среща пловдив

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: среща пловдив

Мнение от krokibg »

Дааааа,аз от срещата,хукнах в друга посока и познайте къде отидох :idea: :?: :drinkers: Да си допивам естественно.Само че не къде да е,а на Оризари :shock: :shock: :shock: :shock: Седим си ние и си говорим рибарски лакардий,докато не взе Бутник да се оплаква от отношението на управителя на бунгалата на Оризари, от другата страна на влека,че му искали по два лева да преминат през вратата :shock: :roll: :lol: :mrgreen: Аз взех та му звъннах и го захапах,та след срещата отидох на място да му се карам :twisted: Каране,каране,та до 4:00 сутринта.Голямо каране беше и накрая уредих нещата да не взима повече 2 лв на мой приятели,като отиват да ловят риба на Марица :lol: :lol: :lol: И май верно че имаше една снимка някъде,но трябва да я видя и да я кача :drinkers: а на здраве !!! :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Krokibg написа:Дааааа,аз от срещата,хукнах в друга посока и познайте къде отидох :idea: :?: :drinkers: Да си допивам естественно.Само че не къде да е,а на Оризари :shock: :shock: :shock: :shock: Седим си ние и си говорим рибарски лакардий,докато не взе Бутник да се оплаква от отношението на управителя на бунгалата на Оризари, от другата страна на влека,че му искали по два лева да преминат през вратата :shock: :roll: :lol: :mrgreen: Аз взех та му звъннах и го захапах,та след срещата отидох на място да му се карам :twisted: Каране,каране,та до 4:00 сутринта.Голямо каране беше и накрая уредих нещата да не взима повече 2 лв на мой приятели,като отиват да ловят риба на Марица :lol: :lol: :lol: И май верно че имаше една снимка някъде,но трябва да я видя и да я кача :drinkers: а на здраве !!! :axe:
То ще е било голям скандал :lol: До сабалян. :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Срещу мен от дясно е Бутник,до него е BZI,а колегата Мазнислав снима :lol: :lol: :lol:
Гост ни беше Ал Капоне,който обеща че ще дойде да ни види като минава през Пловдив и го направи :drinkers: Дойде накрая и Злати /Zlak/ та си побъбрихме хубаво и трябва тази седмица да организираме един Маришки - сомски излет със тях.Само да видим кой ден ще бъде :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

snegk

Мнение от snegk »

Малко,но от сърце. :P
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,може и аз да съм виновен за слабото присъствие но какво да се прави,все пак който е искал и имал възможност,дойде.Аз бях ходил да говоря,но забравих да ги питам кога почиват и като тръгнах в неделя за Езерово,минах да направя резервация за вечерта,но се оказа че почиват :shock: :shock: :shock: Ужасих се и започнах да звъня из цяла България,да намеря някой ранобудник,който не се е напил добре предната вечер за да напише че срещата си остава на старото място и така към седем,без да се прибирам и преобличам,направо на срещата.Накрая,стана мазало :lol: :lol: :lol: излезнах в 8:30 за да резервирам маса за 10 човека и се прибрах на другия ден във 04:00 егати и резервирания тип дето съм :lol: :lol: мама като ми казваше,да не пия.................то кой да я послуша :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Завиждам тиииииииииииииииииии :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Божидар написа:Завиждам тиииииииииииииииииии :lol:
Недей,не е леко да се вдига тежко :shock: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Krokibg написа:Срещу мен от дясно е Бутник,до него е BZI,а колегата Мазнислав снима :lol: :lol: :lol:
Гост ни беше Ал Капоне,който обеща че ще дойде да ни види като минава през Пловдив и го направи :drinkers: Дойде накрая и Злати /Zlak/ та си побъбрихме хубаво и трябва тази седмица да организираме един Маришки - сомски излет със тях.Само да видим кой ден ще бъде :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Яяааа се поразмърдайте че ще се провали тази почти готова да стане традиция :evil:

И очаквам BZI да ми се обади че да дойдем заедно на вашата среща :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

ivan_yo написа:
Krokibg написа:Срещу мен от дясно е Бутник,до него е BZI,а колегата Мазнислав снима :lol: :lol: :lol:
Яяааа се поразмърдайте че ще се провали тази почти готова да стане традиция :evil:

Иван незная дали тази среща ще се състои с оглед празниците . А и срещата на езерово е следващата седмица
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

BZI написа:
ivan_yo написа:

Иван незная дали тази среща ще се състои с оглед празниците . А и срещата на езерово е следващата седмица
Добре де, няма ли чалъм нещо да си уговорим за националната, преди да отидем.Може да се опитаме и да се видим тези дни. тел. за връска0897910094
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Нещо темата ни е много назад.Не е ли време за поредна среща.Айде,че бирата ще се стопли :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

butnik написа:Нещо темата ни е много назад.Не е ли време за поредна среща.Айде,че бирата ще се стопли :D
Съгласеееееееееееен, само казваите кога и къде :drinkers: :drinkers: :drinkers: :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Очаквах повече активност,пак трябва да се подканяме,чакам предложения.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Остай ги бре! Нека се крият , тъкмо повече бира за нас , и по-малко хора ще ни раздуват резилите! :smt109
Та .... казвайте къде и кога , и нямате грижи!
Изображение
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

и аз съм с вас ...
мястото май пак ще е Ямахата :)
Въпроса е кога ?
Май в средата на другата седмица е добре... чакам предложения :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”