Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Тука ми харесваш..., та, прати един кутия.... :lol: дървена от тия кубаната по 100 бр. в чекмедже.... :lol:
Аре да не е дървена,че лесно гори с поглед дори! :wink: :drinkers:
Ся разбра ли колко е е важно да имаш Стайл или да се вживееш в разказите на Хемингуей? :wink: :drinkers: На Козма Кючюков,де му е индивидуалето сред овцете и телетата? :mrgreen: :drinkers: Тръгнал за туни без да дебели кубински....,ъъъъъ кот си избере! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа: Миналата седмица бях, ама не влязах, че дъжд се задаваше, към 200 л. на метър се е изтекло за няколко дни, Гълъбов ми каза, че е измерил 114 л. за 2 дена в града.
За туй казвам,че сте Плашливи и не рискувате грам-дори! :roll: :drinkers: Чуй ся,Веднъж се живее в тази опаковка и трябва да и се насладиш точно в трудностите! :wink: :drinkers: Пролетните дъждове са кратки и преди или след тях е най-интересно! :wink: :drinkers: Аз съм рискувал многократно в есенни неспирни дъждове и успях само веднъж да се разпиша със сом на кльонк и няма да го забравя нивгъш! :wink: :drinkers: Вече знам,че по време на дъжд кльонкането е тегаво,но Изненади ще има вечно! :fishing12: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

ТоRe: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Точно в това е смисъла на риболова на сом или марлин и туна,да ти е Трудно а не Лесно! :idea: :drinkers: Щастлив се чувстваш,когато с облекчение въздъхваш Преборвайки се с Трудност! :wink: :drinkers: Сомът може да ти даде многочасова борба на изтощение,ако такъма не е прекалено як,а след 2-3 или 5часа дърпане няма как да мислиш за скъсване или убийствено промушване с харпун на въженце! :idea: :drinkers: Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда! :wink: :drinkers: Аз ловя сом точно заради мистичните усещания,другото е суета! :wink: :drinkers:Суетата не те прави Щастлив,а прикрива душевните липси! :idea: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: ТоRe: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда! :wink: :drinkers: :
Тоест да разбираме , че ти се отнасяш с Респект и Уважение към преборените от теб риби а ние не - така ли ????
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Troli Rapala написа:Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда! :wink: :drinkers: :
Тоест да разбираме , че ти се отнасяш с Респект и Уважение към преборените от теб риби а ние не - така ли ????
Дявола е в детайла и отговора е в дребното нещо-Контра,в нея се крие разликата да си честен и благороден или само хитър! :wink: :drinkers: Генерал е много свята позиция и трябва да се защитава всяка секунда! :wink: :drinkers: Да,Ти си Генерал,но виж разликите между Наполеон и ....някой хитрец с титла! :wink: :drinkers: Нещо дребно може да се окаже много вредно,като теглиш чертата глобално чрез логиката на Аристотел-причина и следствие,следствие-причина,която тече вечно като река Арда! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Ако теб те уловя някога ще разбереш какво е дъ тъ върти бавно на шиш,баттт ти Троли! :mrgreen: :drinkers: Шъ цвилиш от кеф га скъсаш синджиря! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Давам пример с Деян с една Камилска 40-ка извадена за 8минути ! :shock: :drinkers: И ако някой вижда нещо смислено или щастие в това, :shock: :roll: ...нека да ми го обясни,Моля! :drinkers: :drinkers: Ще сравним двете ситуации и ще стане ясно къде е тръпката и щастието! :wink: :drinkers: Друг пример с Камен от Искъро който псува на майка през цялото време на битката,тук Троли вижда страх и нетърпение към противника,което е слабост,а не сила! :wink: :drinkers: Говоря за усещане със сом,а не за килата които са без значение за кефа на душата! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Светия дух се изобразява с огнени пламъци на Цветница и това обяснява появата му в НотрДам на следващия ден,но защо сега след 856години е следващата мистерия пред Троли! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Защо не отговаряш на въпроса ми ..... може би ти е неприятен :?: :?: :?: Ок подмини го :drinkers:
умира сам в реалноста !
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Troli Rapala написа: Острието ми беше насочено към Маги и неговата надменност в кльонкането да упорства до 04.00ч. точно защото не е хванал сом в Златния времеви период на кълване от 20.00ч до 22.30ч.! :wink: :drinkers: Но нищо,приемам и твоето мнение като Голяма Любов! :mrgreen: :drinkers: Маги да си приготви 10000воблера и най-скъпите си 100кльонка па да доди на Жребеца,та Троли да му спадне самочувствието само с 2-ва Воблера и евтин кльонк ще извади сом,не един!! :bear: :drinkers: Надувковци от дърво!! :mrgreen: :drinkers:
Тролка, само се обади идвам веднага :D Ма требе да се стегнеш яко, оти троля с прътчета 10-30гр и плетеняк 1 по японската номерация, та да не ти дойдат груби такъмите :mrgreen: :drinkers: За кльонка, че отделя два часа - не повече, щото няма да е честно спрямо теб :mrgreen: :drinkers: Даже и че ти подарим един мой кльонк, та да разбереш, че и Асан е ора :D Няма само Ристьо да ми се пъчи с дървените си пръчки. Лани имах невероятна битка, която загубих, но си тролех за бяла и костур на язовир, който не се слави със сомска популация и ме натресе един батьо :drinkers: Разхождахме се половин час, ама с това флоро 0.25 мисията беше невъзможна. Направо ме напуши смях и се смях яко,щото беше изненада и ме очарова много приятно. Знам си го къде е и винаги мога да си го прибера, но сърце не ми дава да му тропам над главата :D И сега се усмихвам, като се сетя за случката. Интересното е, че продължавам да си ходя там за бяла и костур със същите такъмчета и никога не съм помислял да търся сомове. Та такива ми ти работи мосю льо Троли :D
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

