Страхотен риболов

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Страхотен риболов

Мнение от Николай Неделков »

Дойде времето и аз да запиша 1-вия си СТРАХОТЕН риболов за 2008-ма , надявам се не и последен 8) Някои може да кажат , че не е страхотен , но за един ден така се накефих , че направо получих душевен оргазъм , направо щях да свърша Ви казвам :lol: :lol: :lol: Та така , реших днес да отида на яз.Студена - 8:00 бях на първия ръкав след бариерата , там където ми бяха премеждията миналия път :evil: Калта пак си я имаше , но със засилка и преминаване със 50 през калта , нямаше и помислъл за затъване - похвърлях малко , но нищо. Реших да отида на залива при къщичката , там където се влива реката , не знаех как точно се стига и след кратка правка с indalo по телефона , намерих пътя 8) Благодаря му за което :roll: Та в 8:31 малко снимки

Изображение

Изображение

Изображение

След кратко мислене избрах това място:

Изображение

Захраних с надеждата да скуба уклей , ама нъцки , неще :evil: Единственото което постигах с белия и пинките е да дразня малките костурчета :evil: Вече почти 10:00 , а риба няма , а трябва да сефтосвам новия директен

Изображение

и да "умириша на риба" несефтосания ми нов живарник 8)

Изображение

И тогава смених тактиката - торен цървик поднесен на около 3-4 см от дъното и ... почна се , гол след гол - малки костурчета:

Изображение

и уникално едри бибани :shock: но имше и тук таме по някой дребен бибан :wink: И тогава ... вятър , студ , ИВАЙЛО СИ Е МАЙКАТА , както казват хората след Иванов ден :lol: И след малко към мен идва позната физиономия - поразпита ме как е положението и си тръгна обратно към колата ... след малко размисли в главата ми се сетих кой е той :idea: :idea: :idea: , да ама си тръгна :lol: щото такъв дъжд заваля , че ... :axe: и така 1 час , добре че носех дъждобрана - после грейна слънце и ТОЙ се върна , ама не беше сам :lol: Ами запознахме се с един колега от Fishing mania - сигорно повечето от вас го/ги знаят Team Ovcha Kupel -

Изображение

запознах се с Пламен ( в дясно ) , попрескачах по малко и при тях да видя какво е положението , те си скубкаха добър уклей на скалите под къщичката , на 4-5 метра дълбочина . Ето Team Ovcha Kupel в действие:

Изображение

Аз си тръгнах към 16 часа с около 70-80 риби в живарника

Изображение

Взех си 15-20 бибана за да видя какво представлява тоя "чуден деликатес" , а останалите малки бибани и костури пуснах да растът , естествено народа около мен остана възмутен , но не се и учудвам , след като през цялото време се ядосваха защо не са си взели цапало за да "проверят" уклея :evil: Ама както и да е. Аз съм много доволен от излета - валя ме дъжд, духаме вятър , печеме слънце , сефтосах новите такъми по перфектен начин , начесах крастата и се запознах с един наистина добър колега-риболовец 8)

А като си трягнах , времето беше приказка

Изображение

Това е от мен - очаквайте продължение ... 8)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Страхотен риболов

Мнение от alcora »

страхотен водоем !
браво за успешния излет:)
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво Nikejo ,штом си се накефил :lol: ,другиа пат да те послужи и времето повече :roll:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Наистина водоема изглежда доста добре!
Браво,добър излет си си направил!
Ще те спукам,рибо!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Имало си е всичко , важното е , че си се прибрал доволен от хубавият излет , а пък запознанството с нови колеги е доказателство за това , че часовете пред компютъра , не са губене на време ... !
Нека все така да им върви на новите ти придобивки , и да те кефят още много пъти !!!
Късмет , приятелю ...
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

New hunter и аз съм си харесал тази серия 2008 година модел са полукарбон сподели впечатленията си моля те и на каква цена го взе ?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Евала Ники ,начесал си крастата ,много го уважавам този риболов с директния ,особено на уклей :wink: Бил си на бариерата от към Кладница /или Боснек/,но май първото ,е не съм толкова добре запознат със Студена.Комшийте от Овча купел са ми познати по физиономия ,може някъде да сме се засичали,на какво ловяха та излизаше при тях уклей.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Ще го научиш ти пътя......ама.....
Иначе ,Браво.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво Ники много добър излет си направил запознал си се нови хора и риба си хванал.Поздравления!
Тези двамата били близнаци,а аз си мислех че e един човек(boci)!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

