Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Bigmarlin
- сериозен играч
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Всичко е окей вече!Мерсаж!
Може да си хванал в този калибър само на езерцето на "Върбака", Петре, в реката са пускани риби до 400 гр ...Павел Иванов написа:За някой може и да е , аз в неделя си хванах две в тоя калибър , просто такъв размер бяха пуснати .Don4o_62 написа:... сега,малко трудно за някой ...

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не до а от драги ми Андре, от 400 до 800гр.Д-р Флекс написа: до 400 гр ...

Ама ти нали беше и виде

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
А беше хубава баница,със спанак, със домашно овче сирене и с мноого яйца.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Павел Три на Вто Май 21, 2019 8:10 pm, променено общо 1 път.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Глупости говориш. Не е необходимо да съм бил там, за да знам, какви риби са пускани. Информацията ми е от първа ръка: платеца по фактураПавел Иванов написа:Не до а от драги ми Андре, от 400 до 800гр.Д-р Флекс написа: до 400 гр ...![]()
Ама ти нали беше и виде

Па и, това с размерите на рибите за състезанието, е съвършено без значка - тия, дето са пуснати в реката от рибарника същия ден, са риби само на външен вид. С дивата американка имат толкова общо, колкото Кобрата с Антъни Джошуа 

Аз бях капо,бях изморен.
Тая година още нямам сефте,ама
За никъде не бързам.
Сега панирах една бяла риба,може би
Към 1,300.
Бартер за мой сафрид от миналия сезон.
Те тая.
Тая година още нямам сефте,ама
За никъде не бързам.
Сега панирах една бяла риба,може би
Към 1,300.
Бартер за мой сафрид от миналия сезон.
Те тая.

Риболовци.
- Павел Иванов
Ами явно докато са ти давали информацията си си бъркал у ньоската и за това не си разбралД-р Флекс написа:.... Информацията ми е ...

Това само по себе си нищо не значи , защото практиката показа , че пуснатите риби си се ловяха в някои случаи по-трудно от смертелно наплашените все още съществуващи диви там

Павел Иванов
Павел Иванов
Що, що речи???Павел Иванов написа:Ами явно докато са ти давали информацията си си бъркал у ньоската и за това не си разбралД-р Флекс написа:.... Информацията ми е ...![]()
Това само по себе си нищо не значи , защото практиката показа , че пуснатите риби си се ловяха в някои случаи по-трудно от смертелно наплашените все още съществуващи диви там

Явно бая са те блъскали по ЦПто в последните седмици... а дано се възстановиш до що-годе нормално ниво, след като си се пенсионирал от ММА... може да почнеш верно да ловиш риби...
- Павел Иванов
Ку беше сигурен , че нема се капотираш , сигур щеше и да додеш
Баси и проздотията гледам са сътворили тия от ЦИК начи !
Некъф произвол , некъф геноцид струи от действията им направо
Забранили са на Светльо предизборните плакати щото под номера на бюлетината било изобразено листо от канабис вийш ли
Баси !
Мани друго ами това "застрашава здравето на гражданите и добрите нрави" според тех
Начи нема проблем на плакатите с номер 18 да цъфти изображението на оня крипинг дед , оня рептил бълващ пойзън , лудото ленче , къде ако го види човек в сумрак мое и инфаркт да получи , ама на номер 19 зеленото листо било проблем
Това е некъв ужаст , неква дискриминация и политически произвол !
УстаФка на целото ЦИК и Светльо президент !!!
пп - като казах президент се сетих за един колаж къде го мернах тия дни относно настоящият такъв
пп2 - тоя сериал за Чернобил е много добре направен , адмирации , нищо , че са прибавили и част от сюжета на Титаник де ....

Баси и проздотията гледам са сътворили тия от ЦИК начи !
Некъф произвол , некъф геноцид струи от действията им направо

Забранили са на Светльо предизборните плакати щото под номера на бюлетината било изобразено листо от канабис вийш ли

Баси !
Мани друго ами това "застрашава здравето на гражданите и добрите нрави" според тех

Начи нема проблем на плакатите с номер 18 да цъфти изображението на оня крипинг дед , оня рептил бълващ пойзън , лудото ленче , къде ако го види човек в сумрак мое и инфаркт да получи , ама на номер 19 зеленото листо било проблем

Това е некъв ужаст , неква дискриминация и политически произвол !
УстаФка на целото ЦИК и Светльо президент !!!
пп - като казах президент се сетих за един колаж къде го мернах тия дни относно настоящият такъв

пп2 - тоя сериал за Чернобил е много добре направен , адмирации , нищо , че са прибавили и част от сюжета на Титаник де ....
Павел Иванов
Павел Иванов
- Bigmarlin
- сериозен играч
Да,от една седмица слушам за тоя сериал,при първа възможност,в смисъл да не заспя още в 20.30 с кокошките ,както ми се случва последните два месеца,ще му хвърля и аз едно очо

Понабрах малко,да има за швепсче

утре още малко да има и за чай
Оня ден един авер ме светна,че имало добър пазар за сиропа от бъз,каквото и да означава това....

Понабрах малко,да има за швепсче

утре още малко да има и за чай
Оня ден един авер ме светна,че имало добър пазар за сиропа от бъз,каквото и да означава това....
- Don4o_62
- учете се от него
Офицялно ви каня двамата,да дойдете на нашата река преди Бачково и след него, има много едри пъстърви над кило нагоре гаранция,но на мен нещо ми убягватД-р Флекс написа:Може да си хванал в този калибър само на езерцето на "Върбака", Петре, в реката са пускани риби до 400 гр ...Павел Иванов написа:За някой може и да е , аз в неделя си хванах две в тоя калибър , просто такъв размер бяха пуснати .Don4o_62 написа:... сега,малко трудно за някой ...

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Аз ще взема верно да дойда някоя събота-неделя през лятото, когато съм за по-дълго време на почивка в Родопите...Don4o_62 написа:
Офицялно ви каня двамата,да дойдете на нашата река преди Бачково и след него, има много едри пъстърви над кило нагоре гаранция,но на мен нещо ми убягват![]()
не им знам лекарството
но вие сте стари хиени и гаранция ще уловите
,само Събота и Неделя е разрешено,и ако някой има път насам,да ми се обади да го водя на определените места
- Павел Иванов
Може да го стиковаме някак . Тамън ще взема и оня габровски левент та и него да го доведа , щото последно като го водих в района му ареса 

Павел Иванов
Павел Иванов
Той, настоящият такъв, не знам до колко е полуидиот, а дали предишният не е бил по- съвършен идиот, а в бъдещия още по-по-най кретен, идиот...и т.н ..., но съм сигурност знам, че щом го докарахте до Тошката да ви бъде "гледачката и оракула" на настоящето и да анализира бъдещето..........смЕтам, че многоточието е"многозначително"...........Павел Иванов написа:........като казах президент ....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!