Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Don4o_62 »

Краско,добре че е френския шмиргел да пуска партенки,да върви темата :lol: ,иначе Ристя е подържаше,ама явно сега е центрован, та мълчи :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Мани ги тия Френски Чикий бре ..... на тях хем сиренето им е вече мухлясало, хем им е скъпо :lol: :lol: :lol: Като сомовете - хем им скъсали па хем и ги фанали , хем малки па хем били и инормънси ... оди та ги разбери :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

оня ден бях на Студения,но от брега,сина върляше въдици,аз гледах и си виках - помниш ли едно време :D :lol:риби нямаше,но лодки имаше една регата,че и повече :mrgreen: с тоя сом дето го фана оня от Ш. Поле полудяха всичките чикий,куцо,сакато,всичко в язовира и влачи...... :mrgreen: ,големи скъпи лодки,корита за прасета,надуваеми презервативи,абе да се смее ли човек или да...пак да се смее :lol: луда работа, някой фанал една риба и всичките хукнаха :lol: :lol: :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Да и аз чух че са ги убили на тролинг миналата седмица там. Един голям два по-малки и една чупена въдица - Всичко звучи добре .... ама ако не е споделено убийство на 60 лодки за три дена :lol: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Не съм останал с впечатление, че е свикнал сома с кльонка :D Просто има много папагали ловящи без грам мисъл :mrgreen: А когато ловиш без да влагаш мисъл,то винаги шансът ти на тролинг е по голям :wink: :drinkers:
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

theurgist написа:Не съм останал с впечатление, че е свикнал сома с кльонка :D Просто има много папагали ловящи без грам мисъл :mrgreen: А когато ловиш без да влагаш мисъл,то винаги шансът ти на тролинг е по голям :wink: :drinkers:
:lol: :lol: :lol: Ха,ха,ха точно :mrgreen:
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:Не съм останал с впечатление, че е свикнал сома с кльонка :D Просто има много папагали ловящи без грам мисъл :mrgreen: А когато ловиш без да влагаш мисъл,то винаги шансът ти на тролинг е по голям :wink: :drinkers:
Има резон в твоите мисли,но това е само защото все още ти Вярвам! :wink: :drinkers: В момента съм побеснял заради Нотр-Дам и Вярвам,че няма още какво повече да изгори за да повярват създанията в Истината! :wink: :drinkers: Истината е,че лъжата не само в сомския риболов убива желанието и вярата на всички за успех! :drinkers: Лъжливите сомаджии са Страхливци и е жалко и нещастие,че са мнозинство!Аз и Ти не сме от тях,за това и Моята/Нашата тайна Свещенна църква в Париж в момента не гори,а бие тайно за посветените Камбаната! :wink: :drinkers: Не казвам коя е,за да не я запалят аллаховците! :mrgreen: :drinkers: Днес навърших 6-месеца принудително Заточение в Париж за семейството ми през които ми се случиха чудеса,но моля да прочетете следното и да повярвате,че се ожених за Сатаната с 6-пръста на десния крак-Тролина! :shock: :roll:
На 8.11.2018г. исках да си подаря за ЧРД платено посещение в Нотр-Дам и да чуя божествени творби на Бах,на Орган и Сатаната ме спря целенасочено и за Отмъщение! :cry: :drinkers: Вчера заведох Семейството за първи път от както сме в Париж и обикалях час докато не спрях в забранена зона за Инвалиди,направиха ми и забележка въпреки Инвалидния стикер на Тролчо! :shock: Останах до колата,защото вече бях Изгорял с 100евро въпреки стикера,а фемилито отиде до Нотр-Дам за Берекет и им дадох 2×2евро за 2 Специални монети с лика на Катедралата-Символ на Христянството!Една сляпа монахиня помолила Сатаната-Тролина да я опъти до Катедралата,а после за втори път Сатаната и помогнала да мине през загражденията!Троли е объркан,но Вярва в човека и доброто,майната му на всичко останало,дори и на Краси ако изхвърли харпуна и покаже Смелост и Вяра в своите способности,а не да се подпира в тъмното на Харпун или АК-47! :mrgreen: :drinkers:
Рапорт,даден другарю дървен женерал Краси от Датигонакючукъм Париж! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Don4o_62 написа:Краско,добре че е френския шмиргел да пуска партенки,да върви темата :lol: ,иначе Ристя е подържаше,ама явно сега е центрован, та мълчи :D
Ти ли го Центрова тъй убаво изотзаде,бря? :shock: :drinkers: Евала и Наздраве за Твоята Центробежна Мощ! :wink: :drinkers: Риба фанахте ли с наследника или бърсахти сополята? :mrgreen: :drinkers: Нищо де,оди в Лидъла да фанеш сьомга вместо сом на промоция! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Да и аз чух че са ги убили на тролинг миналата седмица там. Един голям два по-малки и една чупена въдица - Всичко звучи добре .... ама ако не е споделено убийство на 60 лодки за три дена :lol: :lol: :lol: :lol:
Заприлича си на Емка Шикерова и туй то,нема бегане от кланницата за Телетата! :mrgreen: :drinkers: Снимай Успешните тролингисти,само за туй тъ бива Оргазъм ниеден! :finga: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

