Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
G.Petkov написа:Don4o_62 написа: ......,но задължително в телен живарникта някой с по слаби сърца,да натискат предварително бутони да не гледат ....
Дончо,
Слагай си рибите в каквото поискаш - телени живарници, набодени през хрилете на шишове, зашити през очите.
Ти така си свикнал.
Само не публикувай такива снимки в темата.
Георги или там какъв си,стига си се държал като дърта свекърва и да казваш кой какво да прави,това у вас на бабата....,ама май там нямаш думата,та тук се отваряш![]()
Спецялно за теб,отсега нататък,рибите само в телени живарници ще ги снимамкато ги забранят със закон,тогава няма, а само набодени през очите и хрилете
![]()
ще ти дам един съвет,вземи се погледни хубаво в огледалото и си задай въпроса,защо стана за подигравки от всички списващи.....и толко хора изгони от Прехода с твойте интриги и тъпотий
И ти забранявам изрично,да ми казваш какво да правя![]()
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Bigmarlin
- сериозен играч
Не бях ловил по тая система,но определено ми хареса
,особено като се появи ветреца

Една акция по прочистване на едно земеделско язовирче от плевела,шаранетата обратно в гьола да порастнат още малко ,естествено имаше и екстри,на кокален,авера я разписа

Направих си кефа с директната шестица,майнах на бързо първото коляно от седмака
,ловихме на старата хранилка ,че ни домързя да мъкнем целият багаж до новата у тая жега,тя рибата си я помни,учена е
Лових на около 10 м от брега,на 80 см дълбочина,колегата на 5 м ,аз основно на мамул,колегата повече на гроздче кокален
Интересното е, че от 7.30 до 10.30 нямаше един удар,след това до 12 хванахме по някое рибе,след дванайсет,особено при мен,гол след гол,не ми даваше да хвърля буквално и отнасяше плувката,по големшките таранки бяха закачени отвън за устата и оказваха значителна съпротива при ваденето,явно се бяха събрали на захранката,състояща се от пелети за 2.50 и половин пакетче царевица от кварталният магазин,основно луспи,стръв консервирана наронена лично от мен лани царевица залята със домашен ябълков оцет. Види се и рибата не е глюпава,и тя обича киселко в жегата......
Жорка,мойто кофе не е червено ама и то събра днес

Към 12.40 настана такава мерска жега,че пред риска от топлинен удар,предпочетохме да си вдигнем чукалата и да се оттеглим при дебелата сянка на селската чушма,където след като се изкъпах и напих донасита със студена во́да ,бавно и с наслада,полъхван от лекото течение,си изпавках петнайсетата цигарка за деня

Една акция по прочистване на едно земеделско язовирче от плевела,шаранетата обратно в гьола да порастнат още малко ,естествено имаше и екстри,на кокален,авера я разписа

Направих си кефа с директната шестица,майнах на бързо първото коляно от седмака

Интересното е, че от 7.30 до 10.30 нямаше един удар,след това до 12 хванахме по някое рибе,след дванайсет,особено при мен,гол след гол,не ми даваше да хвърля буквално и отнасяше плувката,по големшките таранки бяха закачени отвън за устата и оказваха значителна съпротива при ваденето,явно се бяха събрали на захранката,състояща се от пелети за 2.50 и половин пакетче царевица от кварталният магазин,основно луспи,стръв консервирана наронена лично от мен лани царевица залята със домашен ябълков оцет. Види се и рибата не е глюпава,и тя обича киселко в жегата......

Жорка,мойто кофе не е червено ама и то събра днес

Към 12.40 настана такава мерска жега,че пред риска от топлинен удар,предпочетохме да си вдигнем чукалата и да се оттеглим при дебелата сянка на селската чушма,където след като се изкъпах и напих донасита със студена во́да ,бавно и с наслада,полъхван от лекото течение,си изпавках петнайсетата цигарка за деня

Да се запиша и аз с рибки в кофа

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И на други места кълват американки, не само на Рибарица 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Баси,
Всички хващат,
Пълнят кофи,
Само аз страдам и боледувам, дейба !
Много гаден вирус, поне 2-3 кила съм свалил от петък до днес.
Бориславе,
В твоята кофа виждам едни бели или светли рибета - що е туй ?
При платените пъстърви преди години ловихме едни жълти риби,
После видях и от американските сомчета - албиноси,
Та съм любопитен !
Мартинееееее,
"Бабата" ако прочете какво си написал,
Ще претърси Перник, както МВР Костенец, и като те намери - пак ще пишат във вестниците !
Това са "жени на средна възраст, които са баби само на внучетата си" !
Иначе,
Не давам да ме разтрива с ракия, щото няма да има за пиене !
Ачо няма кофа - ама и той с хубава риба !
За сега няма включване от двамата състезатели,
Дано и те да са набамкали една кофа, а ?
Ако ли не, поне гъби има в района.
Всички хващат,
Пълнят кофи,

Само аз страдам и боледувам, дейба !

