече никой не може да ме убеди, че няма значение дали главата е боядисана или не. За очичките още не съм категоричен, но продължавам да ги правя, ей така за естетика.
- stareca
- ще става разбирач

Просто предпочитом електрик оранжева уж корабна пред зелена боя иначе чепаре без боя неправя
За мене съм избрал с лак за нокти,
Ловил съм абсолютно със всички
Цветове,няма значение с какво
Съм лакирал,кълвеше ми на всички
Цветове
Лака е да запечата възела.
Цветове
Риболовци.
Кое да му запечата на възела? Твоите развързват ли се?lusienn написа:За мене съм избрал с лак за нокти,
Цветове
Аз си взимам флуоресцентен прах от Luxnox и го разтварям в разни лакове и бои (транспаратнти) Това жълтото е доста по-ярко от оранжевото и затова го ползвам. Основно обаче гледам цветово да си подхождат с ламетата.stareca написа:Просто предпочитом електрик оранжева уж корабна пред зелена боя иначе чепаре без боя неправя
Никога не ми се е развързват на
Възел Георги
Аз не връзвам куки от 2 години а
От 35 насам
Възел Георги
Аз не връзвам куки от 2 години а
От 35 насам
Риболовци.