theurgist написа: И сега се усмихвам, като се сетя за случката. Интересното е, че продължавам да си ходя там за бяла и костур със същите такъмчета и никога не съм помислял да търся сомове. Та такива ми ти работи мосю льо Троли :D
Тебе човек с мед да те намаже.
От такива случки вече всички в телефона са ми с разширение Сома .... Мишо Сома, Митьо Сома, Жоро Сома иии ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Май не познавам някой дето на не е сомаджия - даже и баджанака дето е само по веселата част :lol: :lol: :lol:
Сом да не си в днешно време - всеки ден 100 човека са ти наточили куките и те тролясват :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

KRASSI, вярно сите станаха сомаджии :D Ей това не го разбирам.... не останаха нормални риболовци. Кво му се кланят на тоя сом не знам :drinkers: Покрай вманиачаването по улова му пропускат много други атрактивни и забавни начини на риболов. Сякаш да си сомаджия е най престижното нещо на света :D Ма щом Тролката толкова държи, ще му нашокам репата със сомове :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:fishing8:
KRASSI написа:Защо не отговаряш на въпроса ми ..... може би ти е неприятен :?: :?: :?: Ок подмини го :drinkers:
Питаш за ”Ние” без да знам колко сте и кои сте? :mrgreen: :drinkers: Ся,ако в теб живеят неколко личности ще стане интересно?! :mrgreen: :drinkers: Научи се да питаш правилно за себе си-Аз питам,а не да съ праиш на адвокат или говорител на тълпата! :wink: :drinkers: Вярвам ти,че изпитваш Респект и Уважение към Противника-Дедо сом,но не на 100%! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:Лани имах невероятна битка, която загубих, но си тролех за бяла и костур на язовир, който не се слави със сомска популация и ме натресе един батьо :drinkers: Разхождахме се половин час, ама с това флоро 0.25 мисията беше невъзможна. Направо ме напуши смях и се смях яко,щото беше изненада и ме очарова много приятно. Знам си го къде е и винаги мога да си го прибера, но сърце не ми дава да му тропам над главата :D И сега се усмихвам, като се сетя за случката. Интересното е, че продължавам да си ходя там за бяла и костур със същите такъмчета и никога не съм помислял да търся сомове. Та такива ми ти работи мосю льо Троли :D
Радваме тази ти битка,та вече знаеш ко търсим-Изживяване и Емоция без задължителен успешен край! :wink: :drinkers: Убеден съм,че в туй е Еволюцията на даден риболовец,щот само грубото сецане за неколко минути омръзва! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:KRASSI, вярно сите станаха сомаджии :D Ей това не го разбирам.... не останаха нормални риболовци. Кво му се кланят на тоя сом не знам :drinkers: Покрай вманиачаването по улова му пропускат много други атрактивни и забавни начини на риболов. Сякаш да си сомаджия е най престижното нещо на света :D Ма щом Тролката толкова държи, ще му нашокам репата със сомове :D :drinkers:
Връщам се тогава веднага! :wink: :drinkers: Вчера бях на гости при Император Наполеон и Пикасо го заварих,та се заредих за Военни-Сомски подвизи,само треа си намеря добър лъскач на ботушите и съм се спрял на вас двамата с Козма Красиви-Първи! :mrgreen: :drinkers: Ще отмине тая лудост по сомовете,само да пусна филм с ”топузите на куршумче”! :wink: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”