Варна ???

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Марааа колеги! :D . Та за 1ва буна в Варна става реч. Днес се връщам от Варна а вчера прекарах около 5 часа на въпросната буна .10 ч - 15 ч . Хората са казали ти де ще го чукаш то де ще се пука . Застанах си до другите колеги , които бяха хвърлили за илария (щеките ) и пльоснах са и аз и зачаках. Веднага удар!!! Брех! Уви не би илария , а една ситна хамсия - чатал куйрук - поне така ми казаха колегите . След като 2 часа не ми удари нито една илария и колеги не извадиха нито една реших че е добре да си хвана едно кило попчета поне да не ми се подиграват като се прибера . Сложих аз попския такъм и замятках за калугери :D . Не ще и дума аз отрицателно време напълних торбата . А бе гледам една нахална муха само ма лази чай да и лепна един плесник . Тамън полеждам надолу и хлъц , хлъц , хлъц , какво е това по :? :? :shock: дяволите . Тези жълто-зелен опашки съм ги виждал само в магазина !!! САфрид ! Точно под мен!
Верно не големи риби но точно в нормата! Веднага махнах три секции от щеката и почнах да пускам под мен като сложих такъма за илария .
знаех че сафрид не се хваща така но да пробвам , какво не се хваща тала братче хванах точно 12 сафрида от този тип преди ятото да изчезне и по протежение на цялата буна да се напълни със милиони малки сафридчета , които разпиляваха червея , но за жалост много малки . Това се случи от другата страна на буната , там където хвърлят дънните за илария. Незнам случайност или не но сафрида беше факт и то го хващах на морски червей ( не че знам на какво се хваща де ) .После като си тръгвах спрях да погледам пак колегите , които хващаха илария , един от тях извади една риба , казаха че това бил морски език , нещо от сорта на песиивите риби , на мен абсолютно си ми заприлича на калкан.Наслука колеги!
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

дано не бъркаш сафрида с чернокоп...защото залива е залят от тях. Чакаме ги до месец да пораснат и знайш ли к'о ги чака.
Все пак поздравления...аз пропуснах сутринта на 3-та буна - ангажименти и семейни и професионални - но знам, че иларията си е била камшика, оплакаха ми се колеги преди мача вчера.
:lol: :lol: :lol: Ще направя всичко възможно да проверя как е положението утре сутрин от 7.00 до 10.30ч. :wink: :wink: :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

kalkan4o написа:Ми незнам какво е ма се си е илария еднакво вкусна е като по голямата обаче има по-малко месо май...

Може да не са парчета а парченца ама много така се виждаха пасажите че с кепа да ги фащаш ! :lol:
требваше да спреш до "ми не знам кво е..." :twisted:
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

Local написа:Марааа колеги! :D . . Незнам случайност или не но сафрида беше факт и то го хващах на морски червей ( не че знам на какво се хваща де ) .!
не е случайност , на морски червей се лови съвсем регулярно сафрид нощно време ,когато го има де :roll:
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Local, аз миналата Събота хванах 4 морси езика на кея в Хейстингс. Ето как изглеждат:

Изображение

Изображение

Такава ли беше рибата на колегата?
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Doctora - да рибата беше абсолютно същата. А за моята риба съм сигурен , че е сафрид ! Казаха ми го и нашите кумове от Варна , въпреки че не са рибари си мисля че разбират от морска риба :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

цаца...ама риба - това знаете ли го - беше от един хубав български филм - Кит се казваше май...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”