te4osoma написа: А когато ловиш без да влагаш мисъл,то винаги шансът ти на тролинг е по голям :wink: :drinkers:
:lol: :lol: :lol: Ха,ха,ха точно :mrgreen:[/quote]
Ха-ха,точно на тролинг на сом си чекия на мокър песък без да се празниш от кеф,та за туй злорадстваш! :mrgreen: :drinkers: Че те отворим отсекъде къ съ лови на тролинг га ти работят и двете полу-кълбета под черепа,а не само едното полупроводник на кльонк! :mrgreen: :axe: Точно упоритите с кльонка мязате на чекиджии дет секса с воблер им е табу заради предрасъдъци и липса на Френска любов! :finga: :drinkers: Колкото и да отричате Френската любов-тролинга на сом съществува и води до Екстаз,а Оргазъма е само за тези снабдените с вагина и клитор! :wink: :drinkers: Краси с неговата фанелка ще намери по гьоловете само Голем.....сещай се! :mrgreen: :drinkers: Сомовете ги оставете за Троли и тролингистите!Ясно ли е пръдни фанали дебели кльонкове? :mrgreen: :drinkers:
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

Ауууу колко си лош :D :D :D говори ,не ми пречиш :finga: :finga:

само големи :butthead: ти желая :ANAL: :ANAL: ха,ха,ха
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

te4osoma написа:Ауууу колко си лош :D :D :D говори ,не ми пречиш :finga: :finga:

само големи :butthead: ти желая :ANAL: :ANAL: ха,ха,ха
Острието ми беше насочено към Маги и неговата надменност в кльонкането да упорства до 04.00ч. точно защото не е хванал сом в Златния времеви период на кълване от 20.00ч до 22.30ч.! :wink: :drinkers: Но нищо,приемам и твоето мнение като Голяма Любов! :mrgreen: :drinkers: Маги да си приготви 10000воблера и най-скъпите си 100кльонка па да доди на Жребеца,та Троли да му спадне самочувствието само с 2-ва Воблера и евтин кльонк ще извади сом,не един!! :bear: :drinkers: Надувковци от дърво!! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Който желае да бъде смачкан на кльонк или тролинг за сом,моля да не се крие и да приеме предизвикателството! :wink: :drinkers:
Бон журне! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Радвам се, че живея във времената на великите кльонкистадори.. :D ., не стига че живея, ами и ги познавам, не стига, че ги познавам, а имам и кльонки от тях, както казва бай ти Донча, срашилиштето на сомските вилаети, арденският забивач и майстор на пармазанените кльонки...... :lol:
Миналата седмица бях, ама не влязах, че дъжд се задаваше, към 200 л. на метър се е изтекло за няколко дни, Гълъбов ми каза, че е измерил 114 л. за 2 дена в града. Като видях колко лодки минаха по пътя в неделя-леле мале... :roll:

P.S. Фабулата ми беше, че след няколко години риболова на сом ще е безинтересен, поради липса на такива екземпляри, ама се улисах по Донча и си глътнах фабулата...., на третия солук... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тука ми харесваш..., та, прати един кутия.... :lol: дървена от тия кубаната по 100 бр. в чекмедже.... :lol: , ама да е от контра-бандната стока директно от Хавана, че я мешат франсетата с африкански папируси за обем... :lol:

http://media.snimka.bg/s1/1217/028677306.jpg?r=0

явно си дава сома на кубински ритми яката.... :roll: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”