Под влияние на алкохола

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Под влияние на алкохола

Мнение от rumci »

Едва ли има някой, който не е вършил разни глупости и простотии под влияние на алкохола :partyman: , та тук може да ги споделим :wink: . Аз лично рядко се напивам и нямам кой знае какви изпълнения, но все пак като най-голяма издънка отчитам даването на цялата си заплата на жената, след една хубава вечер с колеги :axe:. На сутринта естествено нямах никакъв спомен къде са парите и бях изпаднал в паника, а жената я гледам щастлива и не спира да ме бъзика :shock: . Добре, че не ме мъчи много и си призна в крайна сметка :D .
Nedeltcho Delev

Re: Под влияние на алкохола

Мнение от Nedeltcho Delev »

Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат :oops: :oops: :oops: само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата :shock: ама вечерта бая си дръннахме :drinkers: :drinkers: та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне :oops: :rolleyes: не,не, не ми се разправя повече,тая тема да се заключи :evil:
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Nedeltcho Delev написа:Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат :oops: :oops: :oops: само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата :shock: ама вечерта бая си дръннахме :drinkers: :drinkers: та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне :oops: :rolleyes: не,не, не ми се разправя повече,тая тема да се заключи :evil:
:lol: :lol: :lol: Nedeltcho да не е имало-"ти мен уважааашли ме или не" :smt057 :smt058 :ANAL: ,майтап :lol: :lol: :lol: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Nedeltcho Delev написа:Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат :oops: :oops: :oops: само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата :shock: ама вечерта бая си дръннахме :drinkers: :drinkers: та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне :oops: :rolleyes: не,не, не ми се разправя повече,тая тема да се заключи :evil:
:smt044 :smt044 :smt044 :smt041 :smt026 :smt026 :smt026 :smt041 Айде моля те за още една -съвсем малко по-нескромна :lol:
А сега де? :roll:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Абе да не пия само аз в тоя форум :roll: :roll:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Наквасих са аз един път в Търново в дискотеката и глеам една мадама, малии ква яка...отивам аз 2-3 лафа ала бала черпя я едно...и после айде в нас...на сутринта стаам аз ко да видя, ЧЕРНА ЦИГАНКА КАТ КАТРАН че и понамирисва. Посбутах я аз да става и преди баба да ме е усетила айде навън...Прибирам са пера чаршафи абе ужас...
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

rumci написа:под влияние на алкохола :partyman:
като най-голяма издънка отчитам даването на цялата си заплата на жената
Некои /не аз/ пият на заплата , непосредствено след брака , та до днес :lol: :lol: .
Веднъж си се подхлъзнал , няма лошо , обаче мъжко дупе веднъж се ... :lol: :lol: :lol:
На платено не одим !
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Nedeltcho Delev написа:Абе да не пия само аз в тоя форум :roll: :roll:

Не си сам бате :lol: :lol: ама явно само ти се подхлъзваш :butthead: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една :mrgreen: :mrgreen: мойте простотии са безчет :lol: :lol:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Аз пък не пия и досега не съм се напивал никога :mrgreen:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

asini написа:Аз пък не пия и досега не съм се напивал никога :mrgreen:
Има време :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз се сещам за много случки,защото колкото и да съм се надумкал :drinkers: винаги помня всичко само не помня колко съм изпил :) Сетих се за една рибарска(пиянска) случка на село Борика на язовира.Значи събрали сме се около 10 човека с едно ремарке от трактор с дърва и пет буркана домашна ракия(много зла).Въдиците в водата и палнахме огромен огън и се подкарахме"а наздраве,а наздраве" през две минутки от там мятай дърва в огъня и прескачай.Бях станал като албинос ни вежди ни мигли на лицето :lol: от там си викам я аз да покарам колело".Карах си,карах си аз и по едно време си викам"кво ще стане ако се засила у водата с колелото.Речено сторено,засилка от баира прескачам папурите и пляяяс в гъола :rolleyes: излезнах си като пич изтрезнел почти от тръпката и айде пак до огъня да допивам и да съхна.Интересно че на никой не му направи впечатление какво стана.Колелото още сигурно си е някъде там не съм го вадил.Беше зелена лястовица с гумени маркучи вместо гуми :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Преди 2 години така се бях насмукал докъто обикалям с лодката яз.Огняново че съм заспал в нея,спал съм сигурно към 3-4часа,ама и сънувам разни сомове и като се стреснах и в просъницата се спънах в няква въдица и през борда та у водата,изтрезнях за секунди,от тогава не се качвам пиян в лодка,съветвам ви и вие да не го правите,същото важи и за колите. :wink:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Кой е влизал в Бърза помощ от препиване , а ?????? :twisted: :twisted: :twisted:

А кой се е правил на тюлен по плажа в Слънчев бряг след препивабе , а ???????? :twisted: :twisted: :twisted:

А кой е целувал 20 минути телеФизора след препиване , а ??????? :twisted: :twisted: :twisted:

А кой .....

А кой .....

Леле , ако запиша тук , ще се откажете от мен , не като човек , а направо като живо същество :lol: :lol: :lol:
Неделчо , Митев , не сте сами ,да знаете ... :drinkers:
Аз сега отивам да апвам биричка и да пийвам бибанчета :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Аде и некои от моите пиани ношти.
После хубаво напиване с цела бутилка и ракиа и наиважно -мезето ми беше риба сардина и сирене(можете да си претставите) се кпех в Охридско Езеро вечерта в 2 часа с сички дрехи пред публика от стотина хора.Паричникот с всички пари се намокри така хубаво че не се знаеше коиа каква пара е :lol: :lol: ,
Втора глупост е това че сам спал на тревата пред дискотеката.
Трета е че сам правил стриптиз на балкона а са ме гледали постари хора а аз гол до даска.
А за лудории по блгарските крчми и дискотеки хич да не приказвам(5 луди години искарах в Софиа)
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”