Помощ. Как се конвертират DVD файлове.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Помощ. Как се конвертират DVD файлове.

Мнение от d_bozhkov »

Извинявам се че пускам темата тук.Но знам че повечето спецове четат тук и беше време и аз да поискам малко помощ.
Днес срешнах голям проблем с преобразуването на файлове от Камера (ДВД формат).Преди около месец пак се мъчих ,но тогава по някаква дяволска случайност успях да се справя,макар и аз да не знам как.Тогава ползвах една програма "Total video convertor" , но се оказа че срокът на фрии версия е изтекъл.Сега свалих друг конвертор "ANY MP4" се казва ама вече 3 час се мъча и нънци .Или няма звук или дава някакви грешки .Освен това не мога да накъсам формата на части.
Моля дайде малко инфо как стават тия номера.
От камерата излизат няколко типа файлове с разширения BUP,IFO и VOB .Не знам как да си дръпна сцените които ми трябват.
Скоро ще изпадна в нервна криза да го ева и компа.
Имаше една мисъл ,ама не си я спомням цялата.
"Компютъра е една метална кутия , пълна с некакви си там джунджурии ...за която съм платил еди колко си пари...затова като и кажа прави това или онова...няма да ми се гевези ...ами ще изпълнява ,което и кажа...да го ева ..."
Ама не изпълнява да го ....
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Помощ. Как се конвертират DVD файлове.

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Win AVI VideoConverter от датата :roll: 100% успеваемост :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Само тя ще те избави от неволите. Но за по-сигорно викни някой пубер да ти реши проблема.Съчувствам ти за мъките :(
boby
новобранец
новобранец

Мнение от boby »

Уин Ави-то ще ти свърши работа.Имам 7 версия и "лекарството" и.Лесна е за работа.Но мисля,че само преформатира от DVD > AVI > WMV > VCD. Или с други думи изброените формати ги конвертира един в друг.Ако я искаш пиши ми на лични да ти я пратя на мейл.
d_bozhkov написа:Извинявам се че пускам темата тук.Но знам че повечето спецове четат тук и беше време и аз да поискам малко помощ.
Днес срешнах голям проблем с преобразуването на файлове от Камера (ДВД формат).Преди около месец пак се мъчих ,но тогава по някаква дяволска случайност успях да се справя,макар и аз да не знам как.Тогава ползвах една програма "Total video convertor" , но се оказа че срокът на фрии версия е изтекъл.Сега свалих друг конвертор "ANY MP4" се казва ама вече 3 час се мъча и нънци .Или няма звук или дава някакви грешки .Освен това не мога да накъсам формата на части.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

в тая врьзка-има ли прграма за рязане и наставяне на ВИДЕОФАЙЛОВЕ,която да не е тегава като виндолския муви мейкьр-да е по опростена и бьрза за работа?посьветвйте ме :wink: а иначе плеьрьт jet audio,доколото си спомням,както и други модерни плеьри имат функция на конвертиране в ави и двд и др.. :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

5кила написа:в тая врьзка-има ли прграма за рязане и наставяне на ВИДЕОФАЙЛОВЕ,която да не е тегава като виндолския муви мейкьр-да е по опростена и бьрза за работа?посьветвйте ме :wink:
Трудно ще намериш цялостна и лека програма за рязане и обединаване!Използвай разновидностите на video joiner/обединяване/ и video spliter/рязане/ ;)
:arrow: Zealot All Video Joiner 2.9-kg.rar
:arrow: Zealot All Video Splitter 2.4+sn.rar
За свалянето им използвай IE!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”