IVKOPIVKO написа:New hunter и аз съм си харесал тази серия 2008 година модел са полукарбон сподели впечатленията си моля те и на каква цена го взе ?
New Hunter са модел на марката GLOBE , ама от коя година са , не съм сигорен , щото аз си взех болонеза през декември , а я бях харесал още началото на ноември 2007

Болонезите:

5м - 43лв
6м - 72лв
7м - 115лв

Директните :

6м - 40лв
7м - 69лв
8м - 112лв

В Перник ги има само в един магазин , дано при теб ги има за да си вземеш. Тия въдици за тия пари са нещо невероятно. Аз имам 5-ца боло и 6-ца директен , сега съм намислил и 7-ца директен да си взема , много леки и изпънати , нямат грешка - само дето директните имат един косур :evil: сваляй 30см. от обявената дължина на всяка въдица и ще получиш истинския й размер - ако не варваш пробвай - мерил съм с ролетка :wink:

Митко , при тях излизаше уклей защото е с 3-4 метра по дълбоко , а аз с мойта 6-ца как да хвърлям на дълбочина 4-5 метра - МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Евала колега ! Аз сега ще пробвам баткото на тес костурчета ~! :D
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво :smt023 :smt023 :smt023
IBRAMS
новобранец
новобранец

Мнение от IBRAMS »

Радвам се,че си изкарал добре.Искам да споделя един не особонно приятен излет миналото лято когато бях там точно на същото място.Още май месец отидохме с жена ми на разходка и открихме това хубаво място при къщищката.И така един ден станахме рано и ощ е в 7 сутринта бяхме там.На мястото нямаше никой и аз си метнах въдиците а жена ми се унесе в дрямка.Започнах да ловя бабушки на дънна а на директния не пипна.Към 10 часа дойдоха две пернишки коли пуснаха музика метнаха въдици,говореха на висок тон и всякакво кълване ми спря.След това дойдоха и още коли и две местни момченца по на 16 год от село Кладница,те дойдоха пеша.Започнаха да се въртят около мен да ме питат какво кълве,споделиха че са от Кладница и познават военните който охранямат водоема.Беше 13 часа а те ме по питаха кога ще си ходя.Казах им ,че ще си ходя когто ми се прийска да си ходя.Момченцата си тръгнаха,явно недоволни ,че съм заел това място ставайки по рано от тях.По едно време както си ловях към 15ч пристигна до мен военна Уазка от нея слезнаха мъж и жена сержанти разпасани но препасали пищови.Жената мълчеше а фатмака започна с просташки тон да ме пита кой ме е пуснал с колата на това място.Казах му ,че човака на бариерата ме е пуснал.Той ми каза ,че нямам право да съм с кола тук и колата да я закарам пред бариерата което си беше далече.Не успях да ми отговори защо моята кола с софийска регистрация "мъти водата" а другите 6 пернишки коли се прави ,че не вижда.Имал съм опит с фатмаци знам им интелекта учтиво му казах ,че ще си прибера багажа.зЗапочнах аз да прибирам след като фатмака си замина и по едно време докато си прибирам багажа двете кополенца съвсем "случайно" се появяват отново и ме попитаха "дали си тръгвам".Аз им отговорих ,че си тръгвам защото някой се е обадил на фатмака да ме изгони понеже си харесал мястото ми.Приброх багажа и седнахме с жена ми в беседката до гората да си изпием кафето с бисквитите.Пиех си кафето и гледах копеленцата как заеха мястото ми,но и на тях не им провървя защото точно срещу тях дойдоха някакви да се къпят,затова не съжалих че,ме изгониха но се почувствах много тъпо.Иначе водоема е красив и дано да се запази чист.Но или никой да не влиза с коли или всички да влизат иначе се получава гадно!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво.Хубав риболов е станало.Тука в Пловдив хич ги нямаме тея бибани. :wink:
TICA FAN
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Браво Ники. Важното е че си начесал крастата. На мен на последно време не ми се удава- или имам работа или излетите са ми капо, визирам последните два. Но какво им мисля тия дни....Сигурно ще имам време само за Студена. Ако не си на работа може заедно да ги поскубем.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”