Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Варна ???
Модератори: emo vasilev, alekst
- Local
- учете се от него
Марааа колеги!
. Та за 1ва буна в Варна става реч. Днес се връщам от Варна а вчера прекарах около 5 часа на въпросната буна .10 ч - 15 ч . Хората са казали ти де ще го чукаш то де ще се пука . Застанах си до другите колеги , които бяха хвърлили за илария (щеките ) и пльоснах са и аз и зачаках. Веднага удар!!! Брех! Уви не би илария , а една ситна хамсия - чатал куйрук - поне така ми казаха колегите . След като 2 часа не ми удари нито една илария и колеги не извадиха нито една реших че е добре да си хвана едно кило попчета поне да не ми се подиграват като се прибера . Сложих аз попския такъм и замятках за калугери
. Не ще и дума аз отрицателно време напълних торбата . А бе гледам една нахална муха само ма лази чай да и лепна един плесник . Тамън полеждам надолу и хлъц , хлъц , хлъц , какво е това по
дяволите . Тези жълто-зелен опашки съм ги виждал само в магазина !!! САфрид ! Точно под мен!
Верно не големи риби но точно в нормата! Веднага махнах три секции от щеката и почнах да пускам под мен като сложих такъма за илария .
знаех че сафрид не се хваща така но да пробвам , какво не се хваща тала братче хванах точно 12 сафрида от този тип преди ятото да изчезне и по протежение на цялата буна да се напълни със милиони малки сафридчета , които разпиляваха червея , но за жалост много малки . Това се случи от другата страна на буната , там където хвърлят дънните за илария. Незнам случайност или не но сафрида беше факт и то го хващах на морски червей ( не че знам на какво се хваща де ) .После като си тръгвах спрях да погледам пак колегите , които хващаха илария , един от тях извади една риба , казаха че това бил морски език , нещо от сорта на песиивите риби , на мен абсолютно си ми заприлича на калкан.Наслука колеги!

Верно не големи риби но точно в нормата! Веднага махнах три секции от щеката и почнах да пускам под мен като сложих такъма за илария .
знаех че сафрид не се хваща така но да пробвам , какво не се хваща тала братче хванах точно 12 сафрида от този тип преди ятото да изчезне и по протежение на цялата буна да се напълни със милиони малки сафридчета , които разпиляваха червея , но за жалост много малки . Това се случи от другата страна на буната , там където хвърлят дънните за илария. Незнам случайност или не но сафрида беше факт и то го хващах на морски червей ( не че знам на какво се хваща де ) .После като си тръгвах спрях да погледам пак колегите , които хващаха илария , един от тях извади една риба , казаха че това бил морски език , нещо от сорта на песиивите риби , на мен абсолютно си ми заприлича на калкан.Наслука колеги!
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
дано не бъркаш сафрида с чернокоп...защото залива е залят от тях. Чакаме ги до месец да пораснат и знайш ли к'о ги чака.
Все пак поздравления...аз пропуснах сутринта на 3-та буна - ангажименти и семейни и професионални - но знам, че иларията си е била камшика, оплакаха ми се колеги преди мача вчера.
Ще направя всичко възможно да проверя как е положението утре сутрин от 7.00 до 10.30ч.

Все пак поздравления...аз пропуснах сутринта на 3-та буна - ангажименти и семейни и професионални - но знам, че иларията си е била камшика, оплакаха ми се колеги преди мача вчера.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!