Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Излети
 Излети

Информация за активноста на рибата по морето.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Морски раздел
 Морски раздел

Излети
 Излети

Сафрид 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2019
Вчера на Каварна от брега капо

Днес на Балчик от 16 до 18 часа се излъга по някой редовен сафрид.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Снощи проби на вълнолома във Варна отвън-нищо.

- 
				Митко Кирилов
- разбира нещата 
Аз бях до теб на вълнолома, но предвид "переспективата" се преместих на Морска гара. За съжаление и там филмът беше същия.Само клатещите вземаха от време на време.Не много, но добро като начало.

Нещата не са такива , каквито изглеждат!

Днес дестинация пак Балчик, около килограм редовен сафрид, рибите бяха активни между 14 и 17 часа, след това мъртвило. Добре, че към 20 часа се обади жената да ме прибере.

Снощи пристанището в Поморие. Започна да дава към 19 до към 24. Предимно дребни рибета но имаше и хубави екземпляри. Предимно по една-две , но имаше и серий по 8-9 риби на веднъж.Общо  два килограма и половина.

Последно промяна от H.Kostov на Нед Юни 02, 2019 12:43 pm, променено общо 1 път.

- stareca
- ще става разбирач 
В поморие на директен или с макара ,сутрин дава ли?H.Kostov написа:Снощи пристанището в Поморие. Започна да дава към 19 до към 24. Предимно дребни рибета но имаше и хубави екземпляри.
До залез/ пълен мрак на макара,  имаше  извадени и по 8-9 риби на замятане. Щом мръкна тръгна на директният на клатене. Една до три на веднъж но вече по малки. За сутринта нямам представа. Трябваше да тръгвам за Варна и не съм ходил да пробвам.

- ludiqdoctor
- научил се да хвърля 
Втора буна от 17:30 до 19:00 редовна граца по-скоро и много едър сафрид (кандидат хаймани също не липсваха). В бързината си забравих макарата с плетеняка и новите чепарета и се измъчих много. След час и половина се отказах. Но колегата до мен им скъса шортите. Знам, че 7 риби са за срамотията, ама... с пръдня боя не става

Антистрес терапия - с въдица в ръка!

Колега, ще ме накараш да не спя тая вечер... На 4-та буна от 17 до 19 часа, 6 човека взеха общо 3 граци...ludiqdoctor написа: Втора буна от 17:30 до 19:00 редовна граца по-скоро и много едър сафрид (кандидат хаймани също не липсваха). В бързината си забравих макарата с плетеняка и новите чепарета и се измъчих много. След час и половина се отказах. Но колегата до мен им скъса шортите. Знам, че 7 риби са за срамотията, ама... с пръдня боя не става
Вчера кълвеше,днеска не ще!

- stareca
- ще става разбирач 
Малко рибки от Бургаската морска гара .Повечето риба е уловена за 50минути ,на прът с макара .Дирекните по слобичко.

- 
				stefannankov
- научил се да хвърля 
Вчера от 19,30 до 21 ч на първа буна с директен около кило, имаше колеги стояли повече казаха че преди това е дало по-добре. Имаше делфини в близост. Сафрида беше набит между бурната и брега...bantumi написа:Колега, ще ме накараш да не спя тая вечер... На 4-та буна от 17 до 19 часа, 6 човека взеха общо 3 граци...ludiqdoctor написа: Втора буна от 17:30 до 19:00 редовна граца по-скоро и много едър сафрид (кандидат хаймани също не липсваха). В бързината си забравих макарата с плетеняка и новите чепарета и се измъчих много. След час и половина се отказах. Но колегата до мен им скъса шортите. Знам, че 7 риби са за срамотията, ама... с пръдня боя не става
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля 
Днес беше по-добре. Оставих детето на ясла и бегом към първа. От 8:30 до 10 и нещо кило и шестотин. Имаше толкова гъсти пасажи от ува, че докато вадиш чепарето със сафрида се закачат и от глистите.

Антистрес терапия - с въдица в ръка!

Това на първа на спининг или директен?