Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Под влияние на алкохола
Модератор: dantho.mihov
Под влияние на алкохола
Едва ли има някой, който не е вършил разни глупости и простотии под влияние на алкохола
, та тук може да ги споделим
. Аз лично рядко се напивам и нямам кой знае какви изпълнения, но все пак като най-голяма издънка отчитам даването на цялата си заплата на жената, след една хубава вечер с колеги
. На сутринта естествено нямах никакъв спомен къде са парите и бях изпаднал в паника, а жената я гледам щастлива и не спира да ме бъзика
. Добре, че не ме мъчи много и си призна в крайна сметка
.

Re: Под влияние на алкохола
Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат
само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата
ама вечерта бая си дръннахме
та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне
не,не, не ми се разправя повече,тая тема да се заключи 

Nedeltcho Delev написа:Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат![]()
![]()
само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата
![]()
та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне
![]()

Никога на колене пред когото и да е.
- Моряка
- кандидат преподавател
Nedeltcho Delev написа:Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат![]()
![]()
![]()
![]()

А сега де? 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Наквасих са аз един път в Търново в дискотеката и глеам една мадама, малии ква яка...отивам аз 2-3 лафа ала бала черпя я едно...и после айде в нас...на сутринта стаам аз ко да видя, ЧЕРНА ЦИГАНКА КАТ КАТРАН че и понамирисва. Посбутах я аз да става и преди баба да ме е усетила айде навън...Прибирам са пера чаршафи абе ужас...
Некои /не аз/ пият на заплата , непосредствено след брака , та до днесrumci написа:под влияние на алкохола
като най-голяма издънка отчитам даването на цялата си заплата на жената

Веднъж си се подхлъзнал , няма лошо , обаче мъжко дупе веднъж се ...

На платено не одим !
Nedeltcho Delev написа:Абе да не пия само аз в тоя форум![]()
Не си сам бате

Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една
мойте простотии са безчет

Аз пък не пия и досега не съм се напивал никога 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- fish slavi
- разбира нещата
Има времеasini написа:Аз пък не пия и досега не съм се напивал никога

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз се сещам за много случки,защото колкото и да съм се надумкал
винаги помня всичко само не помня колко съм изпил
Сетих се за една рибарска(пиянска) случка на село Борика на язовира.Значи събрали сме се около 10 човека с едно ремарке от трактор с дърва и пет буркана домашна ракия(много зла).Въдиците в водата и палнахме огромен огън и се подкарахме"а наздраве,а наздраве" през две минутки от там мятай дърва в огъня и прескачай.Бях станал като албинос ни вежди ни мигли на лицето
от там си викам я аз да покарам колело".Карах си,карах си аз и по едно време си викам"кво ще стане ако се засила у водата с колелото.Речено сторено,засилка от баира прескачам папурите и пляяяс в гъола
излезнах си като пич изтрезнел почти от тръпката и айде пак до огъня да допивам и да съхна.Интересно че на никой не му направи впечатление какво стана.Колелото още сигурно си е някъде там не съм го вадил.Беше зелена лястовица с гумени маркучи вместо гуми 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Преди 2 години така се бях насмукал докъто обикалям с лодката яз.Огняново че съм заспал в нея,спал съм сигурно към 3-4часа,ама и сънувам разни сомове и като се стреснах и в просъницата се спънах в няква въдица и през борда та у водата,изтрезнях за секунди,от тогава не се качвам пиян в лодка,съветвам ви и вие да не го правите,същото важи и за колите. 

- Николай Неделков
- учете се от него
Кой е влизал в Бърза помощ от препиване , а ??????
А кой се е правил на тюлен по плажа в Слънчев бряг след препивабе , а ????????
А кой е целувал 20 минути телеФизора след препиване , а ???????
А кой .....
А кой .....
Леле , ако запиша тук , ще се откажете от мен , не като човек , а направо като живо същество
Неделчо , Митев , не сте сами ,да знаете ...
Аз сега отивам да апвам биричка и да пийвам бибанчета

А кой се е правил на тюлен по плажа в Слънчев бряг след препивабе , а ????????

А кой е целувал 20 минути телеФизора след препиване , а ???????

А кой .....
А кой .....
Леле , ако запиша тук , ще се откажете от мен , не като човек , а направо като живо същество

Неделчо , Митев , не сте сами ,да знаете ...

Аз сега отивам да апвам биричка и да пийвам бибанчета

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аде и некои от моите пиани ношти.
После хубаво напиване с цела бутилка и ракиа и наиважно -мезето ми беше риба сардина и сирене(можете да си претставите) се кпех в Охридско Езеро вечерта в 2 часа с сички дрехи пред публика от стотина хора.Паричникот с всички пари се намокри така хубаво че не се знаеше коиа каква пара е
,
Втора глупост е това че сам спал на тревата пред дискотеката.
Трета е че сам правил стриптиз на балкона а са ме гледали постари хора а аз гол до даска.
А за лудории по блгарските крчми и дискотеки хич да не приказвам(5 луди години искарах в Софиа)
После хубаво напиване с цела бутилка и ракиа и наиважно -мезето ми беше риба сардина и сирене(можете да си претставите) се кпех в Охридско Езеро вечерта в 2 часа с сички дрехи пред публика от стотина хора.Паричникот с всички пари се намокри така хубаво че не се знаеше коиа каква пара е

Втора глупост е това че сам спал на тревата пред дискотеката.
Трета е че сам правил стриптиз на балкона а са ме гледали постари хора а аз гол до даска.
А за лудории по блгарските крчми и дискотеки хич да не приказвам(5 луди години искарах в Софиа)
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!