Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Люс,Пернишкия....сещай сеlusienn написа: Мартинес Дончо на какъв ще го кръстиш

Баси,ако даваха Еврофондове кинти за една чешма дето да покажеш,че можеш нещо примерно

пп. в тоя ред на мисли се сетих как кума ми със сина му бяха направили кинти от едни врътки и отишли в Сф. да кандидатстват за слънчеви панели да сложат на 3 декара тяхни,да правят ток и всяка минута да им влизат кинти в сметката

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Bigmarlin
- сериозен играч
Почвам да си мисля,че нищо не съм видял,сигурно ми е дошло нагорно на смена и получавам видения

Майтапа си е майтап,ама Ачо изкара фазана от трънката,наистина е много убав

Майтапа си е майтап,ама Ачо изкара фазана от трънката,наистина е много убав

- Martin Mihailov
- учете се от него
Дончо като у вицо а (викам ти маисторе защо нети знам името а маисторията ти я знам)

- Don4o_62
- учете се от него
Станах майстор по селскостопански историй и подръжка като им видях работата на баш майсторите
които малко ми работеха,едно че претупваха забързо всичко, ами и претенций - единия искал еди каква си марка бира,леко изстудена да не го фанело гърлото ако е много студена
,другия искал само кифтета, щото салам не ял,щото не бил хубав
и накрая им вървях зад гъза да им оправям майсторията,искаха и да ме товарят с кинти отгоре това кое върви за работа,щото мълчах първия ден, ама не познаха втория ден като им обясних някой работи как стават и вървят,3 - я ден не дойдоха
та почнах полека,бавно и малко от Нета крадвах идей, кое как се прави
има ли човек малко знания и мерак най вече,всичко става

- Bigmarlin
- сериозен играч
Ей,имам да черпа някой ,който съм сигурен, че е от тази тема,имам страхотна газирана вода умешана с кока кола
,която върви с нещо друго де
Край,нема измъкване тоя път

- Bigmarlin
- сериозен играч
Ачка,ще ти пиша като се прибера ,сега па не ми излиза бутона "отговори" в личните съобщения ,на компа у офиса
Което,по своята същност,както обичаше да се изразява преподавателят ми по микроикономика у Свищов,проф.Чонов,не е чак такава болка за умиране

Стига се оправдавайте с тия компютри- Джон Атанасов ще "скокне от гроба", за да ви издърпа ушите.....Bigmarlin написа:.......,на компа у офиса ...................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Кире, таз "дейност", дет на теб не се удава, ние все още я практикуваме, бре- независимо от възрастта...!?GODzillata написа:.......Аеее, къде е Ачо? Некво се е умълчал.....да не е за риба? ...........

Нема само Марто да са Фали с килограмови щуки.!!! И ние ловим без много да шумим ....!?

Киреееее, стар съпреходнико, все още ли не си разбрал, че "Совата не е това, което е"!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Тоз фазан устройва ли те, или да търся друг от съседния храст..............Bigmarlin написа:..... Ачо изкара фазана от трънката,наистина е много убав .........

П.П.
Баси...и при мен монолог- сигур е заразително...!?

-
- Модератор
Ъъъъ, задачка с повишена трудност. На пръв поглед е ръжда, но тя е предимно по листата. И с пригор-а е така.GODzillata написа:Данчо, ...... изсъхнал и с няк'ви оранжеви точки по кората:![]()
.........
К'во ли е туй нящо?:
Други вероятности са лишеи, тумор по кората. Но тогава е нужно да се вземе проба и да се види под микроскоп.
Ето една примерна микроскопска снимка : https://vmat2.org/img/home-2018/prichin ... ushe-4.jpg
Трета възможност е този декоративен вид да си е така, но пък не обяснява изсъхването.
Четвърта възможност е причината за съхненето да се търси в флоемната тъкан, но тогава пак се гледа под микроскоп. За некроза или гъбични колонии.
Та не съм в състояние да помогна от разстояние.
- Don4o_62
- учете се от него
при мен нещо като почне да съхне,за да не зарази другите, го лекувам със Щилката
много добро и безотказно лекарство 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Жистоко !
Ачо,
Тури и няколко манатарки около фазана,
Та да стане - пиле с гъби !
Иначе,
Така и на Церсейчето и сложиха цици !

Ачо,
Тури и няколко манатарки около фазана,
Та да стане - пиле с гъби !

Иначе,
Така и на Церсейчето и сложиха цици !

Има разбира се, то във вашия Кайлъшки парк бъка от фазани, бре, още от мое време, когато свалях млади даскалици ....да не казвам от кви училища, щот Кире ще ми завиди.....Bigmarlin написа:......Ама ако пък има и друг,вади го и него ..............

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Така е ,наистина ,това е малко преди Кайлъка,но не много далеч