Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Аре да не е дървена,че лесно гори с поглед дори!yco написа:Тука ми харесваш..., та, прати един кутия....дървена от тия кубаната по 100 бр. в чекмедже....
![]()

Ся разбра ли колко е е важно да имаш Стайл или да се вживееш в разказите на Хемингуей?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За туй казвам,че сте Плашливи и не рискувате грам-дори!yco написа: Миналата седмица бях, ама не влязах, че дъжд се задаваше, към 200 л. на метър се е изтекло за няколко дни, Гълъбов ми каза, че е измерил 114 л. за 2 дена в града.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
ТоRe: Разкази за сома от Камилската долина
Точно в това е смисъла на риболова на сом или марлин и туна,да ти е Трудно а не Лесно!
Щастлив се чувстваш,когато с облекчение въздъхваш Преборвайки се с Трудност!
Сомът може да ти даде многочасова борба на изтощение,ако такъма не е прекалено як,а след 2-3 или 5часа дърпане няма как да мислиш за скъсване или убийствено промушване с харпун на въженце!
Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда!
Аз ловя сом точно заради мистичните усещания,другото е суета!
Суетата не те прави Щастлив,а прикрива душевните липси!

-
- сериозен играч
Re: ТоRe: Разкази за сома от Камилската долина
Тоест да разбираме , че ти се отнасяш с Респект и Уважение към преборените от теб риби а ние не - така ли ????Troli Rapala написа:Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда!![]()
:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дявола е в детайла и отговора е в дребното нещо-Контра,в нея се крие разликата да си честен и благороден или само хитър!KRASSI написа:Тоест да разбираме , че ти се отнасяш с Респект и Уважение към преборените от теб риби а ние не - така ли ????Troli Rapala написа:Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда!![]()
:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако теб те уловя някога ще разбереш какво е дъ тъ върти бавно на шиш,баттт ти Троли!KRASSI написа:Тоест да разбираме , че ти се отнасяш с Респект и Уважение към преборените от теб риби а ние не - така ли ????Troli Rapala написа:Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда!![]()
:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Давам пример с Деян с една Камилска 40-ка извадена за 8минути !KRASSI написа:Тоест да разбираме , че ти се отнасяш с Респект и Уважение към преборените от теб риби а ние не - така ли ????Troli Rapala написа:Не,Остава в душата ти само Респект и Уважение към Неговата сила,това е нещо което на снимката с трофея не се вижда!![]()
:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Светия дух се изобразява с огнени пламъци на Цветница и това обяснява появата му в НотрДам на следващия ден,но защо сега след 856години е следващата мистерия пред Троли!

-
- сериозен играч
Защо не отговаряш на въпроса ми ..... може би ти е неприятен
Ок подмини го 

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Тролка, само се обади идвам веднагаTroli Rapala написа: Острието ми беше насочено към Маги и неговата надменност в кльонкането да упорства до 04.00ч. точно защото не е хванал сом в Златния времеви период на кълване от 20.00ч до 22.30ч.!![]()
Но нищо,приемам и твоето мнение като Голяма Любов!
![]()
Маги да си приготви 10000воблера и най-скъпите си 100кльонка па да доди на Жребеца,та Троли да му спадне самочувствието само с 2-ва Воблера и евтин кльонк ще извади сом,не един!!
![]()
Надувковци от дърво!!
![]()

-
- сериозен играч
Тебе човек с мед да те намаже.theurgist написа: И сега се усмихвам, като се сетя за случката. Интересното е, че продължавам да си ходя там за бяла и костур със същите такъмчета и никога не съм помислял да търся сомове. Та такива ми ти работи мосю льо Троли
От такива случки вече всички в телефона са ми с разширение Сома .... Мишо Сома, Митьо Сома, Жоро Сома иии ...

Май не познавам някой дето на не е сомаджия - даже и баджанака дето е само по веселата част

Сом да не си в днешно време - всеки ден 100 човека са ти наточили куките и те тролясват

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
KRASSI, вярно сите станаха сомаджии
Ей това не го разбирам.... не останаха нормални риболовци. Кво му се кланят на тоя сом не знам
Покрай вманиачаването по улова му пропускат много други атрактивни и забавни начини на риболов. Сякаш да си сомаджия е най престижното нещо на света
Ма щом Тролката толкова държи, ще му нашокам репата със сомове

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Питаш за ”Ние” без да знам колко сте и кои сте?KRASSI написа:Защо не отговаряш на въпроса ми ..... може би ти е неприятен![]()
![]()
Ок подмини го

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Радваме тази ти битка,та вече знаеш ко търсим-Изживяване и Емоция без задължителен успешен край!theurgist написа:Лани имах невероятна битка, която загубих, но си тролех за бяла и костур на язовир, който не се слави със сомска популация и ме натресе един батьоРазхождахме се половин час, ама с това флоро 0.25 мисията беше невъзможна. Направо ме напуши смях и се смях яко,щото беше изненада и ме очарова много приятно. Знам си го къде е и винаги мога да си го прибера, но сърце не ми дава да му тропам над главата
И сега се усмихвам, като се сетя за случката. Интересното е, че продължавам да си ходя там за бяла и костур със същите такъмчета и никога не съм помислял да търся сомове. Та такива ми ти работи мосю льо Троли

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Връщам се тогава веднага!theurgist написа:KRASSI, вярно сите станаха сомаджииЕй това не го разбирам.... не останаха нормални риболовци. Кво му се кланят на тоя сом не знам
Покрай вманиачаването по улова му пропускат много други атрактивни и забавни начини на риболов. Сякаш да си сомаджия е най престижното нещо на света
Ма щом Тролката толкова държи, ще му нашокам репата със сомове
![]()