Много гаден вирус, поне 2-3 кила съм свалил от петък до днес.
Бориславе,
В твоята кофа виждам едни бели или светли рибета - що е туй ?

При платените пъстърви преди години ловихме едни жълти риби,
После видях и от американските сомчета - албиноси,
Та съм любопитен !

Мартинееееее,
"Бабата" ако прочете какво си написал,

Ще претърси Перник, както МВР Костенец, и като те намери - пак ще пишат във вестниците !

Това са "жени на средна възраст, които са баби само на внучетата си" !

Иначе,
Не давам да ме разтрива с ракия, щото няма да има за пиене !

Ачо няма кофа - ама и той с хубава риба !

За сега няма включване от двамата състезатели,
Дано и те да са набамкали една кофа, а ?

Ако ли не, поне гъби има в района.
- G.Petkov
Ачо,
Едва сега видях, че "мястото" е секретно, ама много голямо бе !
Да не е оня язовир, как му беше името ............... ?
Едва сега видях, че "мястото" е секретно, ама много голямо бе !

Да не е оня язовир, как му беше името ............... ?

Те ми новата шапка
Купих си и тениска в същия цвят.
Нова блесна,+още една извадих от
Тоя вир.
Запознах се с другия Павел от Русе-шамана,
Хвана тази пъстърва на една нова за мен
Блесна,не бях виждал такава.
Много народ днес,времето супер.

Купих си и тениска в същия цвят.
Нова блесна,+още една извадих от
Тоя вир.
Запознах се с другия Павел от Русе-шамана,
Хвана тази пъстърва на една нова за мен
Блесна,не бях виждал такава.
Много народ днес,времето супер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Жоре тогава дати препорьчам мосаж у Софето бре
Ама там искат 100 кинта и е с хепи ент

- G.Petkov
Това става,
Приемам !
Приемам !

- G.Petkov
Павле,
Бербатов не е искал в Манчестер, бре !
Искал е да стане Министър !
Така пише днес в Блиц.
Иначе, може да искал и в МЮ, то там е пълно с такива като него - бавноходци.
Ще им пасне напълно.
Бербатов не е искал в Манчестер, бре !
Искал е да стане Министър !
Така пише днес в Блиц.
Иначе, може да искал и в МЮ, то там е пълно с такива като него - бавноходци.

Ще им пасне напълно.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Днеска гледам сите сте ходили за риба само аз не можах
Обаче от утре требва даси наваксам
Много обичам през седмицата кога нема никои дами пречи

Точно от тия са, ще видим дали ще станат балканджиики.G.Petkov написа:
Бориславе,
В твоята кофа виждам едни бели или светли рибета - що е туй ?![]()
При платените пъстърви преди години ловихме едни жълти риби.......
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- Павел Иванов
Тоя Люсе е ебати спекуланто
То като се развърте , едни чепарета , разни туби с ракия , тениски , блесни , шапки , по едно време се чудех да мъ не напъплат от НАП с питанката "Тая бела баничарка мобилен фискален апарат , има ли ?"
https://nova.bg/news/view/2019/05/14/25 ... 0%B5%D0%B4
https://topsport.bg/manchester-united/d ... ayted.html
и още куп от сорта
Боре , тоя път от Габрово беше придошла много голема и силна група , ама много голема
Та сметай си е тотален пропуск от твоя страна да не се отметнеш у нея

То като се развърте , едни чепарета , разни туби с ракия , тениски , блесни , шапки , по едно време се чудех да мъ не напъплат от НАП с питанката "Тая бела баничарка мобилен фискален апарат , има ли ?"

