Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
един познат къртиците му изяли корените на дръвчетата и как ги изгонил....взел една вибрационна помпа,сложил я в едно бидонче с вода и го заровил по дълбоко,периодично с часовник я пускал 24 ч. през час примерно,вика много яко боботи и всичко избяга
ама той няма комший наоколо и не пречи на никой,при мен не става 24 ч. пък и помпа нямам и няма да вземам
Мартин е по техниката и може да ми предложи нещо яко вибрационно с домашни средства да се направи
да даде идей,ще го направя и като съм там ще го пускам в желязна кофа,да галя слуха на ровещата гад 

Мартин е по техниката и може да ми предложи нещо яко вибрационно с домашни средства да се направи

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Да , за да се въведе що-годе някакъв ред по водоемите в БГ пътят е на сдруженията, така както е организиран риболова в Англия - риболовни клубове.Павел Иванов написа:........Статуса и начина на риболов , на даденият водоем , вече стопанисван , се определя от самото сдружение.......
А това е така защото държавата , въпреки всичките си раздути структури, не е в състояние да се справи с проблема! Тя, държавата", не че се е справила и другите проблеми и е останал само този, но....това е положението...!!!

Ееееее, има и други изключително ефикасни варианти, а именно- да поканим др. Ким Чен Ун да ни "помогне", и по-лекият трети вариант др. Си Дзинпин , ама това определено няма да се хареса на дедо Жоро......

П.П.
Шегичка, Жоре, да не вземеш и мен да ме"бацнеш" с оня бутон!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Георге , слушай деда ти Ачо що ти реди в случаят и си свиркай
Не случайно в цялото ЕС е така , не само в Англия . Тука изключваме Гърция по простата причина , че там местните не ловят и не ядат сладководна риба . То до скоро и никакви забрани за такава нямаше там ама благодарение на проЗди и гладни нашенци , макета , сръбе и мамалиги , вече има . Единственото което затруднява стопанисването на водоеми от сдружения е безумният брой членове които се изискват . Ми то Сърбия която не е член на ЕС вече минава границата от една трета стопанисвани от сдружения държавни водоеми . За разликата от стопанисвани и арендувани не ми се пише щото ще ме заболят кунките ама има такава , вервай ми и то голяма . Бих ти препоръчал пак да погледнеш и осмислиш разликата между одобрение и Удобрение което се налага от ИАРА и министерството ако си изпълнил всички изисквания за стопанисване на гьол .
пп - у гората при мене все още читави гъби тц ! Неска за четири часа обикаляне само една булка по Кърлежово + няколко масловки и рижики , ама те в отсрешната гора . Другата седмица обаче вече требе сичко да е на шеС щото и Люсе чака с нетърпение момента
Дончооо , еле го е мамка му

Не случайно в цялото ЕС е така , не само в Англия . Тука изключваме Гърция по простата причина , че там местните не ловят и не ядат сладководна риба . То до скоро и никакви забрани за такава нямаше там ама благодарение на проЗди и гладни нашенци , макета , сръбе и мамалиги , вече има . Единственото което затруднява стопанисването на водоеми от сдружения е безумният брой членове които се изискват . Ми то Сърбия която не е член на ЕС вече минава границата от една трета стопанисвани от сдружения държавни водоеми . За разликата от стопанисвани и арендувани не ми се пише щото ще ме заболят кунките ама има такава , вервай ми и то голяма . Бих ти препоръчал пак да погледнеш и осмислиш разликата между одобрение и Удобрение което се налага от ИАРА и министерството ако си изпълнил всички изисквания за стопанисване на гьол .
пп - у гората при мене все още читави гъби тц ! Неска за четири часа обикаляне само една булка по Кърлежово + няколко масловки и рижики , ама те в отсрешната гора . Другата седмица обаче вече требе сичко да е на шеС щото и Люсе чака с нетърпение момента

Дончооо , еле го е мамка му

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
- G.Petkov
Ачо ♣ написа:........ да поканим др. Ким да ни "помогне", и по-лекият трети вариант др. Си ....
Ачооо,
Като си стигнал до "третия" вариант, пък спомени и първият, бре - др. Пу !

Той също много иска да ни освободи от разни работи !

Аз не искам, ама кой пък ме пита мен ?
Освен на разни избори, а не дават и лев, дейба !

А "онзи бутон" няма да го споменаваш.

Той е само за невъзпитани и агресивни грубияни,
А ти не си в тази група, нали ?
Еииии ,адашко ,то това на извънземно прилича.Само с червей не вярвам да го нахраниш. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- G.Petkov
Павел Иванов написа:Георге , слушай деда ти Ачо що ти реди в случаят ....
Слушам го , бре !

