Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Нямаше ли поне един Шабан, дебел, пъстър, напет?lusienn написа:Вечерна разходка в София.
Птички пеят,хора няма почти
Никакви.



На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Не разбрах за кво ми говори
Марлина и Аз.
Ама при мен си е нормално,
Пролет и красота и спокойствие.
Утре нов ден нов късмет
Марлина и Аз.
Ама при мен си е нормално,
Пролет и красота и спокойствие.
Утре нов ден нов късмет


Риболовци.
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Мъжки фазан да го ...,ама найш къв оранен петел беше,досеги такъв не бях виждал
Ветеран

Заебете го това,ами да ви кажем, посетих тайната ми плантация за мащерка,мноого нещо е пораснало ,набрах един плик,и сега съхне,ама един авер ма тормозеше от доста време да направя прословутите ми крилца на жар ,рецепта разработена лично от мен
,само че от времето когато все още крилцата мязаха на нещо
,та значи прясно изсушена мащерка,тази от днешната рецепта нямаше такова време,малко чесън,млян зелен пипер слагам аз,може и черен и малко зехтин,да сме в крак с времето ,с олио не може
или с мас
,отлежава хубаво да са ашладиса и на скаръта
Некво такова

Ветеран


Заебете го това,ами да ви кажем, посетих тайната ми плантация за мащерка,мноого нещо е пораснало ,набрах един плик,и сега съхне,ама един авер ма тормозеше от доста време да направя прословутите ми крилца на жар ,рецепта разработена лично от мен









Некво такова

- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Жореее убаво си се излегнал на ливадата обаче ако те налазат травняци ......

Лошо апат справка Павел


Лошо апат справка Павел

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Пав ако иска да мине да му дам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Явно с Жорката искате да отровите Павел
Единия му дава гьби от Бухово другия от Кьтина




Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Тия растът в квартала,
То и на Пав у квартала има вече.
Аз съм тук,той надясно.
Всеки ден се разхождам тук,
И ги проверявам полянките.
Иначе вече преядох с една тава печурки
С агнешко и др.
То и на Пав у квартала има вече.
Аз съм тук,той надясно.
Всеки ден се разхождам тук,
И ги проверявам полянките.
Иначе вече преядох с една тава печурки
С агнешко и др.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
-
- ще става разбирач
- Мнения: 584
- Регистриран на: Чет Окт 08, 2015 3:44 pm
- Местоположение: Пловдив
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Честит Празник, Христос Воскресе. Как сте след преяждането?Люско и Жорката да внимават да не отровят Павката с тези гъби,щото ще трябва да черпи след няколко часа. Айде наздраве
за сега,че още софра ме чака.

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Аз съм жив ,
Гъбите кой ги пробва,
Първо Аз ям винаги.
Отровни няма в полето,
В гората може да мернете от
Зелената мухоморка,в полето може
От оная с мирис на бакелит,от нея
Се повръща но не се умира.
Карболова печурка се казва,
Пънчето и е жълтеникаво в основата.
Те я
https://manatarka.org/agaricus-xanthodermus/
Гъбите кой ги пробва,
Първо Аз ям винаги.
Отровни няма в полето,
В гората може да мернете от
Зелената мухоморка,в полето може
От оная с мирис на бакелит,от нея
Се повръща но не се умира.
Карболова печурка се казва,
Пънчето и е жълтеникаво в основата.
Те я


Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Абе ти нему даваи дане останете без баирактар



Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Аз съм поръчал на щерката да
Ми събира от тия ,и тя ги яде много. Показах и находищата,на връщане от
Училище ще ги обере утре да набъбнат
Още малко.
Ми събира от тия ,и тя ги яде много. Показах и находищата,на връщане от
Училище ще ги обере утре да набъбнат
Още малко.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Аз па знам находищата те на тия

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Тия не ми се ловят в момента.
Има колко искаш около София
С тях,но не стават за ядене..
Къде ще сравнявам левурдата,
И пресните гъби с мръсни кленчета
От Искър,и прилежащите и реки.
Пък и влизат в забрана от 1 май.
Те с това ще се занимавам
Има колко искаш около София
С тях,но не стават за ядене..
Къде ще сравнявам левурдата,
И пресните гъби с мръсни кленчета
От Искър,и прилежащите и реки.
Пък и влизат в забрана от 1 май.
Те с това ще се занимавам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Правилно Люсе.Човек като почне да одьртева пьрво се отказва от спининга и става кулинар после градинар и накрая пчелар
Ти вече си у пьрвата фаза .




Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Това е супер рецепта, аз добавям само и лют червен пипер към маринатата, на скара става олеле! Имам плантация от мащерка в самия си двор, само дето при мен е високо, още дори не е започнала да образува цвят... но ще цъфне, къде ще ходи!Bigmarlin написа:
Заебете го това,ами да ви кажем, посетих тайната ми плантация за мащерка,мноого нещо е пораснало ,набрах един плик,и сега съхне,ама един авер ма тормозеше от доста време да направя прословутите ми крилца на жар ,рецепта разработена лично от мен![]()
,само че от времето когато все още крилцата мязаха на нещо
,та значи прясно изсушена мащерка,тази от днешната рецепта нямаше такова време,малко чесън,млян зелен пипер слагам аз,може и черен и малко зехтин,да сме в крак с времето ,с олио не може
![]()
или с мас
![]()
![]()
,отлежава хубаво да са ашладиса и на скаръта
![]()