Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
По информация на същата тази Дианка от Минково - на Одринци такса 15 лв.+ някаква еко такса 15 лв това планира новия собственик на ДЪРЖАВНИЯ язовир Одринци - Да ни честито!Нямам думи! Толкоз!

-
- новобранец
Одринци е даден "под наем" така ми казаха в Напоителни системи-Варна.
-
- новобранец
Одринци се дере с мрежии парагати ,ежедневно и тотално от така наречените нови собственици.Най нагло се появиха скоро снимки със сом,който бил уловен на торен червей,после излезе че е на кльонк ,,естествено ,, пуснат обратно и прочие глупости и смехории,които най нагло се сервират от разни чорбаджии.Сома,както и още доста бели,малко шаран,много добра каракуда се вадят и то точно в този пролетен период,естествено само и единствено с мрежи .Утре ще има събиране сутринта пред рибарския магазин на Дружбите,всеки който милее за единственото близко и голямо богатство ,за да бъде то опазено по някакъв начин от всякакви алчни ,,бизнесмени,, да заповяда около 9 часа.
Катастрофално е положението в нашата околия.Някой нещо за Оброчище?
-
- новобранец
последно нещо за одринци
-
- новобранец
Забравете вече за Одринци Наско Атлантата го е взел.
-
- научил се да хвърля
-
- новобранец
Утре отивам на яз. Есеница след това ще споделя инфо. Някой друг запътил се за там?
Здравейте колеги! С първия си пост съживявам темата за риболов около Добрич, тъй като повечето ми излети са в Добруджа. Та така, последен риболов на 12.05 от 16 часа до 9 часа на 13.05, дестинация- язовира, намиращ се в землището на с. Бабук- силистренско. За периода- 12 удъра и пак толкова изкарани риби, масово между 1,5 кг. и 3кг, най големия с тегло 4, 2кг. Стръв- консервирана царевица.
Браво колега за успешния риболов.Там миналата година успях да уловя 6 кг амур на мач.Има и доста едри таранки.Ако имаш възможност опитай и на яз.Коларово,на главния път Силистра Русе. Иначе има подобна тема за риболова в областта.
Колега fozi074 чух за Коларово, но не остава време. Иначе и аз миналата година имам хубави амури от Бабук.
-
- новобранец
На колко километра е Бабук от Добрич?
Колкото до яз. Одринци мога да кажа ,че вече няма никакъв смисъл да се ходи там , т.к. в язовира не е останало нищо, дори и таранка.Къде са еко организациите - т.н. партии на зелените ? Сещат се за обикновения човек само преди избори. Никой , ако не ходи на Одринци,то тези наематели още догодина ще го изоставят понеже няма риба и няма да имат такси от билети. Моя апел е никой да не ходи там.Това е единствения начин да ги накажем тези наематели ,които поне за мен са бракониери платили са си да мрежат.
Колкото до яз. Одринци мога да кажа ,че вече няма никакъв смисъл да се ходи там , т.к. в язовира не е останало нищо, дори и таранка.Къде са еко организациите - т.н. партии на зелените ? Сещат се за обикновения човек само преди избори. Никой , ако не ходи на Одринци,то тези наематели още догодина ще го изоставят понеже няма риба и няма да имат такси от билети. Моя апел е никой да не ходи там.Това е единствения начин да ги накажем тези наематели ,които поне за мен са бракониери платили са си да мрежат.
Около 110 километра е до Бабук от Добрич. Това е при положение че влизаш в Силистра.Може и да има някакви околовръстни но едва ли ще спестят много.enchevrumen написа:На колко километра е Бабук от Добрич?
Моята риба няма да я хване никой друг! Като гледам темата се посещава редовно, но всеки чака наготово.
Та за чакащите, на загубената кауза ,,Оногур'' мой познат в петък вечерта е изкарал приличен шаран.
Та за чакащите, на загубената кауза ,,Оногур'' мой познат в петък вечерта е изкарал приличен шаран.
-
- новобранец
колеги нещо за есеница