Да бе , я чети те тука :G.Petkov написа:... Бербатов не е искал в Манчестер, бре !...
https://nova.bg/news/view/2019/05/14/25 ... 0%B5%D0%B4
https://topsport.bg/manchester-united/d ... ayted.html
и още куп от сорта

Боре , тоя път от Габрово беше придошла много голема и силна група , ама много голема

Та сметай си е тотален пропуск от твоя страна да не се отметнеш у нея

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Bigmarlin
- сериозен играч
Вчера целият следобяд прекарах в Кайлъка под дебелите сенки,на фрешчета и студена водица,честно казано мъчно се възстанових от топлината която поех сутринта
, когато около 17.00 се получиха два функсигнала за установен контакт,единият от едно село около Вършец,за сбор,другият от Къртожабене ,че ни чакат на пържен пресен смадок от Г Дъбник,истински панаир бил у Петък,и на пресни гъби от Боотската гора
Претеглихме мислено нещата, къде ще има повече ядене и пиене ,и единодушно решихме да идем на сбора
Да ама авера се присети ,че дъщеря му се прибира от някаква екскурзия и няма нищо за вечеря ,та в крайна сметка отидохме при брат му ,в Къртожабене,да и вземем малко рибка,пък и ние да си опитаме
Прясно изпърженият смадок със царевично брашно и на газов котлон,мисля че няма нужда да казвам,че беше уникален ,направо се топеше в устата,

но панираната и отцедена в последствие за кратко върху кухненска хартия,по мой съвет, горска печурка ,беше поне за мен върхът на сладоледа,до сърнелата не можах да стигна,че и салатата не беше малко

П.п. Ачо,страхотни снимки,както винаги,направо си факир
,напълни ми душицата! 
Пецката,човека който беше хванал рибката,ме светна,че масово нанасят рибетата с радиоуправляеми лодки,на по къс повод да не се оплита,не че миналата година не го видях това и аз,едни шаранджии на откриването ,като видяха ,че хванахме още една добра бяла риба от ръка,преди мръкване на вторият ден ,преправиха и двата трипода за смадок
,дадохме и няколко рибета, и с радиоуправляемата вперед.......
След един,два часа едната и тапа изхвърча мощно и безотказно напред,извадиха една петица,то бяха фотосесии,то бяха викове,олелия настана до небето,и накрая с въ́жето през хрилете за едно здраво колче,зер да не изтръгне ...
За момент мислено се пренесох преди 30 на година,когато нямаше нито ИАРА,нито Ручина,нито Станимиров,нито Веско и прочие,и прочие,на яза дали можеха де се видят и 3 коли,имаше толкова много риба,смадок и шаран,че не ми се мисли за сега,радиоуправляеми лодки,и така нататък......

Бачи Веско,вместо да се чуди по цял ден отде да намери рикия,и само да обикаля с джипа да събира манги,да вземе една чужда лодка,и да тръгне да проверява трюмчетата,щото наистина си е ибало макята ......

Боко нарочно не го споменах тоя път,че някой може да ме обвини в пристрастие

Претеглихме мислено нещата, къде ще има повече ядене и пиене ,и единодушно решихме да идем на сбора

Прясно изпърженият смадок със царевично брашно и на газов котлон,мисля че няма нужда да казвам,че беше уникален ,направо се топеше в устата,

но панираната и отцедена в последствие за кратко върху кухненска хартия,по мой съвет, горска печурка ,беше поне за мен върхът на сладоледа,до сърнелата не можах да стигна,че и салатата не беше малко

П.п. Ачо,страхотни снимки,както винаги,направо си факир

Пецката,човека който беше хванал рибката,ме светна,че масово нанасят рибетата с радиоуправляеми лодки,на по къс повод да не се оплита,не че миналата година не го видях това и аз,едни шаранджии на откриването ,като видяха ,че хванахме още една добра бяла риба от ръка,преди мръкване на вторият ден ,преправиха и двата трипода за смадок

След един,два часа едната и тапа изхвърча мощно и безотказно напред,извадиха една петица,то бяха фотосесии,то бяха викове,олелия настана до небето,и накрая с въ́жето през хрилете за едно здраво колче,зер да не изтръгне ...

За момент мислено се пренесох преди 30 на година,когато нямаше нито ИАРА,нито Ручина,нито Станимиров,нито Веско и прочие,и прочие,на яза дали можеха де се видят и 3 коли,имаше толкова много риба,смадок и шаран,че не ми се мисли за сега,радиоуправляеми лодки,и така нататък......

Бачи Веско,вместо да се чуди по цял ден отде да намери рикия,и само да обикаля с джипа да събира манги,да вземе една чужда лодка,и да тръгне да проверява трюмчетата,щото наистина си е ибало макята ......

Боко нарочно не го споменах тоя път,че някой може да ме обвини в пристрастие

- Don4o_62
- учете се от него
Докторе,тебе трябва да те пишат в наръчниците за риболов - Как се лови едра пъстърва по обезрибените ни рекиД-р Флекс написа:И на други места кълват американки, не само на Рибарица

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти