Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

На Краси нали му дадоха наградата за най-голям сомски хващач навремето, на Троли би трябвало също да му дадат награда за най-голям неможащчий нехващач..... :lol: , щото от 2 години не е помирисвал дори и сомски барабонки.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:На Краси нали му дадоха наградата за най-голям сомски хващач навремето, на Троли би трябвало също да му дадат награда за най-голям неможащчий нехващач..... :lol: , щото от 2 години не е помирисвал дори и сомски барабонки.... :lol:
Троли първи пося сомското семе у тролинга,тъй че туй е мойта награда,всеки сомски тролингист да ми е чадо!! :wink: :drinkers: Тъ мож да ме тачите и като Хермес-осем енителя! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

stomanco написа: Мон Ами, според вашите критерии, какъв чин се полага за два априлски сома на тролинг 40 и 45кг,......в два поредни дни :shock: .... :fishing6: ..... за един приятел питам :wink:
Армейския му чин е Генерал-Майор,но духовния му е Светията! :wink: :drinkers: Защото утвърждава 2,като вечния принцип на съществуване в 3! :wink: :drinkers: 2-дена,2-сома в 2+2месеца от годината Април или 2-рия в Дреността след Март! :idea: :drinkers: Числото 40 и 45 също са библейски и подчинени на 2,та всичко е точно! :wink: :drinkers:
Тоя не се ли умори от първия сом,та отиде на следващия ден за втори или е искал само да потвърди за принципа-2? :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Между другото цикъла трябваше да ми дойде миналата година но не дойде. Това означава, че или повече няма да ми дойде, или ще дойде всеки момент лавинообразно. :lol: :lol: :lol:
Щи доди га Аз реша,а не га Ти искаш! :wink: :drinkers: До тук имаш 2-стоянки и 2-седемдесетки между тях,а кои две числа следват знаем само Аз,Питагор и Архимед! :mrgreen: :drinkers:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:
stomanco написа: Мон Ами, според вашите критерии, какъв чин се полага за два априлски сома на тролинг 40 и 45кг,......в два поредни дни :shock: .... :fishing6: ..... за един приятел питам :wink:
Армейския му чин е Генерал-Майор,но духовния му е Светията! :wink: :drinkers: Защото утвърждава 2,като вечния принцип на съществуване в 3! :wink: :drinkers: 2-дена,2-сома в 2+2месеца от годината Април или 2-рия в Дреността след Март! :idea: :drinkers: Числото 40 и 45 също са библейски и подчинени на 2,та всичко е точно! :wink: :drinkers:
Тоя не се ли умори от първия сом,та отиде на следващия ден за втори или е искал само да потвърди за принципа-2? :mrgreen: :drinkers:
Че не се е уморил, не е..... ма на Първия се сбъднало едно злокобно пожелание от преди 6 години на някой си фараон Втори :lol: ...Пу да му се счупи драга на макарата дано :mrgreen: .... та се наложило Втория на 06.04(6 г.след Сатаната :lol: :drinkers: )....да го вади по трудния начин :drinkers: ...ма нали бил Светия и всичко било точно :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

stomanco написа:
Troli Rapala написа:
Че не се е уморил, не е..... ма на Първия се сбъднало едно злокобно пожелание от преди 6 години на някой си фараон Втори :lol: ...Пу да му се счупи драга на макарата дано :mrgreen: .... та се наложило Втория на 06.04(6 г.след Сатаната :lol: :drinkers: )....да го вади по трудния начин :drinkers: ...ма нали бил Светия и всичко било точно :wink: :drinkers:
Където веднъж мине Троли,после всичко цъфти от сомове и космически мистификации! :wink: :drinkers: Щом те е урочасал Троли,Голем сомски берекет шъ береш! :wink: :drinkers: Интересни неща са ти се случили,та ше чакам некой ден подробности,че там се крие дявола-числото Пи! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Армейския му чин е Генерал-Майор,но духовния му е Светията! :wink:
Ииииии за един върнат воблер се продаде на Сатаната :lol: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Troli Rapala написа:Армейския му чин е Генерал-Майор,но духовния му е Светията! :wink:
Рационално погледнато в 4-мерното пространство,воблера си остана при него с различен цвят! :wink: :mrgreen:
Космически новини-Земята не е кръгла,защото кръга е лъжа,както 0 и 1! :fishing12: Според новата вселенска аритметика подчинена на 2,сомът на Краси тежи 224кила,а не 112! :wink: :drinkers: Нищото не съществува,всичко е двойна материя с положителен заряд!0 и 1 не съществуват отделно,а само като 2 ралични части на 2! :D :drinkers: Който не се подчинява на тази реалност е .....,момент да го сметна,е 0-1! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа:
Рационално погледнато в 4-мерното пространство,воблера си остана при него с различен цвят! :wink: :mrgreen:
Космически новини-Земята не е кръгла,защото кръга е лъжа,както 0 и 1! :fishing12: Според новата вселенска аритметика подчинена на 2,сомът на Краси тежи 224кила,а не 112! :wink: :drinkers: Нищото не съществува,всичко е двойна материя с положителен заряд!0 и 1 не съществуват отделно,а само като 2 ралични части на 2! :D :drinkers: Който не се подчинява на тази реалност е .....,момент да го сметна,е 0-1! :mrgreen: :drinkers:
Абе ти си минал на друго ниво като гледам... :D
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа: Абе ти си минал на друго ниво като гледам... :D
Ко да прая,кат Фараон Кючуков е заел 112-то и реших да гъ прескачам изотдоле! :wink: :mrgreen: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Ко да прая,кат Фараон Кючуков е заел 112-то и реших да гъ прескачам изотдоле! :wink: :mrgreen: :drinkers:
Ма Тролка аз пак ти казвам, че нямам и никога не съм имал нещо общо с Кючука.
Там се подвизава друг фараон ....... Фараон Сержант-Мосю Де Ла Франко :fishing8: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Румелиецо,не е важно от къде си точно по Джипи,а че си ми гепил Фараонската титла до кът съм спал! :mrgreen: :drinkers: Накисни кльонковете в кисело зеле,че съм сомски загорел за битки! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа: Накисни кльонковете в кисело зеле,че съм сомски загорел за битки! :wink: :drinkers:
Загорел съм да ти набием трътката с Тролчо та ще ти отделя два дни по всяко време :drinkers:
умира сам в реалноста !
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ристьооо.... ако не възкраснеш не знам на къде ша я подкарвам .... само да си прайш сметката :shock:
умира сам в реалноста !
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

[quote="KRASSI"]Ристьооо.... ако не възкраснеш Ша възкръсне,ама можи да са го изпратили на рекогносцировка на оня византийски остров дето дядо му по майчина линия е бил управител :lol: И кат са върни ша докладва :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”