Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Тоя бидем също го взима добре чернокопа.
Лилавите по горе също са много предпочитан
Цвят за чернокоп,ще връзвам и с тях.
Лилавите по горе също са много предпочитан
Цвят за чернокоп,ще връзвам и с тях.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
Уау,получило се е супер !!!tugman написа:Може ли въпрос към майсторите: тази дължина на матряла добре ли е?Питам за един приятелМайтап, бе
Това е прекрасно!tugman написа:Deep Purple very deep!
Само да попитам ,за един приятел,на кое ,казвате бидем ,на това под или над куката ?!?!
....
[/quote]
На влакното над куката казвам бидем,
Къде се връзвам към майката.
Под куката е материала,перо или синтетиката.
На влакното над куката казвам бидем,
Къде се връзвам към майката.
Под куката е материала,перо или синтетиката.
Риболовци.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Като гледам какви шаринийки правите, красиви за окото, дано и рибите да ги виждат и им се радват.
За мене е важна куката каква е. Защото съм пробвал при сафрида, отрязах всичката перушина, оставих само куката с червеният лак. И си хващаше нормално. Наистина, малко по-малко, но си ловеше, нали?
За мене е важна куката каква е. Защото съм пробвал при сафрида, отрязах всичката перушина, оставих само куката с червеният лак. И си хващаше нормално. Наистина, малко по-малко, но си ловеше, нали?
Преди време,КУКИ ,номер ЕДНО,бяха -,,Mustad,, -7-10 номер(Море-с ключето и на всяка глава -щампа М ) ! Сега ,са стотици марки и всяка си има номер,име и бар -код !!!

Я да питам и аз за един приятел.....
Тази дължина на перото ок ли е(кука #4)?
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Те мойте на кука дълго рамо номер 19.
Риболовци.
О.К. еrashkoto1 написа:Я да питам и аз за един приятел.....
Това е синя естествена коса, която не помня от къде имам, но и дойде реда и на нея. Синият цвят не ми е топ, но има дни, в които взима доста повече. Какви са вашите наблюдения за синия цвят?
- stareca
- ще става разбирач

И аз хич не го тача синьото ама съм виждал колеги да вземат рибка на него .При мен не присъства като цвят в чепаретата ми може и аз да стъкмя няколко сини за асортимент.gergi_81 написа:Това е синя естествена коса, която не помня от къде имам, но и дойде реда и на нея. Синият цвят не ми е топ, но има дни, в които взима доста повече. Какви са вашите наблюдения за синия цвят?
Но хваща риба Лози достаlozzy.68 написа:О.К. еrashkoto1 написа:Я да питам и аз за един приятел.....
Тази дължина на перото ок ли е(кука #4)?Дългото ,, рамо ,, си е за Жищник ,да НЕ ,, изпасва ,, бидема ! Но ...
![]()
Риболовци.
Защо трябва цялото чепаре да е синьо? Смесено с други цветове-работи! Иначе, за сардина си е топ.stareca написа:И аз хич не го тача синьото ама съм виждал колеги да вземат рибка на него .При мен не присъства като цвят в чепаретата ми може и аз да стъкмя няколко сини за асортимент.gergi_81 написа:Това е синя естествена коса, която не помня от къде имам, но и дойде реда и на нея. Синият цвят не ми е топ, но има дни, в които взима доста повече. Какви са вашите наблюдения за синия цвят?
От доста време ми се върти в главата една идея за черни глави на куките. В дълбоки води само черният цвят е видим за рибите, та се зачудих дали пък няма да има положителен ефект. Чернокопа се движи предимно по дъното и определено реагира добре, когато има черно по куката. Да не би това да е причината? Ще спретна малко чернотиквеничковчета за този сезон, па да видим какво ще илезе