Нали сме дискриминирани в една възрастова група !

Ама към теб се обърнах, щото показа навремето задълбочени знания по ЗРА и неговото приложение.
И изведнъж, разбрах че законът е "врата в полето" !

Всяко сдружение може да си гласува, каквото си пожелае,
В случая - нощен риболов,
И ........ няма ЗРА !

Или - сомове над 10 кг се връщат обратно във водоема.
Но до този размер може да си го вземеш !
Другото по ЗРА - отпада.
И се размислих, че с Мартин може да си направим едно сдружение !
Ще го наречем "Оста София-Перник, през Владая"!

Задължително с нестопанска цел.
Вътрешната ми интуиция подсказва, че без никакви дискусии ще стигнем до консенсус по следните въпроси:
- отпадане на всички забрани за риболов;
- отпадане на минимални размери на рибите и максималните за улова;
- разрешаване на употребата на цапала и рачила в разумни граници - напр. не повече от 10 бр на човек.

Смятам, че другарите Си, Пу и Ким могат спокойно да си решават вътрешно и външнополитическите проблеми.
Ние с Мартин ще се опраим в новата обстановка без външна помощ. Сакън ! Не ща вече Лади и купони за хляб!
Ще гласуваме по съвест за целите и нуждите на сдружението,
Даже се надявам да намерим бързо членска маса,
Щото идват местни избори, а това с "вземането на държавни водоеми" се решава точно на местно ниво.
- G.Petkov
Трифонов,
Не си ли виждал къртица, бре ?

- G.Petkov
Павле,
Гъби около София засега няма.
Влага и топлина има, гъби - няма.
В една хубава борово гора - две сърнели !
А съм брал с торби по това време !
Чакаме.
Гъби около София засега няма.
Влага и топлина има, гъби - няма.
В една хубава борово гора - две сърнели !

А съм брал с торби по това време !
Чакаме.
Вярно ,че е след 21 ч. ама чак па такава не съм срещал . Нашите са някак по-нежни ,това на зла гад прилича.G.Petkov написа:Трифонов,
а че е вредител спор няма

- Don4o_62
- учете се от него
някой да внимават с бутоните,че във футбола бързо дават червен картонG.Petkov написа:Ачо ♣ написа:
А "онзи бутон" няма да го споменаваш.![]()
Той е само за невъзпитани и агресивни грубияни,
А ти не си в тази група, нали ?

- Don4o_62
- учете се от него
Трифонов,не се прави, че само щуки си виждал а къртове неПавел Три написа:Вярно ,че е след 21 ч. ама чак па такава не съм срещал . Нашите са някак по-нежни ,това на зла гад прилича.G.Petkov написа:Трифонов,
а че е вредител спор няма![]()

Бай Дончо може и полезна да е ама все пак вредител е. Е на ,ти с вилача я чакаш ,искаш с нещо да я "нахраниш ". Аз се опитвам да гоня с карбид ,посях си татул щото бяга от него ,а и с мотичката я причаквам.Предполагам че вредите от нея са повече от колкото ползите. И друго ,нали никой неси ги отглежда ,а всеки ги гони и бори.
Нали ?

- Don4o_62
- учете се от него
искам да покажа нещо полезно и перфектно за рязане на зеле на Люс,нищо че е Шеф готвач
а не Шеф салатаджия,та скоро жената донесе едно ножче за салати и зеле,аз малко скептично подходих,че съм вземал кво ли не и все ментаци,пък и доскоро карах още на еко марули и зелен лук от градината на...Дончо
днес викам я да резнем една зелка да го пробваме....чудо
реже го от тънък п..н косъм до дебела четка баданарка
с двойно острие и преди да режа го пипнах и усетих как ми влиза....в пръста де
много е остро и като му хванеш чалъма, реже зелки без проблем 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Don4o_62
- учете се от него
Трифонов,с ровещите хайвани станахме досадни вече,но ми стана интересно при мен какво рови,не яде зеленчук,църви си имам в изобилие
,просто ми е неприятно като видя повдигнати пътечки между редовете а съм сял всичко под канап и с рулетка
но от безсънни нощи в четене на литература
стигнах до извода, ако нещо ти прави купчинки,е кърт и си го къткай,проблема е само визуален,даже го захранвай с кайма и църви
ако прави само тунели и ти яде зеленчука и зарзавата е сляпа мастия,и я нахрани с вилача или мотиката